gas Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 africa: jako jo, ja resil jen vahu, jak sedi, kvalitu skel ( chtel jsem stmivani ) a celkovy dojem, cena byla podruzna
kloubik Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Pěkná krajina, kde to je? Servis sis dělal sám? Já ten měl kolo na ročním servisu u Štěrby a stálo mě to trochu víc než jsem předpokládal.... já to vždycky dělal sám (kromě vidlice) a tenhle rok jsem se na to vykašlal a dal to do servisu..a taky se teda pěkně prohnul. Ale super přístup, ty kluci tím fakt žijou a rozumí tomu, měli plnej servis Yeti, Santa Cruz a Specialized a odvedli fakt dobrou práci. Jenom jsem zaváhal s brzdama, mám Juicy 7 a měl jsem asi štěstí na blbej kus, bojuju s nima 2 roky, Juicy 5 na druhém kole chodí mnohem lépe, teď jsem dal nový kotouče, destičky, kapalinu, je to lepší, ale pořád to není ono. Měl jsem se na to vy...t a koupit Formula R1. Jinak kdo jezdíte nějaký fully kolem 140mm a víc, tak doporučuju teleskopickou sedlovku! Dal jsem na tom zatím jen 3 vyjížďky, ale je to naprostá paráda, ovládání ze řídítek v náročnějším terénu přijde vhod, uvidím co spolehlivost, ale s mojí muší váhou by to nemuselo tak trpět. Jinak fotka je přesně odtud. Pokud bys chtěl mrknout na ještě pár fotek, tak tady. Ale jsou starý už asi 2 roky.
strong Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Ja mam tiez Juicy7 a manzelka stare Julie a nikdy s nimi nebol ziadny problem. Raz ked som zhodil kolesa a nahodil naspat, tak zacali "cinkat" ale ked som ich roztiahol srobovakom a nahodil kola naspat, par razy zabrzdil, tak a prejavil "memmory" efekt a vsetko zacalo krasne fungovat. Ziadne skripanie, cinkanie ako u inych znaciek. 3 roky som nemenil oblozenie ani olej. Vsetko na 1tku!
tombed Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Kloubik: Máte tam krásně kolem Jablíčkova Upraveno 29. března 2012 uživatelem tombed
wave ceptor Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 (upraveno) Když už jsme u těch maximálek..... Upraveno 29. března 2012 uživatelem wave ceptor
quaero Odesláno 29. března 2012 Nahlásit Odesláno 29. března 2012 Když už jsme u těch maximálek..... Hehe, dost dobrý!
bedja Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 http://vimeo.com/39413507 Když už jsme u těch maximálek..... ..dík za vylepšení rána..
sibirnaya Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 zvykej si, budes se muset naucit taky takhle slapat, bo pesky se poseres, nez si do brna dojdes pro rolexy
bedja Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 zvykej si, budes se muset naucit taky takhle slapat, bo pesky se poseres, nez si do brna dojdes pro rolexy jj..včera jsem byl okouknout nový model do kolárny..ale ta ceny....hrozné dilema..když si představím ty keramické LV.. ..a do Brna bych asi došlapal i na tom dva roky starém modelu..
bedja Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 ..tak LVčka budou muset počkat.... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
African Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 ..tak LVčka budou muset počkat.... Tý jó, tak to bude hukot, krásnej bike
bedja Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 ..je nádherný....nebyt nachcípaný, tak jezdím celou noc..
B.F.G. Odesláno 30. března 2012 Nahlásit Odesláno 30. března 2012 Moje maximálka je taky z bajku na silnici. Sjezd z Výrovky do Pece pod Sněžkou. Tachometr ukázal 98,6Km/h. Dneska už bych se asi bál
African Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Kdopák z Vás se tady nechal zvyklat těmi krásnými celoodpruženými kráskami, có? Přiznejte se http://www.cyklobazar.cz/inzerat/175947/-hodinky-tag-heuer-carrera-calibre-16-s-doklady/
mikymik Odesláno 31. března 2012 Nahlásit Odesláno 31. března 2012 Moje maximálka je taky z bajku na silnici. Sjezd z Výrovky do Pece pod Sněžkou. Tachometr ukázal 98,6Km/h. Dneska už bych se asi bál To je pekny sjezd. Tam jsem mel take kdysi maximalku (r.94), na favoritu s bagazi Bylo to 85 km/h a mel jsem pocit, ze rychleji to tam nikdo nemuze rozjet. Asi mi foukal protivitr
Toci Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 (upraveno) Ukázka mého kola, zatím zajíždím a baví mě to. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. dubna 2012 uživatelem Jay Doll Zmenšil jsem tu fotku
funf5 Odesláno 1. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 1. dubna 2012 Ukázka mého kola, zatím zajíždím a baví mě to. Pěkná barevná kombinace, ale přečti si, jak velké fotky se sem dávají...
gcom Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 (upraveno) Já sedlám druhým rokem Scotta Scale 10 (8,8 kg):Vidle Reba World Cup Carbon Crown limitedXT/XTR 2011Jednolitý ltd řidítka a podobný srandičky... Dřívě na Ritchey carbon kolech, která jsem při svých zimních 95kg oddělal, nyní na DTswisskách. Chtěl jsem jít do Scott Scale RC, ale rám mě neunese .Spokojenost, kdyby chtěl někdo, co se Scotta týče poradit, ptejte se přes SZ... EDIT: zmenšený obrázek Upraveno 2. dubna 2012 uživatelem gcom
gcom Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 EDIT: zmenšený obrázek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
bedja Odesláno 2. dubna 2012 Nahlásit Odesláno 2. dubna 2012 . Spokojenost, kdyby chtěl někdo, co se Scotta týče poradit, ptejte se přes SZ... EDIT: zmenšený obrázek ..kdes byl ve čtvrtek..?
Doporučené příspěvky