Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Micey, s tema 4kulema nemas pravdu.

Hele ja neumim ani na jednom a jsem posledni kdo by k tomu mel mit nejaky objektivni vyhrady, ale proste vzdy kdyz vidim ctyrkolkare, pomyslim si neco jako "chtel bys panacku jezdit na motorce, ale jsi na to moc levej nebo linej, tak mas motorku s pridavnejma koleckama", proste si nemuzu pomoct:)

Nemluvim samo o tech pracovnich ctyrkolkach do lesa, zejo.

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Micey, ta 4kule, pokud ji chces trosku vodit, je mozna vetsi makacka jak moto:) Nemluvim o borcich s pracovkou a 10ti navijakama, co se zahrabou do diry a pak se pul dne tahaj :) Ta odstrediva sila je previt a fakt si na tom maknes.

Odkaz ke komentáři

ad pláště s mlíkem,kámoš to vozí už vcelku dlouho a řekl že pak už je vcelku jedno jakej tam dáš,mlíko pobere opravdu hodně

vozil  šváby,hutchinson,spešl,maxis ....jen je potřeba vzít takovej kterej dobře sedne a nahazuje se a těsní

Odkaz ke komentáři

ty voe, to mě něco povídej...já dnes zase vyjel a za městem jsem opět píchnul. Zasranej trn. Z posledních 4 švihů jsem 3x píchnul. Mrdám to, jsem nasranej, znechucenej a jdu do bezdušáků. Ještě když jsem ve vzteku sundaval plášť, tak jsem vorval ráfek....už jsem na to taky neměl nervy. Vzal jsem na pomoc šroubovák a tím sem rozpáral i duši....už jsem byl fakt vzteklej  :furious:  :furious:  :frusty:  :frusty:  No, zejtra koupím novou duši a jdu se domluvit na předělání na bezduše....

nemáš montpáky :eek:

Odkaz ke komentáři

Já si takhle tenkrát dojebal čtrnáct dní staré ráfky za které jsem dal nemalé peníze. Guma prostě nešla přetáhnout přes ráfek ani boha, obě mont páky jsem zlomil, ruce dodrbal a nakonec vytáhl leathermana a bylo :D Ale ráfek jsem tím pádem pěkně odřel.....jsem pak bulel jak želva"

Odkaz ke komentáři

nemám...sem je zlomil a už nekoupil :D ale na šrámy na rafku to nejezdí :D tekly mě nervy, tak mě to bylo celkem jedno ;) no já spíš myslel,aby se ty pláště nějak doplnovaly ohledně jízdních vlastností. Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Já si takhle tenkrát dojebal čtrnáct dní staré ráfky za které jsem dal nemalé peníze. Guma prostě nešla přetáhnout přes ráfek ani boha, obě mont páky jsem zlomil, ruce dodrbal a nakonec vytáhl leathermana a bylo :D Ale ráfek jsem tím pádem pěkně odřel.....jsem pak bulel jak želva"

no joo,co bys taky chtěl když máš Maxis :D ty se nenahazují moc dobře

Odkaz ke komentáři

Takže co mám teď kua koupit :D :D vezmu asi crossmaxe teda

myslím že je to vcelku jedno,zkus se poptat kdo s tím v okolí jezdí jak je spokojenej

jeden známej taky nebyl se švábama spokojenej a teď vozí spešl ten XC Fast Trak

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...