roura74 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 TLD souhlas. Multivan nebo Caravelle na kolo ideál. :-) Původně měl být Multivan jako naše rodinné auto, ale žena s tím odmítla jezdit, tak jme skončili u Tribecy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Tys kooupil Tribecu? Doufam, ze ten 3.6litrik Bomba kara, ktera se moc lidem nelibi, tak se o ni clovek nemusi bat. Super volba.VW starej multak ok, ale do noveho bych nesel. Ja mam udelanyho toho landacka, tak bych koupil nejakou hujdu ducato a mel to jen na kolo tady...Jinak dream bike car je Subo Baja s nosicem na kola a zvedlej podvozek. Skoda, ze je v podstate nesehnatelny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Tribecu máme už víc jak 4 roky. Je to 3,6, design té předešlé se mi nelíbí. Baja je jeden z nejhezčích pick-upů co znám. Kámoš co má Subaru vrakáč na Kladně ji má coby servisní vozidlo. Je to bomba. Jen díly musíš tahat ze států, takže auto na houby. Novej Mulťák je cenově úplně mimo moje možnosti a ony i ty jetý brutálně drží cenu, navíc musím mít 4x4 a o to je to ještě dražší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Dily ze statu jsou kolikrat vetsi pohoda nez z evropy. Ja myslel, ze mas jen OB. Taky jsem o Tribece premyslel. A libi se Ti Baja. Tak to mas dobrej vkus. Tak proc mas tak osklive kolo?:):) ( SRANDA ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Woe. :-) Mám Forester + Tribecu. Před tím jsem měl Lego GT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Tak kde jsem videl toho Outbacka ? Nejak jsem to popletl.Tatik ma Forestra, 2005 asi 130t km a vubec nema chut ho menit. Strasne spokojenej. A to si kdysi myslel, ze nej je octa 1.9tdi. Jezdi si s tim na ryby, s mamou vejleti krajinou, narve tam kola, proste super auto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Kupko: na normalni jezdeni preci nebudu brat chranice, ne? Sent from my iPhone using TapatalkKdo je připraven a to ty zajisté v batohu jsi není pádem překvapen :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Hosi, poredte mi nejakou vlozku do kratasu, mate neco odzkouseno? Idealne neco kratkeho co bude i luftovat Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Endura nebo Gore. Vybereš si podle hodin v sedle. Já mám 1x 500 a k tomu dvě 400 (myslím) a nejvíc vozím tu 500. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Hosi, poredte mi nejakou vlozku do kratasu, mate neco odzkouseno? Idealne neco kratkeho co bude i luftovat Sent from my iPhone using TapatalkEndura Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Je ze ja chci kratke, jako boxerky trenky. A endura dela jen dlouhe Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 (upraveno) Dela i krátký az se dostanu ke kompu poslu odkazOdesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Upraveno 21. června 2016 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 21. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. června 2016 Je ze ja chci kratke, jako boxerky trenky. A endura dela jen dlouhe Sent from my iPhone using Tapatalkhttp://www.mojekolo.cz/endura-panske-boxerky-s-vlozkouhttp://www.mojekolo.cz/endura-vnitrni-kratasy-clickfast-8-panel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 tak já dnes šel z práce dříve a vyrazil jsem na rychlovku kolem komína...nakonec 29km. Bylo docela dusno, ale lesem to frčelo parádně... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hosta Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Taky pokukuju po nosiči kol na tažný....krom thule mě zaujal tenhlehttp://nosice-kol.heureka.cz/peruzzo-pure-instinct-4/Má někdo nějakou zkušenost? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Taky jsem to dnes prubnul. Žebra bolí jako svině, ale dal jsem v light terénu a více-méně po rovinách, 72 km. Snad to brzy přejde. Zítra zkusím kopce, ale stoupnout do pedálů moc nemůžu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 fuuu, dost skoro ides do toho, alebo nie? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 Těžko říct. Je super počasí a do konce června chci mít najeto 3k km. Takže to chce sebezapření a k tomu trochu pomoci od Brufenu. :-)Stejně mě žebra nejvíc bolí když ležím, tak je lepší se hýbat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 22. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2016 tak bojuj :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 23. června 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2016 Poradte mi nejaky pevny 3/4 kalhoty s hafo kapsama, nemusi to byt nutne na kolo. Mam endura humvee a nic podobnyho na normalni noseni/cyklo/outdoor sem nenasel, a skupovat humvee za dva dva se mi moc nechce... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky