FrantisekH Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Gratulace.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 teď už jen kraťasy s dobrou vložkou,rukavice,přilbu,ionťák do flašky a vyrazit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 tak gratulace užívej a spoustu km v poho s ním,klidně sem pak i nějaký foto dej Gratulace.. Kluci díky :-) Sem pro něj jenom dneska zajel, odvezl ho domu(kolem baráku se projel asi kilák) a mazal zas do práce...Nejvíc mě štve , že hnedka po práci frčim rally bohemia a na kolo se dostanu až v neděli....zas se mám ale co těšit :-)Pakm udělám i foto, dneska to bylo všechno v kalupu:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Tak vyřešeno, díky všem za rady. Spešl už je doma :-)gratulace...byl to vcelku fofr. Tak ať slouží a hod pak nějaký foto... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 hlavně se těš na to jak tě bude krásně bolet prcina po prvních vyjížďkách,to si člověk musí užít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 to jo...tim si musi projít kazdej hlavně tam hned nech dat naslapy, ať si zvykas pekne od začátku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Kluci prdel mám trošku osezenou- od ledna jsem tak 4x tejdně v rámci hubnutí na ergometru, takže zas takovou hrůzu nečekám.....teda snad :-)))))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 no to se připrav že na sedle to bude úpa jiné,že to pěkně pocítíš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
odjinud Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Mam takovy logisticky problem a sice jak narvat do kombika 2 kola (26ky mtb) v jednom cloveku. Tj. sklopit sedacky a dat je tam. Obvykle to tam cpu s pritelkyni ale ta je uz v cilove destinaci. Nema nekdo nejaky special grif? Druhy kolo se totiz cpe celkem blbe... Muze byt i s demontazi predniho kola. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 (upraveno) Grifu netřeba, prostě to tam co největší silou narvi.. nikdy jsem neměl problém. Vlastně jednou, když jsem cpal čtyři kola sám do krátký Fábie. A nacpall! Upraveno 10. července 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 hod přes to prvni prosteradlo, se ti nezamotaj do sebe....a sundej přední kolo...pak se líp manevruje Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Těsně po dešti 30 lesíkem, kolo i já jsme zasra*ý jako jetel ale jinak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filip.J Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 (upraveno) Sundat přední kola, povolit a o 90° otočit řídítka, pak se vejde všechno. Zpětná montáž po vykládce do 1 minuty na kus. Vezl jsem takhle 2x MTB i 2x silničku v sedanu na zadní sedačce.Edit: Jo a ještě se hodí sundat sedla Upraveno 10. července 2014 uživatelem Filip.J Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Těsně po dešti 30 lesíkem, kolo i já jsme zasra*ý jako jetel ale jinak paráda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Quido, pěkná práce.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Quido, pěkná práce....Díky, snažím se , už jsem jim s tím tady asi zahejbal a musí doplnit zásoby Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 Těsně po dešti 30 lesíkem, kolo i já jsme zasra*ý jako jetel ale jinak paráda pěkně zajebaný to teda jooo Mě to snad čeká dnes po práci,jestli nebude teda zase chcát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 to modrý co máš přidělaný to je bunda? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 to modrý co máš přidělaný to je bunda?Bunda když je nejhůř Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 10. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2014 jsem si to myslel,akorát bych ji tam takto mít nemohl,na to jsem moc pacient máš koupit a přidělat košík a koupit fake bidon a v něm to vozit,bude to vypadat líp a nebude se taky špinit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky