spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 U mě reklamace vždy v pohodě, ale pokaždé trvala měsíc. Je to dobrá věc, teď bych to nechtěl... Sere se to strašněno právě,vyřízení měsíc a když se ti vysere 3x za sezonu tak je to prostě akorát k nasrání když si člověk uvědomí o kolik tím pádem přišel
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 takto je to moc príma když to začne "fungovat" ...znám to moc dobře
TLD Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Spine, ja sem fakt spokojenej. Za repas chtej cca 4litry,coz pri cene co stala nova nema vyznam. Na druhym kole mam 9point8 a pecka, servis jednoduchej, reference super, tak pujde i misto ks.
Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Zvláštní pumpička :D Tak mě postupně zajizdela, nevysunula se úplně.. Pak se neudržela nahoře. Vakl do strany jsem neřešil
kupko Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 mně se líbí ten chránič spodní rámové trubky a chránič rámu pod řetězem. Profík se pozná. :-)Nějakou dobu to bude trvat než kolo poskládám tak super ochrana ať se mi nepoškodí rám :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 vakl je věc normální,jen je zajímavé že někdo má minimální a někdo vcelku hodně,bavím se o novejch kusech co jsem viděl
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Spine, ja sem fakt spokojenej. Za repas chtej cca 4litry,coz pri cene co stala nova nema vyznam. Na druhym kole mam 9point8 a pecka, servis jednoduchej, reference super, tak pujde i misto ks. Spine, ja sem fakt spokojenej. Za repas chtej cca 4litry,coz pri cene co stala nova nema vyznam. Na druhym kole mam 9point8 a pecka, servis jednoduchej, reference super, tak pujde i misto ks.jakej model přesně máš?cena?já jsem ve stádiu hledání pořád,tak každá inspirace se hodí
Mikefux Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Zdravím vespolek, jakožto necyklista mám dotaz na odborníky. Těď jsem se byl byl po hodně dlouhé době projet a zjistil jsem, že mám problém se zadní brzdou. Když jedu delší dobu do kopce, tak mi postupně vadne zadní brzda (brzdí pak cca na 40-50%). Což je celkem problém, pokud ten kopec zase pojedu dolů, protože chvíli trvá, než zase začne brzdit normálně. Za normálních okolností stačí do brzdy jenom lehce ťuknout, aby se zablokovalo kolo. Je to normální? Předpokládám, že by se to asi dít nemělo. Brzdy jsou pravděpodobně tyto: https://brzdy.heureka.cz/tektro-hdm-301/
tommas4 Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 momentíček, ty do toho delšího kopce, cestou nahoru brzdíš???
Mikefux Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Jasně, to když mi přijde, že to stoupání je moc malé...Ale dost srandy, já myslím, že je to pochopitelné. To že se tak děje postupně v závislosti na délce kopce jsem samozřejmě zjistil a ž následnou analýzou problému.
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 může to být zavzdušněné,desky a koutouč jsou ok?
Mikefux Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 To kolo je téměř nejeté, takže kotouč i destičky jsou jak nové. Když to zrovna brzdí, tak to brzdí perfektně a jde to opravdu jen na ťukec. Přední brzda jde bez problémů.
kupko Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Mike foxDoplnit kapalinu odvzdušňovací Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
Gustaf Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 taky myslím, že budou zavzdušněný....
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Spine, 9point8 fall linesuper,díkyvypadá to fakt dobře,cena už malinko víc,ale pokud by to fungovalo tak cajkjen problém pro mě je ten že lanko jde do rámu.......
kupko Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Spine vyvrtáš jednu díru na patřičné misto a hned ji máš vedenou rámem :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk
spineshank Odesláno 13. října 2017 Nahlásit Odesláno 13. října 2017 Spine vyvrtáš jednu díru na patřičné misto a hned ji máš vedenou rámem :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalkto mi je jasný,ale popravdě se mi do toho řešení moc nechceraději bych to řešil venkem
Doporučené příspěvky