Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Martas, kolo z roku 14 a pise, ze delal servis ne repas. Me to prijde normalni, taky se o tyto veci staram. A vymena oleje a gum veci po trech letech je dle me ok.

Jo ale psal málo jete to beru tak do 1000 km za rok to 2000 a poslední nejezdili jen stalo :-) však ja se také o mě kola starat a to dobře ale po dvou letech do vidle a tlumiče nehrabu je to zbytečný :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Za 11000 eur slušný bike. Za 40 už nevím. Hlavně Canyon dává na rám 6 let jen pro prvniho majitele - tady se asi nepůjde domluvit jak kdyby si to bral od prvniho majitele aby ti případně pomohl jdyby to ruplo.

Jinak já třeba taky zvažoval bazar, ale u kol se toho bojím hodně - do vidle se nepodíváš takže nezjištíš jestli už jsou někde načaté nohy. Nějakou vlasovku najít na rámu taky nemusíš, řetěz na výměnu, možná i kazeta, brzdy na odvzdušnění minimálně atd atd....

Odkaz ke komentáři

včera večer...

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odkaz ke komentáři

Exburn myslím že ohledně reklamace se s prvním majitel asi člověk domluvi vidle tak tu určíte pořádně prohlédnout řetěz, kazeta, desky to jsou jen malé věci provozní náklady :-) spojené s jízdou na kole :-) a brzdy to otázka pár minut :-)

Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Tak jsem po krátkém hledání našel inzerát původního majitele za 1100e  :lol2:

https://www.mtbiker.cz/bazar/bicykle-celoodpruzene/308560/canyon-torque-dhx-dropzone-2014-velkost-l.html

tak to je dobrej parchant ten co to dává za 40,bych mu napsal že za 25 to bereš. ..D
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...