Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

tak já nevim asi tu budu za blba, ale foukam na maximum toho co je napsáno na plášti nevim jestli 4-4,5psi a zatím jsem nikdy nepíchnul.. a když říkam nikdy tak nikdy.

když budeš foukat míň tak si třebas při cestě zapícháš :clap:  :clap:

Odesláno

Já to taky ještě loni rval na max (též jsem myslel ,že čím víc tím líp), letos těch cca 2,4 a ejhle, jízda se mi stala o dost komfortnější. Hlavně v terénu se to nedá vůbec srovnat. A letos zatím bez defektu... (tak a teď jsem to zařek a hned zítra beztak ďubnu) 

Odesláno

2,2 na cestu a před sjezdem/delším trailem ufouknu. Minule sem přijel domu s 1,8 (jen kvůli týhle diskuzi sem to měřil ) . A jak píše Donuts, za lepší grip mi to riziko cvaknutí rozhodně stojí.

Odesláno (upraveno)

Na silničce foukám 13 - 14 atm a naše silnice jsou daleko horší než cyklostezky. Jak jsem psal na XC kole mi připadá 3 atm rozumný kompromis. Pláště mají většinou max 4 atm tak nechápu jak můžete foukat i 5 to musíte mít defekt každou chvíli.

Defekt jak defekt co ten centr :-) katastrofa :-)

4 atm není žádná hrůza

Hruza ne ale na horaka katastrofa :-)

Takto to dopadne, když se fouká a fouká.... a fouká
karbon udělá pá pá

presne tak skoda velka skoda :-(

tak já nevim asi tu budu za blba, ale foukam na maximum toho co je napsáno na plášti nevim jestli 4-4,5psi a zatím jsem nikdy nepíchnul.. a když říkam nikdy tak nikdy.

Za blba urcite ne a za klikare :-)s tak vysokym tlakem clovek citi kazdou nedovnost diru atd nemluve jak jsem uz psal kolo spatne drzi stopu v terenu a trpi sele koloprevazne centr rafky :-)

když budeš foukat míň tak si třebas při cestě zapícháš :clap: :clap:

To jako ze potka nejakou bajkerku co bude mit taky defekt :-) :-) Upraveno uživatelem filo-boxer
Multicitace!!!
Odesláno

Za blba urcite ne a za klikare :-)s tak vysokym tlakem clovek citi kazdou nedovnost diru atd nemluve jak jsem uz psal kolo spatne drzi stopu v terenu a trpi sele koloprevazne centr rafky :-)

no jak bych to rekl.. Nejezdim teren tak je mi to jedno..
Odesláno

Mám pláště Schwalbe Rocket Ron nebo Racing Ralph. Dřív když jsem foukal 4 Tak jsem každou chvíli píchnul - trn, ostrý kamínek, kousek skla....., od té doby co foukám 3 tak mám klid, nehledě na to, že se mi jezdí daleko líp. Doporučuju zkusit. Pokud se bavíme o kevlarových pláštích u gumových asi defekt moc nehrozí.

Hlavně nechápu, že se tu neustále předháníte kdo má větší zdvihy, že full je lepší a jezdíte na přehuštěných pláštích. Jízda musí být horší než na HT.

Odesláno (upraveno)

já jsem asi tak 80% defektů dostal díky cvaknutí. Na biku foukám 2,5-3,2 záleží na terénu, ale spíše kvůli tomu, že bych si na tvrdším v terénu rozbil hubu. U toho defektu nevím, příjde mi logičtější, že se s vyšším tlakem riziko snižuje- případně tam bude asi nějaká mezní hodnota kdy se začne zvyšovat.... 

edit: jo a nechápu ty co upouští na silnici, ale asi to nějaký smysl má vzhledem kolik závodníků ProTour k tomu sahá. 

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

ty krávo...3 stránky vo huštění pneumatik  :lol2:  :lol2:  :lol2: serte na to...ať si každej fouká tak, jak mu to vyhovuje....kdybyste raději za tu dobu najezdili to, co jste tady za poslední stránky nafoukali  :lol2:  :lol2:  :lol2:

Odesláno

no jak bych to rekl.. Nejezdim teren tak je mi to jedno..

No ja bych jezil rad ale doma jsou vsichni nemocni ja uz se z toho taky pomalu dostavam asi zitra pojedu pomalu do prace na kole ve ctvrtek po praci rychli teren v patek s rodinkou v sobobotu v podvecer nejakou rychlovku aspon 50km a nedele dopoledne pred obedem aspon 80 podle stavu nachlazeni nejradeji na otocku beskydy 180km jasne ze na 29 :-) start 6 rano a do 13h doma :-) to je muj plan do konce tydne kdyz zdravi a pocasi da :-)

Odesláno

Teď jsem dorazil,krásné ch krasnejch 44 ....malinko chladněji bylo,navíc fucelo kde to bylo otevřený ale super jízda.

Schválně jsem malinko prifoukl než jsem vyjel a po chvíli jsem musel upouštět.........D

Odesláno

nevím...bajka mám doma,prej zjistí...jako když je vysunutej a sednu na nej,tak o ty 2mm zaleze a pak je normálně pevnej, tak nevím... :D

ušel tam vzduch,buď doufouknout a pozorovat,nebo reklamace

Odesláno

Gusto, toz to jsou ty premodernizovany kola:) To by se Ti s klasickou sedlovkou nestalo a kdyz jo, tak tam das kousek plechovky od piva a ani se nehne. Dej vedet jak si dopadnul na reklamaci.

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...