Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Spine, ty pokud chces zustat u teto kategorie, tak asi nemas moc uz kam jit. Rekl bych, ze LV je top. Pak jen zmena te vidle,tlumice a ostatnich komponentu jak pises. Taky bych to tak rad ted mel. Doufam, ze nebudes namyslenej, kdyz jsem Ti to kolo vlastne pochvalil... :) :) :)

Jinak resit barvicky a designy polepu apod je blbost u kazdyho kola.

tl

Odesláno

Spine, ty pokud chces zustat u teto kategorie, tak asi nemas moc uz kam jit. Rekl bych, ze LV je top. Pak jen zmena te vidle,tlumice a ostatnich komponentu jak pises. Taky bych to tak rad ted mel. Doufam, ze nebudes namyslenej, kdyz jsem Ti to kolo vlastne pochvalil... :) :) :)

Jinak resit barvicky a designy polepu apod je blbost u kazdyho kola.

tl

to víš že nebudu kamaráde a navíc se to moc krásně čte :speak_cool:  :cheers: ,ale teď vážne....vybíral jsem opravdu jak píšeš,abych prostě neměl roupy moc co vymýšlet a myslím že si stejně postupoval i ty :cheers: 

popravdě ani nevím kam jinak bych se měl posunout kdybych o něčem uvažoval :cheers:

Odesláno (upraveno)

Tak u mě se rýsuje celkem velká bomba. Zbláznil jsem se a objednal jsem nový rám + tlumič a budou mě čekat ještě nová kola protože to je 27,5. Nadruhou stranu to bude pro mě splněný sen :) Držte mi palce ať to klapne. Nápověda: je to francouz a svítí to :D

Upraveno uživatelem Krupkic
Odesláno

Tak u mě se rýsuje celkem velká bomba. Zbláznil jsem se a objednal jsem nový rám + tlumič a budou mě čekat ještě nová kola protože to je 27,5. Nadruhou stranu to bude pro mě splněný sen :) Držte mi palce ať to klapne. Nápověda: je to francouz a svítí to :D

tak to jsem zvědavej,nějakej Lapierre to bude??

Odesláno

Nese*te mě, já mám letos leda novou brašnu a gripy na řidítka. :-)

No možná dám i novou zadní pneu...

:)

hlavně nějak polaď tu pumpu :D

Odesláno

Krupkic, Commencal neni Francouz. Jinak super, moc super volba, Meta byla v mojem nejuzsim vyberu spolecne s LV. Kde budes kupovat? Od Tatarky?

Tesim se na zkusenosti.

tl

Odesláno

Spine, mam to taky tak vymysleny. Na kolo ted asi nemusim par let sahnout. 2x10 je pro me asi to nej, tlumak a vidle bomba. Resp, mozna vymenim gripy za cerveny :) A to je vse. A pak budu menit jen spotrebak. Doufam.

tl

Odesláno

Spine, mam to taky tak vymysleny. Na kolo ted asi nemusim par let sahnout. 2x10 je pro me asi to nej, tlumak a vidle bomba. Resp, mozna vymenim gripy za cerveny :) A to je vse. A pak budu menit jen spotrebak. Doufam.

tl

myslím si to samý,máš to na hodně dlouho vychytaný :cheers: já taky 2x10 budu preferovat na to co jezdím ideální...teĎ jen ten teleskop a mám hotovo,prachy nachystaný na něj,jen čekám na tu redukci z Říše

Jooo a o červenejch gripech se nemá smysl ani bavit,tím to dotaneš o level vejš zase :clap: a všichni drsní bikeři je vozí :lol2:

Odesláno

Jasan, pekne ladej k cerveny prd.eli po projizdce ( od sedal :)) )

Jak mate pocasi? Tady to vypada strasne, snih, dest, vitr a predpoved do vikendu vcetne nic moc.

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...