Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno

:clap: S tebou musí být radost jezdit, taky pamatuji, jak jsem se párkrát přikrýval kolem, cestou z jontových občerstvovadel, aby mě nezáblo...záblo.

Se mnou je legrace.

Odesláno

Bajkeři, jen tak pro zpestření...co dlabete na povzbuzení a dodání energie při bajkování? Ja sebou vozím tohle http://www.zbozi.cz/vyrobek/denuts-prazena-mandle-para-orech-35-g/  musím říct, že to docela pomáhá :-) mno a pak nějaký to pivko  :lol2:

tak já dávám buď nějakej Iso nebo Nutrend na pití a pokud potřebuju doplnit tak se mi osvědčili tablety Enervit

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Hele, znalci, může mít 29" kolo s 19" rámem týpek, kterej má 185cm a váží 110 kilo??? Díkes.

Odesláno

Proč by nemoh? Jde o toho tvýho treka co půjde z baráku? Určitě někde vygůglíš tabulku s geometrií rámu, kupec na to koukne, pochopí že tomu trapně nerozumí, pokýve hlavou a řekne jo to je přesně vono beru

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Jjj, Trek. Kupce bych k tomudle poznání potřeboval domanipulovat. Snad to tady nečte.

Odesláno

Počkej dyk on si pro to kolo musí přijet, tak to vyzkouší, pochválíš mu dravou polohu za řidítky a nemusíte luštit tabulky

Jjj, Trek. Kupce bych k tomudle poznání potřeboval domanipulovat. Snad to tady nečte.

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Tendle je tlustej a má takový jako krátký nožičky

Odesláno

Nejenom nohu :lol2:  Jinak každý a´t si jezdí na tom co mu vyhovuje.... Dříve jsme jezdily na tom co bylo po ruce a žádné velikosti jsme také neřešily"

Nelze tabulku brát jako dogma, ale alespoň trochu napoví. Lidé mají různé proporce...třeba o černoších se říká, že mají delší nohu.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Odesláno

hajzle, just si ho po tomhle nekoupím.

Odesláno

To je dobře že je tlustej, on chce zhubnout a myslí si že kolo je řešení, tak mu zvedni cenu

jo a slyšel jsem že se dá snížit výška sedla ale třeba je to jen pomluva

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Já se z vás poseru. Tendle kupec je tlustej, ale zase hrozně hezkej.

Odesláno

tím sis to moc nevylepšil

Odesláno (upraveno)

Počkej to je už ten hezkej frajer z vlákna Motorkari co se debatovalo o změně orientace?

Nenáviděná nadávka plechovkářů "cyklobuzny" dostává novou dimenzi

Upraveno uživatelem Duke650
Návštěvník Zmizík
Odesláno

Počkej to je už ten hezkej frajer z vlákna Motorkari co se debatovalo o změně orientace?

Nenáviděná nadávka plechovkářů "cyklobuzny" dostává novou dimenzi

Je to výzva, no.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...