TLD Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Micey, s tema 4kulema nemas pravdu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Swalby tam necham...pak asi půjdu do maxxisu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Už je tam a řadí upřímně krásně. Ó ale ta montáž, ty vogo, já už na to nemám poslední dobou nerva :-( Nebýt Kupka, tak to psychicky nedám, ještě jednou děkuji kamaráde :-)Není zač :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 (upraveno) Micey, s tema 4kulema nemas pravdu. Hele ja neumim ani na jednom a jsem posledni kdo by k tomu mel mit nejaky objektivni vyhrady, ale proste vzdy kdyz vidim ctyrkolkare, pomyslim si neco jako "chtel bys panacku jezdit na motorce, ale jsi na to moc levej nebo linej, tak mas motorku s pridavnejma koleckama", proste si nemuzu pomoct:) Nemluvim samo o tech pracovnich ctyrkolkach do lesa, zejo. Upraveno 15. srpna 2017 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 15. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. srpna 2017 Hosi pekne si jezdite. Letos mi na tady moc ten bike nebychazi, porad jen pesky :/ Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Krásný, ta obloha je luxusní :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Ted tam někdo v rakousku zjebal ze skály...snad ze 60m. Dost pomlacenej ale žije. Tak kluci, dávejte bacha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Jeste dotaz..vzhledem k prechodu na bezduse musim koupit přední plášť. Vzadu mám swaba rocket ron a dopředu bych uz asi vybral maxxis. Máte tip, kterej by se nejlépe hodil? Ikon nebo crossmax nebo jinej? Nebo úplně něco jinýho? Nebo taky dát swaba? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Micey, ta 4kule, pokud ji chces trosku vodit, je mozna vetsi makacka jak moto:) Nemluvim o borcich s pracovkou a 10ti navijakama, co se zahrabou do diry a pak se pul dne tahaj Ta odstrediva sila je previt a fakt si na tom maknes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 ad pláště s mlíkem,kámoš to vozí už vcelku dlouho a řekl že pak už je vcelku jedno jakej tam dáš,mlíko pobere opravdu hodněvozil šváby,hutchinson,spešl,maxis ....jen je potřeba vzít takovej kterej dobře sedne a nahazuje se a těsní Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 ty voe, to mě něco povídej...já dnes zase vyjel a za městem jsem opět píchnul. Zasranej trn. Z posledních 4 švihů jsem 3x píchnul. Mrdám to, jsem nasranej, znechucenej a jdu do bezdušáků. Ještě když jsem ve vzteku sundaval plášť, tak jsem vorval ráfek....už jsem na to taky neměl nervy. Vzal jsem na pomoc šroubovák a tím sem rozpáral i duši....už jsem byl fakt vzteklej No, zejtra koupím novou duši a jdu se domluvit na předělání na bezduše....nemáš montpáky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Dyt je nema kam dat Mliko je mliko a kdyz je ,,rana´´ velka, ta duse tam jde na dojeti vzdycky vrazit. Nesetrit na pasce a ventilku a maka to super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 nemáš montpáky Já si takhle tenkrát dojebal čtrnáct dní staré ráfky za které jsem dal nemalé peníze. Guma prostě nešla přetáhnout přes ráfek ani boha, obě mont páky jsem zlomil, ruce dodrbal a nakonec vytáhl leathermana a bylo Ale ráfek jsem tím pádem pěkně odřel.....jsem pak bulel jak želva" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 (upraveno) nemáš montpáky nemám...sem je zlomil a už nekoupil ale na šrámy na rafku to nejezdí tekly mě nervy, tak mě to bylo celkem jedno no já spíš myslel,aby se ty pláště nějak doplnovaly ohledně jízdních vlastností. Upraveno 16. srpna 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Já si takhle tenkrát dojebal čtrnáct dní staré ráfky za které jsem dal nemalé peníze. Guma prostě nešla přetáhnout přes ráfek ani boha, obě mont páky jsem zlomil, ruce dodrbal a nakonec vytáhl leathermana a bylo Ale ráfek jsem tím pádem pěkně odřel.....jsem pak bulel jak želva"no joo,co bys taky chtěl když máš Maxis ty se nenahazují moc dobře Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Kdo rikal Spine? Mam maxxis na dvou kolech a jdou dolu a nahodit bez montpak... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Takže co mám teď kua koupit :D vezmu asi crossmaxe teda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Kdo rikal Spine? Mam maxxis na dvou kolech a jdou dolu a nahodit bez montpak...tak ono taky záleží na jaký ráfek je nahazuješ,ale od pár lidí jsem toto zaznamenal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Takže co mám teď kua koupit :D vezmu asi crossmaxe tedamyslím že je to vcelku jedno,zkus se poptat kdo s tím v okolí jezdí jak je spokojenejjeden známej taky nebyl se švábama spokojenej a teď vozí spešl ten XC Fast Trak Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 16. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. srpna 2017 Presne Spine, neni to maxxisu, ale o rafcich Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky