Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pěkná krajina, kde to je? Servis sis dělal sám? Já ten měl kolo na ročním servisu u Štěrby a stálo mě to trochu víc než jsem předpokládal....

já to vždycky dělal sám (kromě vidlice) a tenhle rok jsem se na to vykašlal a dal to do servisu..a taky se teda pěkně prohnul. Ale super přístup, ty kluci tím fakt žijou a rozumí tomu, měli plnej servis Yeti, Santa Cruz a Specialized a odvedli fakt dobrou práci. Jenom jsem zaváhal s brzdama, mám Juicy 7 a měl jsem asi štěstí na blbej kus, bojuju s nima 2 roky, Juicy 5 na druhém kole chodí mnohem lépe, teď jsem dal nový kotouče, destičky, kapalinu, je to lepší, ale pořád to není ono. Měl jsem se na to vy...t a koupit Formula R1.

Jinak kdo jezdíte nějaký fully kolem 140mm a víc, tak doporučuju teleskopickou sedlovku! Dal jsem na tom zatím jen 3 vyjížďky, ale je to naprostá paráda, ovládání ze řídítek v náročnějším terénu přijde vhod, uvidím co spolehlivost, ale s mojí muší váhou by to nemuselo tak trpět.

Jinak fotka je přesně odtud. Pokud bys chtěl mrknout na ještě pár fotek, tak tady. Ale jsou starý už asi 2 roky.

Odesláno

Ja mam tiez Juicy7 a manzelka stare Julie a nikdy s nimi nebol ziadny problem. Raz ked som zhodil kolesa a nahodil naspat, tak zacali "cinkat" ale ked som ich roztiahol srobovakom a nahodil kola naspat, par razy zabrzdil, tak a prejavil "memmory" efekt a vsetko zacalo krasne fungovat. Ziadne skripanie, cinkanie ako u inych znaciek. 3 roky som nemenil oblozenie ani olej. Vsetko na 1tku!

Odesláno

zvykej si, budes se muset naucit taky takhle slapat, bo pesky se poseres, nez si do brna dojdes pro rolexy :)

jj..včera jsem byl okouknout nový model do kolárny..ale ta ceny..:crying_anim02:..hrozné dilema..když si představím ty keramické LV..:D

..a do Brna bych asi došlapal i na tom dva roky starém modelu..:whistle:

Odesláno

Moje maximálka je taky z bajku na silnici. Sjezd z Výrovky do Pece pod Sněžkou. Tachometr ukázal 98,6Km/h. Dneska už bych se asi bál :)

Odesláno

Moje maximálka je taky z bajku na silnici. Sjezd z Výrovky do Pece pod Sněžkou. Tachometr ukázal 98,6Km/h. Dneska už bych se asi bál :)

To je pekny sjezd. Tam jsem mel take kdysi maximalku (r.94), na favoritu s bagazi :) Bylo to 85 km/h a mel jsem pocit, ze rychleji to tam nikdo nemuze rozjet. Asi mi foukal protivitr ;)

Odesláno

Ukázka mého kola, zatím zajíždím a baví mě to.

Pěkná barevná kombinace, ale přečti si, jak velké fotky se sem dávají...
Odesláno (upraveno)

Já sedlám druhým rokem Scotta Scale 10 (8,8 kg):

Vidle Reba World Cup Carbon Crown limited

XT/XTR 2011

Jednolitý ltd řidítka a podobný srandičky...

Dřívě na Ritchey carbon kolech, která jsem při svých zimních 95kg oddělal, nyní na DTswisskách. Chtěl jsem jít do Scott Scale RC, ale rám mě neunese :).

Spokojenost, kdyby chtěl někdo, co se Scotta týče poradit, ptejte se přes SZ...

EDIT: zmenšený obrázek

Upraveno uživatelem gcom
Odesláno

.

Spokojenost, kdyby chtěl někdo, co se Scotta týče poradit, ptejte se přes SZ...

EDIT: zmenšený obrázek

..kdes byl ve čtvrtek..? :sad01_anim: :D

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...