Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Proc nesmysl? Protoze ta diskuze se toci okolo kola cca za pade, jestli nove nebo bazarovku... To asi nedas dvacku za xtr... To slxko jsem zminil ja jako kvalitni a fungujici radu za rozumnej peniz. Jinak samo at si da na kolo kazdej co chce. Muj nazor je stejnej jak spina, radsi nizsi xt, kdyz uz se bavime o shimanu a rozdil od xtr naprat do rafku.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zrovna tady na fóru tohle vůbec, ale vůbec neplatí :D :D

tak jasně že tady ta věta postrádá úplně smysl :D

TLD, ja teda nepochopil, ze ta veta o nesmyslu a XTR se tykala jen kol za pade..

já to myslel všeobecně o tom XTR,prostě tam není žádná přídavná hodnota  aby si člověk nějak ospravedlnil ten cenovej rozdíl

jasně že pro některé lidi co neřeší peníze toto neplatí,protože toto neřeší ,ale pro většinu "normálních" lidí tam ty gramy/koruny nedavají smysl

Odkaz ke komentáři

Ono krome toho, ze je to lehci a chodi to trosicku lip, je pro spoustu lidi pridana hodnota v tom, ze maj za relativne maly penize to nejlepsi, co existuje a vyhravaj se na tom olympiady.. v kolika sportech si muzes tak jednoduse poridit to absolutne top? Hele, a nezabrusujme do Sram x Shimano:)

Odkaz ke komentáři

Ono krome toho, ze je to lehci a chodi to trosicku lip, je pro spoustu lidi pridana hodnota v tom, ze maj za relativne maly penize to nejlepsi, co existuje a vyhravaj se na tom olympiady.. v kolika sportech si muzes tak jednoduse poridit to absolutne top? Hele, a nezabrusujme do Sram x Shimano:)

možná si mě špatně pochopil,já to psal ve smyslu nás běžných uživatelů,o profi sportovcíh kteří to dostávají a je jim to vcelku jedno jestli SH nebo SR se tu asi bavit nemusíme :cheers:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...