Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno (upraveno)

It´s only bike?n Clock. Dnes stahování jednonožky z hor domů se zastávkou v pivovaru v Potštejně. Po cestě parádní počasí, ale jak zašlo sluníčko, udělala se taková kosa, že jsem z kola málem spadl jako rampouch. Celkem 78 kilometrů, ale těch posledních 10 bylo vysloveně na morál.

db7bec27138a89fb98913852d3233bef.jpg

e3e288f9fa5d14abbe6fdb98258a8288.jpg

61081c955d97a1cad32e9e66de548545.jpg

e6f1196f1d22edf31161891d4a9f22c6.jpg

Edit: jo, a vízt v batohu na zádech 50 km dva lahváče á 0,75 l je taky celkem blbost

Sent from my iPhone using Tapatalk

Upraveno uživatelem Roman I.
Odesláno

Afri, četl jsem to v jiném vlákně. Hoď se do kupy, ať zase můžeš pořádně řádit... :clap:

Děkuji kluci, snad to bude dobrý a když ne, nic s tím neudělám, už jsem se s tím psychicky taky trochu vyrovnal. Po kopcích a na kolo můžu i nahluchlej, akorát se tady brzy objeví v inzerci luxusní Sennheizery, to mě bude trochu mrzet :D 

Odesláno

Nevíte někdo kam se poděli ti kolaři z cyklostezek? Nikdo a nikde. Skvělý.

Ondro super foto, to jako po 200+ km o vikendu už zase jezdíš? ;)

attachicon.gif Screenshot_20171002-193053.jpg

Bylo třeba využít takového krásného dne. Navíc mi po těch rakousko-maďarských rovinách chyběly kopce.

Odesláno

tak dnes jsem po práci taky vyrazil na takovej rychlošvih a toulky po lesních pěšinách....

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno (upraveno)

Sram je super...nemůžu si stěžovat a to nemám top řadu. Za tu cenu asi gut, ale dávat za tohle 90k...se ve Scottu asi jebli do hlavy...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odesláno (upraveno)

Sram je super...nemůžu si stěžovat a to nemám top řadu. Za tu cenu asi gut, ale dávat za tohle 90k...se ve Scottu asi jebli do hlavy...

Tak jasně, že Canyon a Ghost má lepší poměr cena/výkon v poměru k osazení. Ještě mám jako alternativu právě tohohle Canyona: https://www.canyon.com/cs/mtb/exceed/exceed-cf-sl-7-9.html

ale je o desítku dražší a ten scott se mi asi líbí více. 

Update: Má o třídu lepší brzdy, ten rozdíl slx/xt je dost znát. No ale zase scott bude mít o něco lepší geometrii. Já to snad nechám na únor/březen a přes zimu dorazím tu stávající rachotinu.

Upraveno uživatelem vojta1
Odesláno

Tak jasně, že Canyon a Ghost má lepší poměr cena/výkon v poměru k osazení. Ještě mám jako alternativu právě tohohle Canyona: https://www.canyon.com/cs/mtb/exceed/exceed-cf-sl-7-9.html

ale je o desítku dražší a ten scott se mi asi líbí více.

Taky jsem dost hledal kolo na přiští sezónu. Sice fulla, ale v podobné třídě jako ty a skončil jsem u Cube model pro 2018. Zkus juknout co vyprodávají, mají docela zajímavý ceny.

Odesláno

Taky jsem dost hledal kolo na přiští sezónu. Sice fulla, ale v podobné třídě jako ty a skončil jsem u Cube model pro 2018. Zkus juknout co vyprodávají, mají docela zajímavý ceny.

Cube jsem taky projížděl. Ještě se mi líbí Lapierre ale to co bych chtěl je cenově mimo. Kamarád co jsem s ním byl teď na Smrku měl tenhle kellys (dal za něj 35k) a za tu cenu super : http://www.bikestar.cz/jizdni-kola/kellys-reyon-50-m

Akorát teda full a kelly´s . 

Odesláno

Jasně, za tu cenu mi to přišlo ale fajn. Jinak kde jsi kupoval to svoje cube ? 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...