roura74 Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jj, talošky budou stát frontu. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 1. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2017 Jj, talošky budou stát frontu. :-)Ty s knírkem ti přenechám :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Namontoval jsem nový sedlo, tak aspoň první letošní bikeshot. Tohle než u nás roztaje, tak zapomenu na kole jezdit. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ondro, tak si se konecne rozhodl, ze se toho zbavis ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ondro, tak si se konecne rozhodl, ze se toho zbavis ? Ne, ne. Neukecáš mě. Fakt ti ho neprodám. :-DJeště minimálně jedna sezóna, ale spíš dvě. Pak bude možná celopéro. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Kup si elektrokolo. Když se s tím může jezdit na TdF tým Sky a taky holky ve světovém poháru tak to asi nebude úplně blbý Zajímavý že k českým novinářům zprávy putují nějak pomalu, v sobotu šla do éteru investigativní reportáž na CBS na kterou se dlouho čekalo. http://www.cyclingnews.com/news/claims-of-mechanical-doping-at-the-tour-de-france-in-cbs-60-minutes-investigation/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ja Ondro myslel,ze u Vas budou svazet odpad,tak si to pichnul pred branku:) :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Ja Ondro myslel,ze u Vas budou svazet odpad,tak si to pichnul pred branku:) :)Jo a že si konečně koupi pořádné celopero :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 kašli na celopéro...HT je HT :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 kašli na celopéro...HT je HT :-)Však ty se taky jednou vrátíš k pohodlí :-) jasně já mam co říkat jezdím celopero , kostitřasa a žiletku :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 No právě, ty ses rozpolcena osobnost ale tak jednou asi jo, ale teď jsem spokojenej parchant Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 JJ, Martine..., taky premyslim, ze si postavim RBcko..., neco jako gravel bike. Nejak jsem zacal bejt impotentni k motorkam, tak si asi udelam radost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 No právě, ty ses rozpolcena osobnost ale tak jednou asi jo, ale teď jsem spokojenej parchant :-) každé kolo mám na jinéj terén přesně vím co chci :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 TLD PĚKNĚ :-) super naše značka z Opavska :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 JJ, akorat bych si tam dal bikove riditka. Asi by to vypadalo blbe, ale me to tak vyhovuje Byl by to takovej cenovej kompromis, karbon vidle z Cajny, asi Shimo 105, brzdy kotoucove, ale jaky jeste presne nevim, akorat sedlo a kokpit bych zaplatil a dal Chromag, protoze se me to libi a mam to za dobre penize Rafky bych dal ty co nabizi RB. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Rada 105 je naprosta bomba ale kotouče no nevím zbytečný přírůstek váhy :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Kamo, chci bejt trendy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Kamo, chci bejt trendy Ale no tak nenech se stáhnout módní vlnou :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Chci dobre vypadat na ceste Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 2. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. února 2017 Chci dobre vypadat na ceste :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky