Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

Tak přestavba nového mazlíka začíná :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Tak přestavba nového mazlíka začíná :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

parádní a neotřelá barva,těším se až bude v kupě :clap:

Upraveno uživatelem spineshank
Odesláno

Co mas proti teleskopu? Na sjezdy nejlepsi vec co muze byt. Ja uz se tesim, ze ho na novym bajku budu mit a par sjezdu, kde jezdim strava segment, vyrazne zrychlim.

tak hlavně ať máš šťastnou ruku při výběru a šlape dlouho jak má,když to funguje je to super věc

Odesláno

tak hlavně ať máš šťastnou ruku při výběru a šlape dlouho jak má,když to funguje je to super věc

To neovlivnim. Bude na kole. Bude to Foxka 150 mm Kashima.

Odesláno

parádní a neotřelá barva,těším se až bude v kupě :clap:

mně se líbí ten chránič spodní rámové trubky a chránič rámu pod řetězem. Profík se pozná. :-)
Odesláno

To neovlivnim. Bude na kole. Bude to Foxka 150 mm Kashima.

Snad to má Fox vychytaný a aspoň sezonu to bude fungovat jak má,hlavně že nemáš KS

Odesláno

mně se líbí ten chránič spodní rámové trubky a chránič rámu pod řetězem. Profík se pozná. :-)

jj asi jde Ghost nějakou novou cestou,na rozdíl od konkurence :lol2:

Návštěvník Zmizík
Odesláno

ten termín gravel bike se mi líbí :)

já mám kolo hlavně na ježdění do práce, což je tak 70% asfalt a 30% šotolina a polňačka... jezdím to na takovém celkem obyč 29" mtb které jsem obul na schwalbe hurricane performance. 

lze nějak obecně říct, o kolik by mohl být gravel bike rychlejší než mtb, vyplatí se to? a dá se to v krajním případě postavit tak, že přezuju favoritku?

Já mít nějakou práci, kam jezdit, tak bych neváhal.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

Gravel bike vypada zajimave, to jsem neznal. Zvazoval jsem nejakou cyklokrosku, ale to snad v nejake hobby kvalite ani nemaji, nebo nejaky trekking.

Akorad teda, ze to kolo by u me melo byt asi sesty, co mam, a tak nevim, jestli do nej chci neco extra vrazet. Driv jsem takovou crossku vyvinul z fava, kam jsem dal normalni turisticke gumy a odpovidajici rafky. Uprava za par Kc (no, jako studentovi SŠ tak uplne ne, ale i tak levny a docela fajn reseni).

Tak zvazuju, jestli nekoupit kovovou silnicku a vrazit tam nejaky trekovy kola, jestli by to tedy slo...

Odesláno

Snad to má Fox vychytaný a aspoň sezonu to bude fungovat jak má,hlavně že nemáš KS

Stejně si preventivně pořídím i náhradní pevnou kdyby něco.

Odesláno

Já mít nějakou práci, kam jezdit, tak bych neváhal.

díky za velmi inspirativní foto, tohle vypadá, že přesně splňuje to co hledám - evidentně se bláta nebojí :)

mě na tom lákají hlavně berany, člověku se pak mnohem líp jede proti větru. a 29" mtb prostě nevypadá dobře už ani na těch mých schwalbe, co jezdím, ne tak ještě na něčem tenčím... a vono je to i o tom estetickém pocitu z kola, žejo :)

vypadá to, že mám na zimu o čem přemýšlet a do jara co dělat :D

Odesláno

JJ, letos pujde pryc, zacla se asi o pul centaku propadat, tak jsem ji o to vytahnul a jede se dal. Vakl ma od startu, to je vlastnost. Paradne slouzila a slouzi vlastne dal 4 sezony. Za kazdyho pocasi, od -23C do nevim +40C ? Zadnej repas, nic, jen jsem ji udrzoval cistou, strikal ji. Na bovden sem nesahnul. Myslim si o sobe, ze se obcas projedu, tak mam pocit, ze zazila dost... :) Kdyz se zeptas dovozcu, tak maji reklamace na vse, na reverba,foxku, CB se vubec nepovedla... Za me nejvetsi inovace v MTB za posledni leta, vec bez ktere kolo absolutne nechci. A KS bomba. Toz tak.

Odesláno

Seš prostě lucker a kdybych byl na tvým místě a sloužilo to 4 roky nemám jedinou námitku :cheers:

To že se serou všechny značky je smutná pravda a vybrat něco co by se nesralo je spíše o štěstí na kus.

Mě KS totálně zklamalo,hodně tomu přidalo jejich zastoupení u nás Katmar..... :frusty: :frusty:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...