Jarett Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Je to jak s ženskou ... buď jsi první, nebo až druhej Upraveno 12. února 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Jojo SLX je hodne slusny, a kdyz udelas 2-3 raminka za sezonu, tak je to pak znat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Můj názor je že u řazení je to vcelku jedno,ale u brzd je to poznat hned Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Souhlas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Co je podle mě úplnej nesmysl je kupovat XTR na bike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Proc by byl nesmysl poridit si na bike to nejlepsi horsky Shimano, kdyz to nekdo chce..? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Proc by byl nesmysl poridit si na bike to nejlepsi horsky Shimano, kdyz to nekdo chce..?nejak v tom nevidím tu přídavnou hodnotu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) Aaaale, o fous lepsi nez to XT to je.. o dva fousy lehci.. dyk se tady bavime o hodinkach za stovky litru, takovy XTR je vlastne za pusu, kdyz chce nekdo to nejlepci. Upraveno 12. února 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Proc nesmysl? Protoze ta diskuze se toci okolo kola cca za pade, jestli nove nebo bazarovku... To asi nedas dvacku za xtr... To slxko jsem zminil ja jako kvalitni a fungujici radu za rozumnej peniz. Jinak samo at si da na kolo kazdej co chce. Muj nazor je stejnej jak spina, radsi nizsi xt, kdyz uz se bavime o shimanu a rozdil od xtr naprat do rafku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarett Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) nejak v tom nevidím tu přídavnou hodnotuZrovna tady na fóru tohle vůbec, ale vůbec neplatí :D Upraveno 12. února 2019 uživatelem Jarett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 (upraveno) TLD, ja teda nepochopil, ze ta veta o nesmyslu a XTR se tykala jen kol za pade.. Upraveno 12. února 2019 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Zrovna tady na fóru tohle vůbec, ale vůbec neplatí :Dtak jasně že tady ta věta postrádá úplně smysl TLD, ja teda nepochopil, ze ta veta o nesmyslu a XTR se tykala jen kol za pade..já to myslel všeobecně o tom XTR,prostě tam není žádná přídavná hodnota aby si člověk nějak ospravedlnil ten cenovej rozdíljasně že pro některé lidi co neřeší peníze toto neplatí,protože toto neřeší ,ale pro většinu "normálních" lidí tam ty gramy/koruny nedavají smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Ono krome toho, ze je to lehci a chodi to trosicku lip, je pro spoustu lidi pridana hodnota v tom, ze maj za relativne maly penize to nejlepsi, co existuje a vyhravaj se na tom olympiady.. v kolika sportech si muzes tak jednoduse poridit to absolutne top? Hele, a nezabrusujme do Sram x Shimano:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Ono krome toho, ze je to lehci a chodi to trosicku lip, je pro spoustu lidi pridana hodnota v tom, ze maj za relativne maly penize to nejlepsi, co existuje a vyhravaj se na tom olympiady.. v kolika sportech si muzes tak jednoduse poridit to absolutne top? Hele, a nezabrusujme do Sram x Shimano:)možná si mě špatně pochopil,já to psal ve smyslu nás běžných uživatelů,o profi sportovcíh kteří to dostávají a je jim to vcelku jedno jestli SH nebo SR se tu asi bavit nemusíme Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Ale dyk ja taky, nejak se nechapem:) Pro spoustu hobiku je pridana hodnota uz v tom, ze za jeste skousnutelny penize muzou jezdit se stejnym vybavenim, jako mistri sveta. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Tak lidi jsou různí ........DNaštěstí mezi ně se já ani mí přátele neřadíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 12. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. února 2019 Třeba u řazení XT a XTR proti SLX je přidaná hodnota možnost odřazení o dva pastorky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tom4 Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 Třeba u řazení XT a XTR proti SLX je přidaná hodnota možnost odřazení o dva pastorky. SLX taky odřazuje o dva. Říkají tomu "multi release". Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 (upraveno) Micey, muzem . Co jsem presel na sram jsem moc spokojenej. U brzd i razeni. Upraveno 13. února 2019 uživatelem TLD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Robertilos Odesláno 13. února 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2019 SLX taky odřazuje o dva. Říkají tomu "multi release".Odkud čerpáš tuhle informaci? SLX má 2-way release - odřazení palcem nebo ukazováčkem, nemá multi release. 11sp SLX jsem měl a místo něho pořídil XT. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky