Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Na tohle jsi prisel kde? To vypada na nejakej fake z Aliexpressu, rozhodne ne Colnago :D

Ahoj chlapi, náhodou jsem zahlédl tohle téma a jsem rád :-), protože nejsem ani náznakem kolista, poslední šlápnutí do pedálů jsem udělal před asi 15 léty (tehdy nové Rockmachine jsem raději hned předal synovi :-)) ) a předposlední ještě pamatuje pologalusku Eska v roce 1983...Ooops, to to letí...

No, chtěl bych překvapit přítelkyni, kterou před lety sestřelil jeden vesničan se Škodou 100 a sice starší, ale závodní galuskáč to samozřejmě nepřežil, ana sice ano, ale od té doby na to nesedla...

Tak mne s nástupem technologií 21. století oslovilo tohle  ( moje drahá je velmi sportovně založená, v mládí jezdila i crosy, nebo jak se to jmenuje :-))  .

Je tohle fajn kolo nebo nafouklá bublina ????   Je to Colnago C60 :

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já teda musím uznat, že mě to zas tak nepřekvapuje. Kamarád ze vsi si teď objednal po dílech celý silniční kolo z Aliexpressu. Před týdnem mu přišlo. Vyšlo to na 1/2 peněz než tady. Bohužel nemám dostatek znalostí na posouzení pravosti či nepravosti. Ale určitě bude takto smýšlejících lidí více. 

Odkaz ke komentáři

Ciwe postavit si levý (ne-pravý) kolo z ťinťonských napodobenin a vydat se na něm sešupem z kopce - to chce hodně specifický přístup k životu

Letí orel, pohoda, klídek a najednou stáhne křídla a střihne to kolmo po hlavě dolů.
Letí, letí a 15cm nad zemí to vybere.
Vidí to vrabčák a říká: Orle, orle to bylo super, jak to děláš, nauč mě  to!!
Orel říká: prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů a těsně  nad zemí to vybereš.
Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči!
Tak letí spolu, najednou stáhnou křídla a valí to kolmo dolů k zemi a těsně  nad zemí to vyberou.
Vidí to medvěd a říká:
Týýý jo, to je hustý! Jak to děláte?
To chci taky umět.
A vrabčák mu říká: Prostě letíš, pak stáhneš křídla, valíš to kolmo dolů  a  těsně nad zemí to vybereš.
Ale hlavně: musíš to mít tak trochu v piči!
Tak medvěd vyleze na útes, rozeběhne se, skočí dolů a valí to kolmo dolů  s orlem a vrabčákem.
A jak tak letí, říká vrabčák medvědovi: Hele medvěde, máš ty vůbec nějaký  křídla?
Medvěd odpoví: Ne nemám.
A vrabčák: Ty vole, ty to máš dobře v piči!!

Odkaz ke komentáři

Planuju na jaro poridit k bajku něco sviznejsiho. Zhledl jsem se v CANYONu. Ale samozrejmne pokud se naskytne něco jiného lakaveho proc to nezkusit :) Bianchi by bylo velice stylove, ale ta cena je většinou trochu jinde. 

Upraveno uživatelem hator
Odkaz ke komentáři

Planuju na jaro poridit k bajku něco sviznejsiho. Zhledl jsem se v CANYONu. Ale samozrejmne pokud se naskytne něco jiného lakaveho proc to nezkusit :) Bianchi by bylo velice stylove, ale ta cena je většinou trochu jinde.

No tady nesmis vahat protoze ta sleva je extremni.... Zmizi to za chvili. Napr. muj bajk pri bezne cene cca 170k je ted jako predvadecka s plnou zarukou k mani za nejakejch 95k...

Mira Tapatalk

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...