Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Díky kluci, budu to brát přímo od nich, Tatarka si na tom vezme celkem dost. Objednal jsem jenom rám, tlumič ( s expanskou, na ten se mooc těším ) a hlávko cane creek. Kola ještě pořád nevím, zvažuju DT Swiss, ale to je ještě otevřený. Jinak zdvih to má 150, chtěl jsem původně metu sx, která má 160, ale dělá se jenom v růžový barvě...

EDIT: o bordel na tlumiči strach nemám, prodávají k tomu takovej chránič a prý to celkem funguje...

Upraveno uživatelem Krupkic
Odesláno

Design je krasnej. Fulla nemaj? Tlumic v trnce, ta je pevna:)

tl

jj je to pěkná designovka :clap:

být za vodou s lovama asi bych neodolal a nechal si postavit něco

Odesláno

ted jsem byl v bajk shopu pro podložky a na zdi jim vyšel canon scalpel..něco pro afriho :D zlevnejej na 59999,- ale hazka slx, smyk deore...snad trojplacka...ty voe, to je hrůza...za ty prachy

Odesláno

ted jsem byl v bajk shopu pro podložky a na zdi jim vyšel canon scalpel..něco pro afriho :D zlevnejej na 59999,- ale hazka slx, smyk deore...snad trojplacka...ty voe, to je hrůza...za ty prachy

no to je to samý jak u Canonu tak spešlu,za ty prachy osazení velkej průměr

Scalpel je pro tebe,to by Afri neocenil...malý zdvihy to má :lol2:

Odesláno

Krupkic a neuvazoval si o tom modelu 2015? Ten ma tlumic z horni ramovky podobne jako treba LV a nemusel bys resit bordel. A maj tu super zlutou a jeste lepsi cernou :)

Spine, botky nejsou spatny, ale ja bych sel radsi do Kestrelu od 5-10.

Jinak me na zahrade pristala bouda od souseda, tak mam novej pistresek na kola:) Tu druhou cekame kazdou chvilku, potrebuju neco na sekacku:)

tl

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Krupkic a neuvazoval si o tom modelu 2015? Ten ma tlumic z horni ramovky podobne jako treba LV a nemusel bys resit bordel. A maj tu super zlutou a jeste lepsi cernou :)

Spine, botky nejsou spatny, ale ja bych sel radsi do Kestrelu od 5-10.

Jinak me na zahrade pristala bouda od souseda, tak mam novej pistresek na kola:) Tu druhou cekame kazdou chvilku, potrebuju neco na sekacku:)

tl

tak to je pecka...létající boudy :D treba prilitne i sousedka :D

spine: ty cerný vypadaji dobře. něco na způsob, jako moje shimana...

Afri po scalpelu toužil...ze už by se přeškolil na větší zdvih?

Odesláno

TLD: tohle je taky model 2015. Já jsem právě chtěl tohle uložení. S tím tlumičem nahoře se mi to nelíbí, mají tu horní trubku takovou rozpláclou. Definitivně jsem se rozhodl po tom, co jsem to viděl v reálu na For bikes :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...