Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

A těch +-30000km najetejch ročně dáváš jak?

Raď kolo a neřeš km. Psal jsem maximálně 30000km. Reálně to sou tak dva. Jo - ještě by se na to měl dát přimontovat nosič - nenávidím ty vehementy, co se dávaj na sedlovku. Upraveno uživatelem Zmizík
Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Autocenzura.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno (upraveno)

Neměl vole.

Jeden zajímavej typ je totok je to hlavně na silnici a boží do města (což není úplně chata :D) má to 10 rychostí a náhon řemenem. Naživo strašně sexy (což po přesednutí z vysokozdvižného vozíku asi nebude vono?)

Druhak todlenc v 29" a šla by udělat zajímavá cena v Brně.

Z klasiky třeba totok

A zítra se ti zkusím zeptat na nějakej zajímavej loňskej karbon do 30 litrů.

Kolik přesně měříš zmmizíku? 180 tipuju?

PS: Prakticky je vyloučeno, abys koupil horáka za 30 bez kotoučů, vyjma nějakejch garážovek.

Upraveno uživatelem B.F.G.
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Neměl vole.

Jeden zajímavej typ je totok je to hlavně na silnici a boží do města (což není úplně chata :D) má to 10 rychostí a náhon řemenem. Naživo strašně sexy (což po přesednutí z vysokozdvižného vozíku asi nebude vono?)

Druhak todlenc v 29" a šla by udělat zajímavá cena v Brně.

Z klasiky třeba totok

A zítra se ti zkusím zeptat na nějakej zajímavej loňskej karbon do 30 litrů.

Kolik přesně měříš zmmizíku? 180 tipuju?

PS: Prakticky je vyloučeno, abys koupil horáka za 30 bez kotoučů, vyjma nějakejch garážovek.

Njn, my, bělogvardějci, jsme vostrý hoši. Tak už se nezlob. Teda ten druhej totok vypadá skvěle, zvlášť v tom černým. I cena dobrá, navíc to není moc pokreslený... Co to je zač - Focus? Hele, na karbon se vyprdni, já nevím - mrsknu s tím někde před hospodou atd., přijde mně to takový křehký. A začínám se smiřovat s kotoučovkama i s baťohem místo nosiče.. 180cm, 83-90kg, zapomenutýho Pellse mám 19".
Návštěvník Zmizík
Odesláno

nechces todle? :)

No já nevím, klidně. Ale až co na to řekne B.F.G. Nehoupe se to nějak nebo tak něco...?
Odesláno

Ceny fullů jdou pěkně dolů. Já mám teď HT, původně jsem na něj chtěl koupit lepší vidlici, ale kašlu na to a příští rok radši toho fulla. Kdo jednou zkusil, už není cesty zpět. :smile_anim:

Odesláno

mno ja na mobilu prd vidim ale pokud je to ten advanced za 30 litru tak je to absolutni spicka porad jeste. Houpat se to nehoupe a byl to top model bez kompromisu. Mit to vetsi zdvihy tak po nem skocim sam :-)

Odesláno

Jaké používáte nosič kol na auto? Kdysi jsem měl nějaký Hakr. Teď budu muset nějaký koupit. Díky za radu (po osobní zkušenosti) :rolleyes:

Odesláno

ja mel thule na strechu, ty sou supr, ale ted sem koupil thule na kulu a stresni budu prodavat :)

Mám teď čerstvě ten samý a drží na střeše, i kolo fest. Štve mě ale že zamknout jde jen jeden úchyt ze tří a pásky na chycení kol vůbec. Radši je schovávám do auta, kradou se.

Odesláno

Díky moc i za ten odkaz

hlavne se nemusis splhat po aute, ale zamces tu vidlicku pekne v klidu zespoda. najdi si k tomu nejaky video, loni mi to prislo jako to nej na trhu..
Odesláno

Jednozačnej souhlas. Mám Thuleho na kouli a nemůžu vynachválit oproti tomu krámu na střeše. Na kouli to nasadim sám, kolo na to nahodim taky sám během minuty a půl a dalekoho míň to sním škube a hejbe...

ja mel thule na strechu, ty sou supr, ale ted sem koupil thule na kulu a stresni budu prodavat :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...