solitaire Odesláno 4. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. prosince 2018 Jo, vyšlo by, v téhle sestavě, na cca 55 tisíc tintilů :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
DaLo Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Na tohle jsi prisel kde? To vypada na nejakej fake z Aliexpressu, rozhodne ne Colnago Ahoj chlapi, náhodou jsem zahlédl tohle téma a jsem rád :-), protože nejsem ani náznakem kolista, poslední šlápnutí do pedálů jsem udělal před asi 15 léty (tehdy nové Rockmachine jsem raději hned předal synovi :-)) ) a předposlední ještě pamatuje pologalusku Eska v roce 1983...Ooops, to to letí... No, chtěl bych překvapit přítelkyni, kterou před lety sestřelil jeden vesničan se Škodou 100 a sice starší, ale závodní galuskáč to samozřejmě nepřežil, ana sice ano, ale od té doby na to nesedla... Tak mne s nástupem technologií 21. století oslovilo tohle ( moje drahá je velmi sportovně založená, v mládí jezdila i crosy, nebo jak se to jmenuje :-)) . Je tohle fajn kolo nebo nafouklá bublina ???? Je to Colnago C60 : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Co to sakra..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 To je neštěstí doby... Koupit fake kolo a jeste ho nekomu darovat. Si na tom rozbije hubu a mas vycitky svedomi, to je jak s hodinkama,akorat ty nikoho o zdravi nepripravi akorat ho ztrapni.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tady teda uvádějí úplně jiný ceny: https://road.cc/content/news/112677-sneak-peek-pre-launch-lowdown-new-colnago-c60 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Tomas, tam to maji pedrazeny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Já teda musím uznat, že mě to zas tak nepřekvapuje. Kamarád ze vsi si teď objednal po dílech celý silniční kolo z Aliexpressu. Před týdnem mu přišlo. Vyšlo to na 1/2 peněz než tady. Bohužel nemám dostatek znalostí na posouzení pravosti či nepravosti. Ale určitě bude takto smýšlejících lidí více. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Ciwe postavit si levý (ne-pravý) kolo z ťinťonských napodobenin a vydat se na něm sešupem z kopce - to chce hodně specifický přístup k životu Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů.Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere.Vidí to vrabčák a říká: Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě to!!Orel říká: prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš.Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči!Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně nad zemí to vyberou.Vidí to medvěd a říká:Týýý jo, to je hustý! Jak to děláte?To chci taky umět.A vrabčák mu říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně nad zemí to vybereš.Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči!Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů s orlem a vrabčákem.A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: Hele medvěde, máš ty vůbec nějaký křídla?Medvěd odpoví: Ne nemám.A vrabčák: Ty vole, ty to máš dobře v piči!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Fejkový věci, jsou pro fejkový lidi. A fejkový lidi jsou zoufalci ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Hele a to se dělaj fejkový celý sady, v tomdle případě Ultegra či Dura? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Hele a to se dělaj fejkový celý sady, v tomdle případě Ultegra či Dura?Koukni na Ali... Wish... Fejkuji vsechno Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 No to čumim, by mě zajímalo, jak to chodí a drží a tak. Čistě ze studijních důvodů samo:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 No kdyz by nekdo mel zajem o "pravej bajk" tak muzu domluvit cca 40% slevu na predvadeci bajky rok 2018 samo ze s plnou zarukou. Znacky Bianchi, KTM , Rocky Mountain.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Takhle by měla začínat každá cyklostezka Zn. poraďte jaký blatníky :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) A vztahuje se to i na žiletky? Myslím ta sleva.. Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem hator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 A vztahuje se to i na žiletky? Myslím ta sleva..Asi jo ale jen na predvadecky. To by byly asi Bianchi a GT.... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 (upraveno) Planuju na jaro poridit k bajku něco sviznejsiho. Zhledl jsem se v CANYONu. Ale samozrejmne pokud se naskytne něco jiného lakaveho proc to nezkusit Bianchi by bylo velice stylove, ale ta cena je většinou trochu jinde. Upraveno 6. prosince 2018 uživatelem hator Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Planuju na jaro poridit k bajku něco sviznejsiho. Zhledl jsem se v CANYONu. Ale samozrejmne pokud se naskytne něco jiného lakaveho proc to nezkusit Bianchi by bylo velice stylove, ale ta cena je většinou trochu jinde.No tady nesmis vahat protoze ta sleva je extremni.... Zmizi to za chvili. Napr. muj bajk pri bezne cene cca 170k je ted jako predvadecka s plnou zarukou k mani za nejakejch 95k... Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
hator Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Pokud by si mohl třeba do zprav pustit nakej drobek rad bych se podival Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mira188 Odesláno 6. prosince 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. prosince 2018 Pokud by si mohl třeba do zprav pustit nakej drobek rad bych se podival Ja zitra odlitam mimo ale poslu ti do sz kontakt na cloveka se kterym se kdyz tak domluvis Mira Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky