spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Mam namakany nohy, neradim:)tljj to i já,jsem tak namakanej že si to jen řeknu v hlavě a podle toho jedu
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 náhodou jsem na toto narazil a fakt pecka http://mtbs.cz/clanek/test-samorost-29/kategorie/test
odjinud Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Co to je za metrosexuální eko mrdku? :-)
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Design je krasnej. Fulla nemaj? Tlumic v trnce, ta je pevna:)tl
Paw Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 No nevím nevím, v lese je spousta havěti, který chutná dřevo, bál bych se, abych něco nechyt do rámu . Jinak jsou i kola z bambusu - např. http://calfeedesign.com/products/bamboo/
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 jako disajnovka vystavit jo..nebo na studené zimní večery do krbu
Krupkic Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 (upraveno) Díky kluci, budu to brát přímo od nich, Tatarka si na tom vezme celkem dost. Objednal jsem jenom rám, tlumič ( s expanskou, na ten se mooc těším ) a hlávko cane creek. Kola ještě pořád nevím, zvažuju DT Swiss, ale to je ještě otevřený. Jinak zdvih to má 150, chtěl jsem původně metu sx, která má 160, ale dělá se jenom v růžový barvě...EDIT: o bordel na tlumiči strach nemám, prodávají k tomu takovej chránič a prý to celkem funguje... Upraveno 31. března 2015 uživatelem Krupkic
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Design je krasnej. Fulla nemaj? Tlumic v trnce, ta je pevna:)tljj je to pěkná designovka být za vodou s lovama asi bych neodolal a nechal si postavit něco
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 ted jsem byl v bajk shopu pro podložky a na zdi jim vyšel canon scalpel..něco pro afriho zlevnejej na 59999,- ale hazka slx, smyk deore...snad trojplacka...ty voe, to je hrůza...za ty prachy
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Sidi začíná dělat nový botky,vypadají zajímavě
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 ted jsem byl v bajk shopu pro podložky a na zdi jim vyšel canon scalpel..něco pro afriho zlevnejej na 59999,- ale hazka slx, smyk deore...snad trojplacka...ty voe, to je hrůza...za ty prachyno to je to samý jak u Canonu tak spešlu,za ty prachy osazení velkej průměrScalpel je pro tebe,to by Afri neocenil...malý zdvihy to má
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Krupkic a neuvazoval si o tom modelu 2015? Ten ma tlumic z horni ramovky podobne jako treba LV a nemusel bys resit bordel. A maj tu super zlutou a jeste lepsi cernou Spine, botky nejsou spatny, ale ja bych sel radsi do Kestrelu od 5-10.Jinak me na zahrade pristala bouda od souseda, tak mam novej pistresek na kola:) Tu druhou cekame kazdou chvilku, potrebuju neco na sekacku:)tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Krupkic a neuvazoval si o tom modelu 2015? Ten ma tlumic z horni ramovky podobne jako treba LV a nemusel bys resit bordel. A maj tu super zlutou a jeste lepsi cernou Spine, botky nejsou spatny, ale ja bych sel radsi do Kestrelu od 5-10.Jinak me na zahrade pristala bouda od souseda, tak mam novej pistresek na kola:) Tu druhou cekame kazdou chvilku, potrebuju neco na sekacku:)tltak to je pecka...létající boudy treba prilitne i sousedka spine: ty cerný vypadaji dobře. něco na způsob, jako moje shimana...Afri po scalpelu toužil...ze už by se přeškolil na větší zdvih?
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Afri chce Jekylato je trail bike,Scalpel je XC model
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Jekyll je enduro, trail bike je spis trigger. Podle me teda.tl
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 jo Bajo...mas pravdu stejně bych mu dal scalpela
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Jekyll je enduro, trail bike je spis trigger. Podle me teda.tlasi jo,je to takovej all moutain bike zdvihy už to má větší to máš pravdu
Krupkic Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 TLD: tohle je taky model 2015. Já jsem právě chtěl tohle uložení. S tím tlumičem nahoře se mi to nelíbí, mají tu horní trubku takovou rozpláclou. Definitivně jsem se rozhodl po tom, co jsem to viděl v reálu na For bikes
Doporučené příspěvky