nAscA Odesláno 19. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. července 2014 Tak jsem si dnes vyjel, momentalne asi po 10k prvni obcerstveni na zahradce v Kyjich. Na Prosecky kopec se stale necejtim, takze sjedu do Holesovic na metro. Dozvedel jsem se pozitivni zpravu, ze za kolo v metru se neplati. Dnes jsem byl na garancku v CykloAdam, kde jsem kolo kupoval a musim pochvalit vstricny a sympaticky personal.To je U Eriky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 limitovana edicia bicykla Peter Sagan, pre nadsencov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 tak třeti den bikování za náma,dnes teda bylo pekelně teplo,ale bylo fajn s příjemným zakončením obědovečeří toto oběd samo nebyl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. toto už samo joooo Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 dobra volba s temi crossmarky, ja teda dojizdim ranchero, ale nove uz budou crossy, pak dej referencejezdil jsem na nich do teďka a byl jsem naprosto spokojenej....tak nebyla jiná volba ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 tak třeti den bikování za náma,dnes teda bylo pekelně teplo,ale bylo fajn s příjemným zakončením obědovečeří toto oběd samo nebyl IMAG0294.jpg toto už samo jooooFotografie0325.jpg IMAG0295.jpgkrááááááásaaa...zejtra jdu do servisu a snad bude bajk už hotovej, těším se na projižďku hrozně mooooc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 no zítra má být ještě hodně teplo,v úterý se má ochladit a přijít snad i bouřky,takže tomu musíš dát pořádně zítra já se chystán taky vyjet ještě a užít toho počasí dokud se to nezkazí a taky se mi pomalu blíží dovča takže aby mi bike nechyběl ty gripy vozíš širší ?já mám radši menší průměr teď mám tuším 30 a sedí mi perfektně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. července 2014 covece já ti fakt ani nevím.... mám měly giant a tad jsem chtěl nový, tak fakt nevím....ale určitě poreferuju snad nam.to.zejtra vyjde..ještě mám tejden dovcu, tak snad se na bajk dostanu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 tak trochu jiný pohled pro dobré ráno http://vimeo.com/77502064 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 toto sem dával před časem tuším Mirek a koukal jsem na to a pořád jsem na to hleděl,nádhernej pohled samo je jezdí pekelně,ale o to tu asi nejde Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 tak nakonec jsem objednal tyhle Author gripy http://www.axit.cz/D106817-author_gripy_agr_griplock_11_130mm-.html měl jsem podobný na Meridě a dost mě vyhovovaly. Plášť mám tenhle http://www.mall.cz/plaste/maxxis-crossmark?v=357992 a řetěz Sunrace. Prej lepší jak Shimano...tak uvidím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 gripy vypadaj dobře,asi bych je snesl takyno ten řetěz časem poreferuj v čem je lepší,byy mě to vcelku zajímalo...btw jaká je cena řetězu?když SLX neb XT řetěz koupíš mezi 370-500,- Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 ty gripy budou casem jako prase nebo ne ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 shotík: právě že nebudou...navrchu je průhledná gelová vrstva a bílá je pod ní, takže se neušpiní. Jezdil jsem je na Meridě a nešpinili se. Ohledně řetezu mi bylo sděleno, že se jen tak vytáhne a měl by vydržet dýl. Tak časem dám vědět. Cenu ani nevím...za vše jsem platil 1260kč. Ale to jsem dostal 25% kamarádskou slevu Je to tenhle http://www.bikestrike.com/cz/sunrace-retez-r10-p5278/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Gustafe ani to nežloutne? Jen se ptám, nechci to hanit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 ty gripy jdou i čistit,když už po čase budou hnusný tak se přehodí,přeci jen stojí +- do 500,-mám teď červený a samo že je na nich něco vidět,ale stačí mokrou hadrou setřit a vypadaj jak nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 jak pise spineshank....očisti se a sou jako nový Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Dnešní výlet se změnil v boj o holé přežití Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rumsturm Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 (upraveno) Chlapi nemáte náhodou někdo fatbika? Nějaký postřehy atd. Ptám se proto že bych ho docela bral na zimní blbnutí k Enduru ? , jen ta cena se mi zdá dost vysoko na to že to tuším má jen tlustší pneu.. Upraveno 21. července 2014 uživatelem rumsturm Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mikymik Odesláno 21. července 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. července 2014 Kdysi jsem v nějakém americkém časopisu od Kloubíka četl, že kromě sněhu a písku je to dost na pytel. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky