Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Je to fakt moc pěknej stroj, chtít XC fulla tak Anthem by byl vysoko na mém žebříčku. A jinak ten pravej rozdíl poznáš teprve, až po pár dnech na tomhle se zkusíš svézt zpátky na HT. To pak krásně ukáže ty rozdíly.

já myslím, že už po sezení na HTčku ani netoužím...snad leda že mi ho někdo půjčí. Svůj už jsem poslal do světa. Jako zapřísáhlej Meriďák jsem Giantovi moc šancí nedával, ale příjemně mě jako XC full překvapil a těším se na další zážitky s ním...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

já myslím, že už po sezení na HTčku ani netoužím...snad leda že mi ho někdo půjčí. Svůj už jsem poslal do světa. Jako zapřísáhlej Meriďák jsem Giantovi moc šancí nedával, ale příjemně mě jako XC full překvapil a těším se na další zážitky s ním...

To je model 2011? Jestli to má 12 kg, tak je to hodně slušný za ty peníze.

Odkaz ke komentáři

To je model 2011? Jestli to má 12 kg, tak je to hodně slušný za ty peníze.

ji,je to 2011. jak už sem psal výše, tak je to ještě povýšeny tím, že tam narvaný všude XTcko (náboje, brzdy, rafky...), takže PC cena nebyla katalogova, ale cca 80k. Tolik jsem samozrajme neplatil :-) musím uznat, že váha kola je super. dokonce bych soudil i pod 12kilo. Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

ji,je to 2011. jak už sem psal výše, tak je to ještě povýšeny tím, že tam narvaný všude XTcko (náboje, brzdy, rafky...), takže PC cena nebyla katalogova, ale cca 80k. Tolik jsem samozrajme neplatil :-) musím uznat, že váha kola je super. dokonce bych soudil i pod 12kilo.

Ugh... to není vůbec málo, kolik najedeš ročně? 

Odkaz ke komentáři

TO Gustaf: Dobře si udělal, že si vzal Giant. Srovnatelnou Meridu bys těžko hledal. Kamarád má jejich zastoupení a jezdí na Epicu....respektive většina lidí, co závodí cross country jezdí ne Epicu.

Já jsem turista a mám rád pohodlí, Epic ne. Jsem ve fázi výběru mezi trail biky: Maverick-Canyon-Race Bike (popř.: Tomac, Giant).

tak to jsem zvědavej u čeho skončíš. Já nic s větším zdvihem nechtěl...max ještě těch 120 mm :-)

Odkaz ke komentáři

Každý jaro má kolo svátek, tak jsem šel včera objednat Vámi doporučené nová kolečka pro Cannondejla, Fulcrum Red Metal 5 a zase tam byl kamarád, to je krach, prej na mě copak, kolečka dobrý, ale nechceš lepší? :huh: On cokoliv nabídne, tak to je dvacet a vejš, že ano, ta říkám copak a hlavně za kolik? ROVAL Traverse disc, doporučená 12.000,- , tobě za sedmičku, bereš? Říkám, já tu značku ani neznám a von na to, že jsem bambus, že je to pecka od Spešla, za ty prachy prej by mu lidi ruce utrhli, no tak jsem je objednal" Těď zbírám nějáké info a oni vypadají fakt dobře, nemáte s nimi zkušenost? Doufám, že jsem zase neudělal nějákej kopanec, první myšlenka je většinou totiž  ta nejlepší :bag: V odkazu 29", já má 26" ale kola jsou identická.

http://www.specialized.com/cz/cs/ftb/components/2629-mtb-wheels/roval-traverse

post-364-0-66225100-1366095069_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Bedjassone, já nevidim kolo poprvý v životě, todleto samozřejmě vim:) Akorát tvrdim, že kdo nejezdí jenom z kopce (ikdyž těch downhillerů bez nášlapů už je taky minimum) nebo co já vim, flatland, dirt, jsou ty nášlapy nenahraditelný. A takovýho pěknýho XC fulla, jako má African, jsem bez nášlapů nikdy neviděl..

Odkaz ke komentáři

To Micey: :D To máš pravdu, ale já se nášlapů opravdu bojím, buď jezdím těžkej terén anebo to prostě někde pustím pajzkou z kopce dolů a trochu si nedokážu představit, kdyby nášlap při držce selhal a držel by mě nohu, au au"

To Bedjasson: Ty jó, ty to máš tedy pěkně zmáklí všechno, jezdil jsi professionálně nebo ještě jezdíš? Jinak děkuji za vyčerpávající odpověď, starý kola si asi nechám, kdyby náhodou něco, jak píšeš" Navíc jejich hodnota je starších asi tak tři pivka, nechápu, že to tam Cannondale vůbec cpe" 

Odkaz ke komentáři

Jo, jo, ale furt tady také existuje, co když ne ? :lol: Asi je to dobrá věc na lehkej rychlej terén, ale jelikož jak píšu preferuji málo přístupná místa v přírodě a těžší terén, tak je to pro mě zbytečný"

African: To je právě mýtus, když si rozbiješ držku, správně nastavený pedály ti vypnou vždycky, ani nevíš jak..

Odkaz ke komentáři

Mám domluveno s Gustafou, že mi to na Rychlebských půjčí, tak vyzkoušíme, uvidíme, snad mu to krásné kolečko hned nerozsekám :lol2:  Jo a jako že já bych nezastavil u hospody? Nepřípustné!!

Hale ale ono to v tom těžšim terénu právě pomáhá, páč ti nohy nelítaj kolem.. mno nic, konec agitky:)

Upraveno uživatelem African
Odkaz ke komentáři

Mám domluveno s Gustafou, že mi to na Rychlebských půjčí, tak vyzkoušíme, uvidíme, snad mu to krásné kolečko hned nerozsekám :lol2: Jo a jako že já bych nezastavil u hospody? Nepřípustné!!

Afri,já bych se těch naslapu opravdu nebál. při drzkopadu se opravdu vycvaknou. a jak psal někdo výše, tak i v těžkým terénu jsou výborný, pac ti krásné drží nohu. opravdu je zkus a požitek z jízdy bude mnohem lepsi. byl sem vždy nasranej když sem měl mokrou podrážku na bote a ta mi pak litala po slapce jak namydlenej blesk...ed je klid

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...