Marty35 Odesláno 23. září 2012 Nahlásit Odesláno 23. září 2012 Dnešní vyjížďka do Mošnova. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
kloubik Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 (upraveno) Včera super povedená cyklo akce, skvělý lidi, bezvadná párty na zakončení - Levi Leipheimer's GranFondo. Začalo to hromadným startem 7 tisíc lidi, docela fuška :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A vyjíždíme na trať: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Na cca 50. kilometru přjíždíme k moři - místo slibovaných 25 stupňů je mlha a zima jak prase :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Konečně stoupání a trochu se zahříváme... bohužel ale musíme i chvíli tlačit, nedostatek tréninku se projevuje. Nakonec se s přítelkyní na nejvyšší bod trati vyškrabeme: Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Ve 4 odpoledne přichází na řadu zasloužené pivo :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. A pak skoro to nejlepší, setkání s ikonama cyklistiky. Všichni naprosto pohodý týpci (je po sezoně, takže vtípky, pivka, atd.), kteří s váma pokecají nejen trati (a pak zmizí v dálce :-), dělají srandu a zorganizují jako součást akce fund raiser na konkrétní charitativní projekty, kdy se vybralo přes 200tis dolarů od sponzorů a sami účastníci závodu vybrali 80tis. dolarů. Pár známých jmen: Levi Leipheimer - bronzová mediale z Pekingu, 3 násobný vítěz Tour of California, vítěz Tour de Suisse, atd.Brian Lopes - nemusím asi představovat, několinásobný mistr světa a asi nejvšestranější současný mtb závodník Greg Minnaar - trojnásobný mistr světa v downhilluKristin Armstron - mimo jiné dvojnásobná zlatá olympijská medailistika v časovcePatrick Dempsey - asi největší zážitek pro mojí přítelkyni, která zrovna sjíždí všechny série Grey's anatomy (v Čechách Chirurgové?) a mohla s ním setkat nejen na trati ale i pak i na party :-) Jinak jsem nevěděl, že Patrick Dempsey je nejen nadšený amatérský cyklista, ale taky profesionální automobilový závodník a z mladých let bývalý závodní lyžar. Naživo fakt strašně pohodovej chlapík. Vyhlašování výsledků: nejrychlejší čas 4 hodiny 40 minut Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Kristin Armstrong ukazuje olympijskou medaily a po vyhlášení jde mezi lidi na párty pozdravit účastníky závodu a ukázat medaily z blízka každému kdo má zájem...bohužel nemám fotku :-(A všimněte si malého kluka na podiu...byl tam ještě se svým stejně starým bratrem, oba 9 let a oba bez problémů dokončili 100 mílovou trať s ostatními účastníky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Příští rok jedeme znovu! Upraveno 30. září 2012 uživatelem kloubik
funf5 Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Potlesk, dát 100 mil je pěknej výkon Nejvíc mám za den 190 km...
kloubik Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Díky moc, už jsem dal 100 mil i předtím, ale nikdy s takovým profilem stoupání jako tady. Ta jedna část co jsem chvíli tlačil byla masakr, možná že kdybych měl převody z horskýho kola, tak bych to možná utočil :-)
maama Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 bavilo mě to:) ještě bezbarvý lak, osadit a může se vyjet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
B.F.G. Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 bavilo mě to:) ještě bezbarvý lak, osadit a může se vyjet. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Pškný ale heršoft proč jsi ten rám úplně neodstrojil? Co to máš za vidlici? A co dělá Tinker kurník na Kleinovi?
maama Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Pškný ale heršoft proč jsi ten rám úplně neodstrojil? Co to máš za vidlici? A co dělá Tinker kurník na Kleinovi? neodstrojil - protože se mi nechtělo přes prkýnko tlouct do hlavovýho, ale hlavně se mi nechtělo laborovat s protahováním lanek, kdyby mi vypadly plastový trubičky. a když už jsem se rozhodl si to vytmelit a nastříkat a vopatlat prstem sám (když už to má být moje poklona Tinkerovi), tak jsem šel cestou nejmenšího odporu. vidla by měla být cr-mo.
B.F.G. Odesláno 30. září 2012 Nahlásit Odesláno 30. září 2012 Na hlavko je vyrážeč safra. Na Kleinu nebyly vidle CrMo někde se snad nějaká origo válí. A Tinker je spjatý s Cannonem ne?
Marty35 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Jeden s posledních letošních výletů. S Čendíkem, takže do cukrárny... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Dantechno Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 neodstrojil - protože se mi nechtělo přes prkýnko tlouct do hlavovýho, ale hlavně se mi nechtělo laborovat s protahováním lanek, kdyby mi vypadly plastový trubičky. a když už jsem se rozhodl si to vytmelit a nastříkat a vopatlat prstem sám (když už to má být moje poklona Tinkerovi), tak jsem šel cestou nejmenšího odporu. vidla by měla být cr-mo. ty vole Dratenik... to byly casy. To jsem jeste taky jezdival
Jarett Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Na hlavko je vyrážeč safra. Na Kleinu nebyly vidle CrMo někde se snad nějaká origo válí. A Tinker je spjatý s Cannonem ne?První team za který Tinker jezdil byl Klein až poté přestoupil k Cannondale ...
B.F.G. Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Jj a tam taky dosahl nejvetsi slavy ne?
maama Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Na hlavko je vyrážeč safra. Na Kleinu nebyly vidle CrMo někde se snad nějaká origo válí. A Tinker je spjatý s Cannonem ne?prej vyrážeč. to bych musel mít přístupnou dílnu, jak v minulým století. taky jsem lenivější!mohl bych říkat, že to jako chrommo cinká, ale spíš se opírám o pdf katalogu z 95. katalog 94 říká - vidle standard!? mám Fervora. lowcost model, kterej se dělal 94/95. že v tý době už Tinker rajtoval Canóna, to je jedno:) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. ty vole Dratenik... to byly casy. To jsem jeste taky jezdival časy to byly. tenhle bazarovej úlovek mě zrestartoval - aspoň teda k aktivitě v garáži
B.F.G. Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Hmm tak to jo ja z tej doby pamatuju jen adroit a attitude. Ale pamatuju ze kolem roku 95 stavaly v ultrasportu nejaky hotovy kleiny v cene mezi 30-40 litru...
GMT Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 attitude samotný rám byl přes 40.000,-.... byl to kult. Hmm tak to jo ja z tej doby pamatuju jen adroit a attitude. Ale pamatuju ze kolem roku 95 stavaly v ultrasportu nejaky hotovy kleiny v cene mezi 30-40 litru...
obchodnik-o3 Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 (upraveno) takuto kreaciu som nahodou objavil v uliciach cagliari Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. října 2012 uživatelem obchodnik-o3
mikymik Odesláno 1. října 2012 Nahlásit Odesláno 1. října 2012 Tak to je trefa! Asi neměl montpáky...
Marty35 Odesláno 2. října 2012 Nahlásit Odesláno 2. října 2012 Žeby bludný holanďan? Zámek asi nebyl třeba..., navíc ho nemá sladěný s kolem.
Doporučené příspěvky