spineshank Odesláno 11. října 2013 Nahlásit Odesláno 11. října 2013 Na zimu je dobré mít nějaké levné kolo-zimáka, sůl je sviňa. Dokud jsme neměli děcka, tak ani auto = na kole skoro denně a všude, ale bydleli jsme ve městě Ostrava, tam sníh byl málokdy.taky si myslím že drahý kolo je na zimu škoda.vše dostává více na prdel a pokud se člověk o to nebude starat tak to bude vypadat za dva roky blbě
Jožan Odesláno 12. října 2013 Nahlásit Odesláno 12. října 2013 Nemám s tím žádný problém,vyjíždím po silnici,vracím se terénem,sníh tu sůl "vomeje",stačí dobrý mazivo.Kolo musí sloužit mě,ne já jemu...
African Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Tak dneska luxusní sjezd s novým šemíkem, že pane Jožane? To jeho nové RZ nemá chybu, super záležitost, už šetřím taky na nové Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
busdriver Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Taky sem se byl dneska projet. Sice jen na chvíli na Točný kousek za Prahou, ale traily tam jsou pěkný. Jinak připomínám, že za 5min začíná přenos z Red Bull Rampage.http://rampage.redbull.com/ Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
spineshank Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Tak dneska luxusní sjezd s novým šemíkem, že pane Jožane? To jeho nové RZ nemá chybu, super záležitost, už šetřím taky na nové tak to věřím,počasí bylo pře víkend pěkné....ale koukám že Jožan měl asi nějakej crash ne??
Honza.manta Odesláno 13. října 2013 Nahlásit Odesláno 13. října 2013 Vůbec tady nevidím nikoho, kdo jezdí Apache. Já mám Blackhawk a maximální spokojenost.
African Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Ne, ne žádnej crash naštěstí neproběhl, i když terén byl velmi kluzký a nepříjemný" Proč myslíš, že chybí kus ty vidlice? tak to věřím,počasí bylo pře víkend pěkné....ale koukám že Jožan měl asi nějakej crash ne??
spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Ne, ne žádnej crash naštěstí neproběhl, i když terén byl velmi kluzký a nepříjemný" Proč myslíš, že chybí kus ty vidlice? jasný,má jen půlku vidle přeci né dělám prču Lefty je pěkná
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 (upraveno) O víkendu jsem to roztáčel na starým dobrým (na ho\/no už) Pellsíkoj. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. října 2013 uživatelem Zmizík
spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 kde to je foceno?docela dost sněhu
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Dolomiti, Val di Pejo. V pátek ho mrzáka napadalo snad 20 čísel.
spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 no já si říkal že to nevypadá na naši domovinu ,tak to máš super dovču
African Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 A jako RZ zůstalo smutný samo doma jo? O víkendu jsem to roztáčel na starým dobrým (na ho\/no už) Pellsíkoj.
Jožan Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 tak to věřím,počasí bylo pře víkend pěkné....ale koukám že Jožan měl asi nějakej crash ne??Crash nebyl,to je zkreslení způsobené mobilem Sony...Furt mu říkám,kup si Samsung...
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 A jako RZ zůstalo smutný samo doma jo? Jj, trochu jsem to podcenil, chudák Caňourek. Dolů to byl na pellsíka slušnej trail, jak vy bikeři říkáte, a s těma ráfkovejma vobržděnejma brzdama sem se dost nabál. Jako zas né že bych si to nějak pouštěl, já se bojím i na rovině.
wave ceptor Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 (upraveno) Pro ty co včera nesledovali přímý přenos. Asi 22metrů pokud jsem dobře slyšel.Nejsem si jistý, ale mám dojem že je to Zmizík pod krycím jménem. Upraveno 14. října 2013 uživatelem wave ceptor
Návštěvník Zmizík Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Mě by jeblo jen stát dole.
spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Crash nebyl,to je zkreslení způsobené mobilem Sony...Furt mu říkám,kup si Samsung... né tak jsem to nemyslel Jožane ,bylo to myšleno tak že ti chybí půlka vidle
Jožan Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Odesláno 14. října 2013 Ja vím,v sobotu mi jeden chlápek říkal,že když jednu vidli zlomím,tak je nebezpečný jezdit jen na ty druhý,že nemám tak riskovat! A myslel to smrtelně vážně...
Doporučené příspěvky