kupko Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Tomcat pěkně super batoh mnoho let v podstatě ho má z první várky co dorazila do ČR stále jako nový a slouži úžasně :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Martas, kolo z roku 14 a pise, ze delal servis ne repas. Me to prijde normalni, taky se o tyto veci staram. A vymena oleje a gum veci po trech letech je dle me ok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Martas, kolo z roku 14 a pise, ze delal servis ne repas. Me to prijde normalni, taky se o tyto veci staram. A vymena oleje a gum veci po trech letech je dle me ok.Jo ale psal málo jete to beru tak do 1000 km za rok to 2000 a poslední nejezdili jen stalo :-) však ja se také o mě kola starat a to dobře ale po dvou letech do vidle a tlumiče nehrabu je to zbytečný :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Tak ono taky jeho 200km s tema zdvihama je jinejch nez Tve km na 100mm:). Samo nevim, jak kluk jezdil. Podle me je to dobre, ze to servisoval. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Díky za postřehy, uvidíme jak půjde pohnout s cenou ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Spine vypadá dobře ale proč na něm dělal repase vidlice a tlumiče když je málo jete. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalktřeba to bylo kvůli záruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Tak ono taky jeho 200km s tema zdvihama je jinejch nez Tve km na 100mm:). Samo nevim, jak kluk jezdil. Podle me je to dobre, ze to servisoval.Ty zase provokuješ víš co ja jsem jezdil v Itálii se 100 mm :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Ja to nemyslim nejak zle, Martasku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 třeba to bylo kvůli záruceZáruka to ne je to pouze doporučeno výrobcem po ujeti určitých motohodin vidlicí poslat na repas. Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 19. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2017 Ja to nemyslim nejak zle, Martasku.Však ja vím kamaráde ale už mám nasazeno zase 130 a to je jiná paráda :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Tak jsem po krátkém hledání našel inzerát původního majitele za 1100e https://www.mtbiker.cz/bazar/bicykle-celoodpruzene/308560/canyon-torque-dhx-dropzone-2014-velkost-l.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Za 11000 eur slušný bike. Za 40 už nevím. Hlavně Canyon dává na rám 6 let jen pro prvniho majitele - tady se asi nepůjde domluvit jak kdyby si to bral od prvniho majitele aby ti případně pomohl jdyby to ruplo. Jinak já třeba taky zvažoval bazar, ale u kol se toho bojím hodně - do vidle se nepodíváš takže nezjištíš jestli už jsou někde načaté nohy. Nějakou vlasovku najít na rámu taky nemusíš, řetěz na výměnu, možná i kazeta, brzdy na odvzdušnění minimálně atd atd.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
salad Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 včera večer... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Exburn myslím že ohledně reklamace se s prvním majitel asi člověk domluvi vidle tak tu určíte pořádně prohlédnout řetěz, kazeta, desky to jsou jen malé věci provozní náklady :-) spojené s jízdou na kole :-) a brzdy to otázka pár minut :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Tak jsem po krátkém hledání našel inzerát původního majitele za 1100e https://www.mtbiker.cz/bazar/bicykle-celoodpruzene/308560/canyon-torque-dhx-dropzone-2014-velkost-l.htmltak to je dobrej parchant ten co to dává za 40,bych mu napsal že za 25 to bereš. ..D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Včera jsem mu psal a kolo už je rozebrané na díly ale za 38tis. prodá jako celek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Včera jsem mu psal a kolo už je rozebrané na díly ale za 38tis. prodá jako celek to je znamení dát od toho ruce pryč Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Tak jsem po krátkém hledání našel inzerát původního majitele za 1100e https://www.mtbiker.cz/bazar/bicykle-celoodpruzene/308560/canyon-torque-dhx-dropzone-2014-velkost-l.html Nemůže to být shoda kol? Zkus napsat tomu na Slovensko jestli ho ještě má. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roland Sands Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Z obchodu sešlo a na náhody nevěřím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 20. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2017 Jo ho lidi jsou svině :-( Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky