Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Ja vím,v sobotu mi jeden chlápek říkal,že když jednu vidli zlomím,tak je nebezpečný jezdit jen na ty druhý,že nemám tak riskovat! A myslel to smrtelně vážně...

jako fakt?? :lol2:  :lol2: tak to je mazec,bych mu to asi nevymlouval a řekl že je to jen jako nouzovka než si koupíš jinou :clap: a že budeš jezdit rozumně a žádný jumpy

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takovejch narážek jsem si s leftynou užil mraky, jednou mě dokonce nechtěli vzít kolo do vlaku, žeprej je rozbitý a že bych je mohl žalovat, že to způsobili oni během přepravy, tak jsem musel do přepravovacího protokolu uvést, že kolu chybí pravá část vidlice a že chyběla ještě před tím, než kolo Český dráhy převzaly. Vlak měl kvůli tomu tenkrát skoro půlhodinový zpoždění...

Odkaz ke komentáři

Takovejch narážek jsem si s leftynou užil mraky, jednou mě dokonce nechtěli vzít kolo do vlaku, žeprej je rozbitý a že bych je mohl žalovat, že to způsobili oni během přepravy, tak jsem musel do přepravovacího protokolu uvést, že kolu chybí pravá část vidlice a že chyběla ještě před tím, než kolo Český dráhy převzaly. Vlak měl kvůli tomu tenkrát skoro půlhodinový zpoždění...

to si děláš prdel :D já vém to říkám pořád....kupte si Foxinu a máte po problémech :DDD

Odkaz ke komentáři

jj to musí být dobrá prdel to poslouchat jak ti to někdo s vážnou tváří říká :lol2:  :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník Zmizík

Neskutečný,kdo nezažil,neuvěří...No nic,zítra už budu mít kanondejlka dodělanýho-rohy carbon,košík na flašku,specoš přední blatník.

Máš prosím tě nějakej odkaz na ten blaťák? Díkes.

Odkaz ke komentáři

Podobnejch zážitků jsem měl několik, na Chopoku mě držel jeden pán řidítka a nechtěl mě pustit dolů, protože by mi prej to přední kolo určitě upadlo a zabil bych se, na rozbitým kole přece nemůžu z takovýho kopce sjet živej...Dneska už si to lidi nechají aspoň vysvětlit a většinou uvěří, že to tak má být, já už mám ale leftynu 13 let, ze začátku fakt nikdo nechápal, že je to možný.

Milisi, budeš potřebovat něco takovýho, pak můžeš pořídit tenhle The, na tenhle Zefal se dala pro Leftynu sehnat redukce, teď to nějak nemůžu dohledat, ale když budeš chvilku gůglit...

Upraveno uživatelem Mirek24
Odkaz ke komentáři

Máš prosím tě nějakej odkaz na ten blaťák? Díkes.

Přesně tak,jak to říká Mirek24,většinou musí být redukce,ale třeba u tohoto: http://www.bike-eshop.cz/predni-blatniky/predni-blatnik-sks-shockblade ,tvrdí že už jde namontovat tak jak je.Já to mám u kluků v Redpointu a ty si s tím do zítřka poradí,pak dám echo.

Odkaz ke komentáři

Teda ne, že bych tě chtěl z něčeho podezřívat.. ale přesně todle jsem četl tuším ve Velu, před víc jak deseti deseti lety. A už tehdy mi to přišlo jako urban legend.. nebos to byl fakt ty?:)

Odkaz ke komentáři

Fakt že jo, hehe.

Velo bejvalo zábavný.. rád vzpomínám na nějaký vánoční číslo taky před víc jak dvanácti lety, kde byl silvestrovskej nebo nějakej takovej kvíz..

Celopéro znamená:

1) Jízdní kolo s odpružením přední i zadní vidlice

2) blabla

3) Opravdový muž

:)

Upraveno uživatelem Micey
Odkaz ke komentáři

Přesně tak,jak to říká Mirek24,většinou musí být redukce,ale třeba u tohoto: http://www.bike-eshop.cz/predni-blatniky/predni-blatnik-sks-shockblade ,tvrdí že už jde namontovat tak jak je.Já to mám u kluků v Redpointu a ty si s tím do zítřka poradí,pak dám echo.

V sobotu jsem přesně ten z odkazu montoval na kolo, ty redukce jsou rovnou k tomu. Montáž je snadná a rychlá :smile_anim:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...