TLD Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Spine, ty pokud chces zustat u teto kategorie, tak asi nemas moc uz kam jit. Rekl bych, ze LV je top. Pak jen zmena te vidle,tlumice a ostatnich komponentu jak pises. Taky bych to tak rad ted mel. Doufam, ze nebudes namyslenej, kdyz jsem Ti to kolo vlastne pochvalil... :) Jinak resit barvicky a designy polepu apod je blbost u kazdyho kola.tl
pavel23 Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 V sobotu ve slovinsku na Voglu, nestihl jsem vyfotit žádný skok, ale letali jak blázni. Super ukončení lyžařské sezóny.
spineshank Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Spine, ty pokud chces zustat u teto kategorie, tak asi nemas moc uz kam jit. Rekl bych, ze LV je top. Pak jen zmena te vidle,tlumice a ostatnich komponentu jak pises. Taky bych to tak rad ted mel. Doufam, ze nebudes namyslenej, kdyz jsem Ti to kolo vlastne pochvalil... :) Jinak resit barvicky a designy polepu apod je blbost u kazdyho kola.tlto víš že nebudu kamaráde a navíc se to moc krásně čte ,ale teď vážne....vybíral jsem opravdu jak píšeš,abych prostě neměl roupy moc co vymýšlet a myslím že si stejně postupoval i ty popravdě ani nevím kam jinak bych se měl posunout kdybych o něčem uvažoval
Krupkic Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Tak u mě se rýsuje celkem velká bomba. Zbláznil jsem se a objednal jsem nový rám + tlumič a budou mě čekat ještě nová kola protože to je 27,5. Nadruhou stranu to bude pro mě splněný sen Držte mi palce ať to klapne. Nápověda: je to francouz a svítí to Upraveno 30. března 2015 uživatelem Krupkic
odjinud Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Nese*te mě, já mám letos leda novou brašnu a gripy na řidítka. :-) No možná dám i novou zadní pneu...
spineshank Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Odesláno 30. března 2015 Tak u mě se rýsuje celkem velká bomba. Zbláznil jsem se a objednal jsem nový rám + tlumič a budou mě čekat ještě nová kola protože to je 27,5. Nadruhou stranu to bude pro mě splněný sen Držte mi palce ať to klapne. Nápověda: je to francouz a svítí to tak to jsem zvědavej,nějakej Lapierre to bude??
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 pěkná světluška jaký budeš brát kola?
shotik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Krupkic: aj to bude zadelanej tlumic
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 je fakt, ze do tlumaku to bude cakat hezky, jak je tam naklonenej...
sara11 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Tolik displayu je fakt krása. Copak je ten maly u riditek? Upraveno 31. března 2015 uživatelem sara11
sara11 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Pánové Sorry, prohlížím si fórum na telefonu a nějak jsem byl na starších příspěvcích, tak mluvim trochu z cesty.
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Nese*te mě, já mám letos leda novou brašnu a gripy na řidítka. :-) No možná dám i novou zadní pneu... hlavně nějak polaď tu pumpu
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Bude to tenhle rám vypadá moc pěkně,dej sem nějaký info o něm
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Tolik displayu je fakt krása. Copak je ten maly u riditek? jestli mluvís o tom Treku, tak je displej od řazení Di2
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Krupkic, Commencal neni Francouz. Jinak super, moc super volba, Meta byla v mojem nejuzsim vyberu spolecne s LV. Kde budes kupovat? Od Tatarky?Tesim se na zkusenosti.tl
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Spine, mam to taky tak vymysleny. Na kolo ted asi nemusim par let sahnout. 2x10 je pro me asi to nej, tlumak a vidle bomba. Resp, mozna vymenim gripy za cerveny A to je vse. A pak budu menit jen spotrebak. Doufam.tl
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Spine, mam to taky tak vymysleny. Na kolo ted asi nemusim par let sahnout. 2x10 je pro me asi to nej, tlumak a vidle bomba. Resp, mozna vymenim gripy za cerveny A to je vse. A pak budu menit jen spotrebak. Doufam.tlmyslím si to samý,máš to na hodně dlouho vychytaný já taky 2x10 budu preferovat na to co jezdím ideální...teĎ jen ten teleskop a mám hotovo,prachy nachystaný na něj,jen čekám na tu redukci z ŘíšeJooo a o červenejch gripech se nemá smysl ani bavit,tím to dotaneš o level vejš zase a všichni drsní bikeři je vozí
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Jasan, pekne ladej k cerveny prd.eli po projizdce ( od sedal ) )Jak mate pocasi? Tady to vypada strasne, snih, dest, vitr a predpoved do vikendu vcetne nic moc.tl
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 nasrat na pocasi...tady je taky hrozny. kuciii, souhlasim, 2x10 je ideál...:-D jo a gripy sou nejlepší bílý :-P
Doporučené příspěvky