Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Ujasni si, jaký chceš zdvihy. Jedno má 100mm a druhý 120mm... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 jasně že víc je líp,proto to stojí víc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Ne ne... Méně je někdy více :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Ne ne... Méně je někdy více :Dto je lítostivá lež od ženský,tomu nesmiš věřit...možná leda na anál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Dobrá připomínka. No 100mm by stačily. Maximum jsou hezký lesní cesty. Žádný sjezdy, velký kořeny, kameny apod. Už je to starší pán, takže poklidnější styl jízdy. Ano teď řeknete proč tedy vůbec fulla? Ale je prostě pohodlnej, já mu lonil půjčil svýho a chrochtal si. Takže jde jen o pohodlí, necílí se na ztráty výkonu, finační náročnost a podobný argumenty Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 A co hardtail s dodatečným pasivním tlumícím prvkem ? Odpadne nutnost servisu zadního tlumiče, sníží se hmotnost a samozřejmě cena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Co si představuješ pod pasivním tlumícím prvkem? Odpružená sedlovka nebo...? Ale spíš bych byl pro full když už.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 (upraveno) Myslíš třeba Trek procaliber? Taky by to mohlo fungovat, ale cena moc dolů nepůjde. Btw, 100mm zdvihy určitě nejsou jen na cyklostezky. Podívej se, co za pekla na nich jezdí ve světovým poháru.... Upraveno 8. února 2019 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
moco Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 to je lítostivá lež od ženský,tomu nesmiš věřit...možná leda na anál Já myslím, že vyšší zdvihy jsou dobrý pro anál Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 :D to sme se celkem posunuli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 :D to sme se celkem posunuli...my to berem komplexně a zodpovědné .......D Jinak za mě full a ten Sup je zajimavej a slušně osazenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Sup má na picu zdvihy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Opravdu si myslíš že ty 2 cm někdo pozná při té geometrii? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Ten Sup mi přijde taky dobrej za celkem rozumnou cenu. Ty zdvihy bych fakt nějak extra neřešil. Má teď taky 100mm na přední vidli a jak řikám, moc se ty tlumiče nepředřou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Ten Sup mi přijde taky dobrej za celkem rozumnou cenu. Ty zdvihy bych fakt nějak extra neřešil. Má teď taky 100mm na přední vidli a jak řikám, moc se ty tlumiče nepředřou..sup má 120mm já bych vzal ten Canyon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 sup má 120mm já bych vzal ten Canyonno sem vul, ani sem se nepodival... ok ok pohledam, promyslim a predam informace dal zene a tchyni ty to pak budou z vetsiny calovat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 Ten Sup mi přijde taky dobrej za celkem rozumnou cenu. Ty zdvihy bych fakt nějak extra neřešil. Má teď taky 100mm na přední vidli a jak řikám, moc se ty tlumiče nepředřou..von Gusta je skrytej Jarda,tak se mu nediv Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 no sem vul, ani sem se nepodival... ok ok pohledam, promyslim a predam informace dal zene a tchyni ty to pak budou z vetsiny calovat..hele jen taková idea,nebylo by lepší mu dát někam poukaz ať si vybere kolo dle svého?třebas by si doplatil a vzal něco lepšího co se mu bude líbit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martin2006 Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 (upraveno) hele jen taková idea,nebylo by lepší mu dát někam poukaz ať si vybere kolo dle svého?třebas by si doplatil a vzal něco lepšího co se mu bude líbitno bylo by to taky dobry a idealni.. ale znate zensky.. ty mu kupovaly kolo uz predtim a chtely by mu dat zas novy takhle primo... a ja dostal za ukol nejaky vybrat.. zkusim to jeste nejak uhrat ale znate to.. dostane poukaz a rekne ze je to zbytecny a drahy atd atd.. Upraveno 8. února 2019 uživatelem martin2006 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. února 2019 To má ale Spin mimořádně pravdu :D já bych si bajka chtěl taky vybrat podle svého... Když už nejde o tak malé peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky