spineshank Odesláno 14. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. října 2013 Ja vím,v sobotu mi jeden chlápek říkal,že když jednu vidli zlomím,tak je nebezpečný jezdit jen na ty druhý,že nemám tak riskovat! A myslel to smrtelně vážně...jako fakt?? tak to je mazec,bych mu to asi nevymlouval a řekl že je to jen jako nouzovka než si koupíš jinou a že budeš jezdit rozumně a žádný jumpy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Takovejch narážek jsem si s leftynou užil mraky, jednou mě dokonce nechtěli vzít kolo do vlaku, žeprej je rozbitý a že bych je mohl žalovat, že to způsobili oni během přepravy, tak jsem musel do přepravovacího protokolu uvést, že kolu chybí pravá část vidlice a že chyběla ještě před tím, než kolo Český dráhy převzaly. Vlak měl kvůli tomu tenkrát skoro půlhodinový zpoždění... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Takovejch narážek jsem si s leftynou užil mraky, jednou mě dokonce nechtěli vzít kolo do vlaku, žeprej je rozbitý a že bych je mohl žalovat, že to způsobili oni během přepravy, tak jsem musel do přepravovacího protokolu uvést, že kolu chybí pravá část vidlice a že chyběla ještě před tím, než kolo Český dráhy převzaly. Vlak měl kvůli tomu tenkrát skoro půlhodinový zpoždění...to si děláš prdel já vém to říkám pořád....kupte si Foxinu a máte po problémech :DDD Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Neskutečný,kdo nezažil,neuvěří...No nic,zítra už budu mít kanondejlka dodělanýho-rohy carbon,košík na flašku,specoš přední blatník. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Takovejch narážek jsem si s leftynou užil mraky, jednou mě dokonce nechtěli vzít kolo do vlaku, žeprej je rozbitý a že bych je mohl žalovat, že to způsobili oni během přepravy, tak jsem musel do přepravovacího protokolu uvést, že kolu chybí pravá část vidlice a že chyběla ještě před tím, než kolo Český dráhy převzaly. Vlak měl kvůli tomu tenkrát skoro půlhodinový zpoždění...jj to musí být dobrá prdel to poslouchat jak ti to někdo s vážnou tváří říká Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Neskutečný,kdo nezažil,neuvěří...No nic,zítra už budu mít kanondejlka dodělanýho-rohy carbon,košík na flašku,specoš přední blatník.Máš prosím tě nějakej odkaz na ten blaťák? Díkes. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Podobnejch zážitků jsem měl několik, na Chopoku mě držel jeden pán řidítka a nechtěl mě pustit dolů, protože by mi prej to přední kolo určitě upadlo a zabil bych se, na rozbitým kole přece nemůžu z takovýho kopce sjet živej...Dneska už si to lidi nechají aspoň vysvětlit a většinou uvěří, že to tak má být, já už mám ale leftynu 13 let, ze začátku fakt nikdo nechápal, že je to možný. Milisi, budeš potřebovat něco takovýho, pak můžeš pořídit tenhle The, na tenhle Zefal se dala pro Leftynu sehnat redukce, teď to nějak nemůžu dohledat, ale když budeš chvilku gůglit... Upraveno 15. října 2013 uživatelem Mirek24 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Máš prosím tě nějakej odkaz na ten blaťák? Díkes.Přesně tak,jak to říká Mirek24,většinou musí být redukce,ale třeba u tohoto: http://www.bike-eshop.cz/predni-blatniky/predni-blatnik-sks-shockblade ,tvrdí že už jde namontovat tak jak je.Já to mám u kluků v Redpointu a ty si s tím do zítřka poradí,pak dám echo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 SKS mají adaptéry přímo v nabídce, ale asi to funguje jenom s jejich blaťákama, ta německá redukce, co jsem postoval jako první, je univerzálnější, třeba pro ten The. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Takovejch narážek jsem si s leftynou užil mraky, jednou mě dokonce nechtěli vzít kolo do vlaku, žeprej je rozbitý a že bych je mohl žalovat, že to způsobili oni během přepravy, tak jsem musel do přepravovacího protokolu uvést, že kolu chybí pravá část vidlice a že chyběla ještě před tím, než kolo Český dráhy převzaly. Vlak měl kvůli tomu tenkrát skoro půlhodinový zpoždění...Teda ne, že bych tě chtěl z něčeho podezřívat.. ale přesně todle jsem četl tuším ve Velu, před víc jak deseti deseti lety. A už tehdy mi to přišlo jako urban legend.. nebos to byl fakt ty? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Byl jsem to já, jeli jsme tenkrát s kamošem z Valmezu, článek i ten protokol od ČD bych měl mít ještě někde schovanej ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Tak omluva za pochyby, dost dobrý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 V poho..a tady je důkaz místo slibů, udělal jsem scan toho článku, je to už dvanáct let, to je děs... btw Velo číslo 10/2001 je z dnešního pohledu fakt výživný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 (upraveno) Fakt že jo, hehe. Velo bejvalo zábavný.. rád vzpomínám na nějaký vánoční číslo taky před víc jak dvanácti lety, kde byl silvestrovskej nebo nějakej takovej kvíz.. Celopéro znamená: 1) Jízdní kolo s odpružením přední i zadní vidlice 2) blabla 3) Opravdový muž Upraveno 15. října 2013 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 15. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. října 2013 Přesně tak,jak to říká Mirek24,většinou musí být redukce,ale třeba u tohoto: http://www.bike-eshop.cz/predni-blatniky/predni-blatnik-sks-shockblade ,tvrdí že už jde namontovat tak jak je.Já to mám u kluků v Redpointu a ty si s tím do zítřka poradí,pak dám echo. V sobotu jsem přesně ten z odkazu montoval na kolo, ty redukce jsou rovnou k tomu. Montáž je snadná a rychlá Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jožan Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Takže Jakube,můžeš potvrdit,že na Leftynu tento blatník jde?Díky za odpověď. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 No to zase néé, já mám kolo zdraví, žádnej chromej veterán ale pokud je dole na vidlici díra tak asi jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 dnešní podzimní bajk trip zakončenej po 18 km....GAME OVER Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 Ajajaj, to je pešek, opravil jsi? Pěkný sedlo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. října 2013 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. října 2013 (upraveno) neopravil...neměl jsem nic a nikdy nic nevozím :-D zavolal jsem ženě a ta pro mě přijela :-D jj, sedlo je parádní..Fizik Tundra 2 tuším :-) Upraveno 16. října 2013 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky