kupko Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Pěkně Davide už jsem na něm něco najezdil výjezdy u sjezdik po kamenech a kořenech ale na sněhu nebyl ještě čas ježdění na sněhu bude určítě to nejlepší Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 to jo...myslím si, že si ten sjezdík pěkně užiješ ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Martin_S Odesláno 14. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2017 Jedna z letní vyjížďky Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 něco k tomu fatbike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 No ty kravo...pekne namotany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Dobrej Pat a Mat. Nechápu proč to nevzali za gripy a sedlo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Podle mě celkem fajn rozhovor:https://video.aktualne.cz/dvtv/dressler-vyhral-jsem-vsechno-co-jsem-chtel-pri-nataceni-mnou/r~f9850df8e99e11e69aec0025900fea04/ A tady ještě jak jezdí trať z Nového Města na silnici : Tu jeho školu bych teda klidně zkusil, může to být zábavné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Dobrej Pat a Mat. Nechápu proč to nevzali za gripy a sedlo.taky jsem nad tím marně při sledování přemýšlel ale juchali u toho pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 15. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2017 Konečně v pedálech. Seděl jsem na biku naposledy 23.11. Absťák už byl brutální. 2x jsem zkusil vjet do lesa, ale pokaždé jsem si to rozmyslel. Takže jen silnice, kopce a potoky vody na asfaltu jak tajou závěje. Byl jsem překvapenej jak dobře mi to jelo. No uvidím zítra co na to nohy. :-)A nakonec vyvážená svačinka, dle doporučení nutričních expertů, plná minerálů, proteinů, iontů a jiných dobrot. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rorda Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 roura: Já měl absťák po 14ti dnech s chřipkou, takovou dobu bych nedal.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Roura, pěkný fotky. Co to máš k ty klobase za celozrnej chleba :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roura74 Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 roura: Já měl absťák po 14ti dnech s chřipkou, takovou dobu bych nedal..To mi povídej. Celou zimu jsem trpěl absťákem. Počasí kolo neumožňovalo, ale zase jsem si užil sjezdovek, běžek a sněžnic, jak už dlouho ne. Roura, pěkný fotky. Co to máš k ty klobase za celozrnej chleba :D Chleba i klobása jsou z Lidlu. Chleba je nějakej lámankovej a klobása šunková, která je mimochodem skvělá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2017 Hmmm...kdyz vidím tu klobásu, tak už se těším o víkendu na fotbal a hlavně na klobasku, u nas Viktorce v Plzni mají výborný. A pivicko k tomu...jupiii Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Konecne, konecne, konecne! Zas tak dobrej napad to sice nebyl, prselo, vsude led a jeste docela dost snehu. Mokryho. Takze jsem si i pochodil, coz ve freeriderech neni uplne super, jsou jako houba:) Ale alespon jsem si chvilku posedel na kole, takze se me to libilo. Jsem rad, ze jsem nesel k zemi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) pěkný....obdivuju tě. Tady je to v lese samej led...takže bajkovat se nedá. Tak se aspoň občas v týdnu svezu do práce Ale kluci, už se nám to blíží.....za chvilku Upraveno 18. února 2017 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Honzo a Ondro moc pekne :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 (upraveno) Dneska jsem si to pořádně užil na fat bike bylo to kluci super start jsme si dali Raztoka, Radegast a dále směr kostelík byla to bomba ale do kopce pořádná dřina ale rovinka a pak z kopce dolů tak to je jiná liga v tom sněhu to leti jak raketa :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Upraveno 18. února 2017 uživatelem kupko Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 18. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2017 Pekny Martine a Salsa je bozi. Tento druh kola me taky laka prubnout, dolekopcem to musi byt mazec a musi to sjet uplne vse, kor na tech odpruzenejch. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Honzo je to super na ježdění z kopce dolů a do kopce výborný tréning :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiřina Odesláno 19. února 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2017 Hosi ja Vam ty kola tak zavidim Sent from my iPhone using Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky