Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Na zimu je dobré mít nějaké levné kolo-zimáka, sůl je sviňa. Dokud jsme neměli děcka, tak ani auto = na kole skoro denně a všude, ale bydleli jsme ve městě Ostrava, tam sníh byl málokdy.

taky si myslím že drahý kolo je na zimu škoda.

vše dostává více na prdel a pokud se člověk o to nebude starat tak to bude vypadat za dva roky blbě

Odesláno

Tak dneska luxusní sjezd s novým šemíkem, že pane Jožane? :cheers: To jeho nové RZ nemá chybu, super záležitost, už šetřím taky na nové :lol2:

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Odesláno

Tak dneska luxusní sjezd s novým šemíkem, že pane Jožane? :cheers: To jeho nové RZ nemá chybu, super záležitost, už šetřím taky na nové :lol2:

tak to věřím,počasí bylo pře víkend pěkné....ale koukám že Jožan měl asi nějakej crash ne??

Odesláno

Ne, ne žádnej crash naštěstí neproběhl, i když terén byl velmi kluzký a nepříjemný" Proč myslíš, že chybí kus ty vidlice? :cheers:

tak to věřím,počasí bylo pře víkend pěkné....ale koukám že Jožan měl asi nějakej crash ne??

Odesláno

Ne, ne žádnej crash naštěstí neproběhl, i když terén byl velmi kluzký a nepříjemný" Proč myslíš, že chybí kus ty vidlice? :cheers:

jasný,má jen půlku vidle přeci :lol2: né dělám prču Lefty je pěkná :cheers: 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

Dolomiti, Val di Pejo. V pátek ho mrzáka napadalo snad 20 čísel.

Odesláno

Crash nebyl,to je zkreslení způsobené mobilem Sony...Furt mu říkám,kup si Samsung... :mobile: 

Návštěvník Zmizík
Odesláno

A jako RZ zůstalo smutný samo doma jo? :P

Jj, trochu jsem to podcenil, chudák Caňourek. Dolů to byl na pellsíka slušnej trail, jak vy bikeři říkáte, a s těma ráfkovejma vobržděnejma brzdama sem se dost nabál. Jako zas né že bych si to nějak pouštěl, já se bojím i na rovině.

Odesláno (upraveno)

Pro ty co včera nesledovali přímý přenos. 

Asi 22metrů pokud jsem dobře slyšel.

Nejsem si jistý, ale mám dojem že je to Zmizík pod krycím jménem.

Upraveno uživatelem wave ceptor
Odesláno

Crash nebyl,to je zkreslení způsobené mobilem Sony...Furt mu říkám,kup si Samsung... :mobile:

né tak jsem to nemyslel Jožane :lol2: ,bylo to myšleno tak že ti chybí půlka vidle  :lol2:  :lol2:  :lol2: 

Odesláno

Ja vím,v sobotu mi jeden chlápek říkal,že když jednu vidli zlomím,tak je nebezpečný jezdit jen na ty druhý,že nemám tak riskovat! A myslel to smrtelně vážně...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...