Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) A těch +-30000km najetejch ročně dáváš jak? Raď kolo a neřeš km. Psal jsem maximálně 30000km. Reálně to sou tak dva. Jo - ještě by se na to měl dát přimontovat nosič - nenávidím ty vehementy, co se dávaj na sedlovku. Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Autocenzura. Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem Zmizík
B.F.G. Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 (upraveno) Neměl vole. Jeden zajímavej typ je totok je to hlavně na silnici a boží do města (což není úplně chata ) má to 10 rychostí a náhon řemenem. Naživo strašně sexy (což po přesednutí z vysokozdvižného vozíku asi nebude vono?) Druhak todlenc v 29" a šla by udělat zajímavá cena v Brně. Z klasiky třeba totok A zítra se ti zkusím zeptat na nějakej zajímavej loňskej karbon do 30 litrů. Kolik přesně měříš zmmizíku? 180 tipuju? PS: Prakticky je vyloučeno, abys koupil horáka za 30 bez kotoučů, vyjma nějakejch garážovek. Upraveno 12. dubna 2012 uživatelem B.F.G.
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Neměl vole. Jeden zajímavej typ je totok je to hlavně na silnici a boží do města (což není úplně chata ) má to 10 rychostí a náhon řemenem. Naživo strašně sexy (což po přesednutí z vysokozdvižného vozíku asi nebude vono?) Druhak todlenc v 29" a šla by udělat zajímavá cena v Brně. Z klasiky třeba totok A zítra se ti zkusím zeptat na nějakej zajímavej loňskej karbon do 30 litrů. Kolik přesně měříš zmmizíku? 180 tipuju? PS: Prakticky je vyloučeno, abys koupil horáka za 30 bez kotoučů, vyjma nějakejch garážovek. Njn, my, bělogvardějci, jsme vostrý hoši. Tak už se nezlob. Teda ten druhej totok vypadá skvěle, zvlášť v tom černým. I cena dobrá, navíc to není moc pokreslený... Co to je zač - Focus? Hele, na karbon se vyprdni, já nevím - mrsknu s tím někde před hospodou atd., přijde mně to takový křehký. A začínám se smiřovat s kotoučovkama i s baťohem místo nosiče.. 180cm, 83-90kg, zapomenutýho Pellse mám 19".
Návštěvník Zmizík Odesláno 12. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 12. dubna 2012 Teda vono i na ten Hydrocarbon by člověk změnil názor.... http://www.stevensbikes.de/2012/index.php?bik_id=16&cou=DE&lang=cs_CZ
Donuts Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 http://www.sterba-kola.cz/zbozi/gt-sensor-4-0-2011 Nejakej nazor na tohle? Chtel bych fulla, ale s rocnim najezdem maximalne ve stovkach km, do nej nechci moc investovat.
Návštěvník Zmizík Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 nechces todle? No já nevím, klidně. Ale až co na to řekne B.F.G. Nehoupe se to nějak nebo tak něco...?
quaero Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 Ceny fullů jdou pěkně dolů. Já mám teď HT, původně jsem na něj chtěl koupit lepší vidlici, ale kašlu na to a příští rok radši toho fulla. Kdo jednou zkusil, už není cesty zpět.
B.F.G. Odesláno 13. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 13. dubna 2012 mno ja na mobilu prd vidim ale pokud je to ten advanced za 30 litru tak je to absolutni spicka porad jeste. Houpat se to nehoupe a byl to top model bez kompromisu. Mit to vetsi zdvihy tak po nem skocim sam :-)
B.F.G. Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 http://www.sterba-kola.cz/zbozi/gt-sensor-4-0-2011 Nejakej nazor na tohle? Chtel bych fulla, ale s rocnim najezdem maximalne ve stovkach km, do nej nechci moc investovat. Za ty prachy bez debat dobrý, jen výbava je fakt jen kvůli ceně, ten rám by si zasloužil víc.
Ruda Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Jaké používáte nosič kol na auto? Kdysi jsem měl nějaký Hakr. Teď budu muset nějaký koupit. Díky za radu (po osobní zkušenosti)
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 ja mel thule na strechu, ty sou supr, ale ted sem koupil thule na kulu a stresni budu prodavat
Ruda Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 ja mel thule na strechu, ty sou supr, ale ted sem koupil thule na kulu a stresni budu prodavat Díky moc i za ten odkaz
miccalek Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 ja mel thule na strechu, ty sou supr, ale ted sem koupil thule na kulu a stresni budu prodavat Mám teď čerstvě ten samý a drží na střeše, i kolo fest. Štve mě ale že zamknout jde jen jeden úchyt ze tří a pásky na chycení kol vůbec. Radši je schovávám do auta, kradou se.
FrantisekH Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 z osobní zkušenosti můžu doporučit taky thule, jen když jsem ho kdysi kupoval tak se nějak řešili profily príčníků kde měli oválný a hranatý ale už si to nepamatuju bo už ho ani nemam
miccalek Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Ten proride 591 pasuje na staré hranaté i na placky s drážkou. Mám vyzkoušené oboje, v balení jsou šrouby s oběma koncovkama.
sibirnaya Odesláno 14. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 14. dubna 2012 Díky moc i za ten odkaz hlavne se nemusis splhat po aute, ale zamces tu vidlicku pekne v klidu zespoda. najdi si k tomu nejaky video, loni mi to prislo jako to nej na trhu..
egze Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 dnes na bratislavskom singláči To je cerova draha jestli jse nemylim... Sent from my HTC EVO 3D X515m using Tapatalk 2
Jakub Štefka Odesláno 18. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 18. dubna 2012 Jednozačnej souhlas. Mám Thuleho na kouli a nemůžu vynachválit oproti tomu krámu na střeše. Na kouli to nasadim sám, kolo na to nahodim taky sám během minuty a půl a dalekoho míň to sním škube a hejbe... ja mel thule na strechu, ty sou supr, ale ted sem koupil thule na kulu a stresni budu prodavat
Doporučené příspěvky