Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Kulhavy famozni, bavilo me koukat na zensky, pral jsem to Gunn-Rite. A hlavne na ty Brazilky v mezere pred chlapama jak se hral beach..., skoda, ze to nebylo na plavky:)

tl

Odesláno

contador si to vohlidal

Conťák to už nepustí a ať si o něm říká, kdo chce co chce tak má muj plnej obdiv. Když má formu, tak je na něj paráda se koukat.

Leo v minutě uvidíme kde se posune

Sent from my iPad using Tapatalk

Leo výborně. Top 5. Když to takhle bude za tejden tak to bude super. Uvidíme co Roman, dneska nic moc ale top 10 je ještě reálná.

Odesláno

Poya: moc hezká barevná kombinace :smile_anim: Jinak už jsem sem dlouho nedal žádné fotky, ale chystám se něco nafotit. Minulý týden jsem měl dovolenou a jezdil skoro každý den, ale nezmohl jsem se ani na jednu fotku :D

Odesláno

tak ten Jarda mě nakopl že jsem ještě vyrazil a teď dojel,bylo vcelku dobře jen toho blatíčka všude hafooo :clap:

dal jsem si 44km jedno pressso k tomu,prostě pohodička po těch prochcaných dnech :cheers:

post-12267-0-47903300-1432494438_thumb.jpg

Odesláno

Ja jsem si dnes zajezdil na tomhle:

post-9750-0-65296100-1432498863_thumb.jpg

post-9750-0-56927100-1432498884_thumb.jpg

Scalpel a Lefty dobry, ale Sworks jina liga!!! Jina liga nez vse ostatni, na cem jsem kdy jezdil... Obzvlast Cane Creek Double Barrel tomu kolu dodava hladkost...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...