pavel23 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Chci se zeptat, jestli má cenu kupovat Specialized Epic "29" s duralovým rámem? Za všechny názory a postřehy děkuji. V odpružených kolech jsem laik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 ja cokoladu a tiez tycinku DeNuts Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 S tebou musí být radost jezdit, taky pamatuji, jak jsem se párkrát přikrýval kolem, cestou z jontových občerstvovadel, aby mě nezáblo...záblo.Se mnou je legrace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Bajkeři, jen tak pro zpestření...co dlabete na povzbuzení a dodání energie při bajkování? Ja sebou vozím tohle http://www.zbozi.cz/vyrobek/denuts-prazena-mandle-para-orech-35-g/ musím říct, že to docela pomáhá :-) mno a pak nějaký to pivko tak já dávám buď nějakej Iso nebo Nutrend na pití a pokud potřebuju doplnit tak se mi osvědčili tablety Enervit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Hele, znalci, může mít 29" kolo s 19" rámem týpek, kterej má 185cm a váží 110 kilo??? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Proč by nemoh? Jde o toho tvýho treka co půjde z baráku? Určitě někde vygůglíš tabulku s geometrií rámu, kupec na to koukne, pochopí že tomu trapně nerozumí, pokýve hlavou a řekne jo to je přesně vono beru Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Jjj, Trek. Kupce bych k tomudle poznání potřeboval domanipulovat. Snad to tady nečte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Třeba čte a říká si že Duke prd ví Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Počkej dyk on si pro to kolo musí přijet, tak to vyzkouší, pochválíš mu dravou polohu za řidítky a nemusíte luštit tabulkyJjj, Trek. Kupce bych k tomudle poznání potřeboval domanipulovat. Snad to tady nečte. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Tendle je tlustej a má takový jako krátký nožičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Nejenom nohu Jinak každý a´t si jezdí na tom co mu vyhovuje.... Dříve jsme jezdily na tom co bylo po ruce a žádné velikosti jsme také neřešily" Nelze tabulku brát jako dogma, ale alespoň trochu napoví. Lidé mají různé proporce...třeba o černoších se říká, že mají delší nohu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Tendle je tlustej a má takový jako krátký nožičkyhajzle, just si ho po tomhle nekoupím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 To je dobře že je tlustej, on chce zhubnout a myslí si že kolo je řešení, tak mu zvedni cenujo a slyšel jsem že se dá snížit výška sedla ale třeba je to jen pomluvaTendle je tlustej a má takový jako krátký nožičky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) Sorry pane Mod já myslel že tím tlustým myslel mnehajzle, just si ho po tomhle nekoupím. Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Já se z vás poseru. Tendle kupec je tlustej, ale zase hrozně hezkej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Já se z vás poseru. Tendle kupec je tlustej, ale zase hrozně hezkej.tím sis to moc nevylepšil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 (upraveno) Počkej to je už ten hezkej frajer z vlákna Motorkari co se debatovalo o změně orientace?Nenáviděná nadávka plechovkářů "cyklobuzny" dostává novou dimenziJá se z vás poseru. Tendle kupec je tlustej, ale zase hrozně hezkej. Upraveno 29. dubna 2013 uživatelem Duke650 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 .............jo a slyšel jsem že se dá snížit výška sedla ale třeba je to jen pomluvahttp://forum.chronomag.cz/index.php?/topic/61207-mtb-29-kolo-trek/?p=935142 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Duke650 Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Zmizíku ty seš úplně nejvíc !!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 29. dubna 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. dubna 2013 Počkej to je už ten hezkej frajer z vlákna Motorkari co se debatovalo o změně orientace?Nenáviděná nadávka plechovkářů "cyklobuzny" dostává novou dimenziJe to výzva, no. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky