Gustaf Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Řeším právě stejný problém, doma jsem nasadil nový řetěz a až včera tady v Hostýnkách zjistil že na nejčastěji ježděných převodech přeskakuje.Kazetu (Deore) mě nenapadlo nijak podrobně kontrolovat má 5tis.a třetí řetěz,když jsem na ní mrknul dnes zhrozil jsem se a už čekám balíček: Sram kazetu a novou velkou pilu která už má taky dost.Ještě klika že jedu na tři dny dolů na jih a jezdit tady začínáme pořádně až o víkendu.mno mě právě štve, že jsem se z dovolený vrátil a těšil jsem se, jak budu na bajku řádit :/ tak musím ještě zítra počkat a pak snad už...s novým řetězem, kazetou, gripama a pláštěma
African Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Tak jsme dneska pokřtili nové přírůstky do rodiny, brácha Authora a synovec AGang, novou českou značku, kluci jsou patrioti Bohužel synovec trochu nedobrzdil po dvanáctém kilometru příjemné jízdy a načudil to do mě, urval si lanko od přehazovačky, mě vylámal nějáké dráty v předním kole, zlomil karbonovej roh, no a zařídil dva nové štichy, pěkně první jízda Zítra jdou ráno kola hned do servisu a snad odpo dojedeme už někam trochu dál... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. 1
nAscA Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Afri, vy jste rodinka Nezapomenutelna prvni jizda jak ma byt
mondeo2 Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 nevím proč ale u poslední fotky jsem dostal záchvat smíchu................... asi jsem myslel, že ty štychy bude mít on a ne Ty............ ale jinak pěkně pokřtil své nové kolo jen co je pravda, já jsem první jízdu na svém novém luxusním Favoritovi přejel slepici ale to bylo někdy v 80tým...........
Hodo65 Odesláno 22. července 2014 Nahlásit Odesláno 22. července 2014 Jasně, nejezdíme na rekordy, ale pro radost .
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Tak jsme dneska pokřtili nové přírůstky do rodiny, brácha Authora a synovec AGang, novou českou značku, kluci jsou patrioti Bohužel synovec trochu nedobrzdil po dvanáctém kilometru příjemné jízdy a načudil to do mě, urval si lanko od přehazovačky, mě vylámal nějáké dráty v předním kole, zlomil karbonovej roh, no a zařídil dva nové štichy, pěkně první jízda Zítra jdou ráno kola hned do servisu a snad odpo dojedeme už někam trochu dál... tak to je slušnej příběh,držím pěsti ať ta oprava nestojí baťoh
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Trošku průser jsou ty moje Roval kola za patnáctku, tam je servis vcelku drahý, ale drát už mě jednou měnil a šlo to, jenom asi pětikilo tak to je slušnej příběh,držím pěsti ať ta oprava nestojí baťoh
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 mno mě právě štve, že jsem se z dovolený vrátil a těšil jsem se, jak budu na bajku řádit :/ tak musím ještě zítra počkat a pak snad už...s novým řetězem, kazetou, gripama a pláštěma tak já už taky 2 den nejezdím,celej den vcelku počasí ok a pak megachcanec dnes je zatím pěkně,ale co koukám odpo zase přeháňky...tak jsem zvědavej jestli dnes vyjedu
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Trošku průser jsou ty moje Roval kola za patnáctku, tam je servis vcelku drahý, ale drát už mě jednou měnil a šlo to, jenom asi pětikilo to chápu u zápletů je to cenově trošku víc,za exkluzivitu se prostě připlácí
Gustaf Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 tak já už taky 2 den nejezdím,celej den vcelku počasí ok a pak megachcanec dnes je zatím pěkně,ale co koukám odpo zase přeháňky...tak jsem zvědavej jestli dnes vyjedujj, dneska taky nic...jinej plán, zejtra taky...tak snad v pátek se dostanu na chvilku do sedla. Tak přeju, ať počasí vyjde a můžeš dupnout do pedálů Afri: ty jsi hroznej démon...si zaflekoval a mladej tě trefil
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 hrozný kreténi toto http://brno.idnes.cz/placnuti-cyklistky-v-syrovicich-d4z-/brno-zpravy.aspx?c=A140721_104224_brno-zpravy_daj
mondeo2 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Urban legend vypráví, jak jeli dva na Mustangu a ten vzadu plácnul cyklistku na kole.......................prej se vymleli všichni on zlomená ruka ona přeražená pánev...........no jak říkám Urban story. Ale tohle byl debil.
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Kluci by potřebovali pár facek, ale nebyli jsme jiní, aspoň já tedy ne .... Kola opravený, jde se odpo do akce, juchůů"hrozný kreténi toto http://brno.idnes.cz/placnuti-cyklistky-v-syrovicich-d4z-/brno-zpravy.aspx?c=A140721_104224_brno-zpravy_daj
warann Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Urban legend vypráví, jak jeli dva na Mustangu a ten vzadu plácnul cyklistku na kole.......................prej se vymleli všichni on zlomená ruka ona přeražená pánev...........no jak říkám Urban story. Ale tohle byl debil.Jj, na to si vzpomínám, dokonce jsme to tuším slyšel ve variantě, že on si tu ruku urazil. Btw. mně osobně se před léty stalo, když jsme se s bráchou vraceli z nějakého cykločundru, že nás "borec" z předjíždějícího auta plácl přes záda plácačkou na mouchy. Jednak to bolelo, jednak jsem se docela lekl a především jsem byl děsně nas*anej.
Qvido Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 to chápu u zápletů je to cenově trošku víc,za exkluzivitu se prostě připlácíMě by zajímalo zda jsou ty zapleteny kola tak lepší že se vyplatí ty love do toho dát, já dávat 500 za drát tak musím přestat chlastat a ještě začít vozit sběr , mám zadek na 2mm drátech a stejně litaj když podivocim. Musím se naučit centrovat to jediný si na kole neudělám The Tap Tap
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Dneska jsem platil "jen dvě kila" za tři dráty, pohoda" Minule mě seřídily a servisovaly i středy prej :-) Jinak rozdíl je obrovskej, aspoň oproti tomu co jsem na kole v základu původně měl. Úplně jiná jízda, rychlejší, stabilnější. Tak někde rozdíl pomalu třinácti tisíc musí být znát...Já bych za ně jinak ty prachy taky nedal, ale kamarád, majitel jednoho krámu mě je nabídl za nákupku, a to se už nedalo odmítnout Roval je super, dávají je na Spešly, mrkni někde na testy, co s nimi dělají, dost dobrá záležitost. Mě by zajímalo zda jsou ty zapleteny kola tak lepší že se vyplatí ty love do toho dát, já dávat 500 za drát tak musím přestat chlastat a ještě začít vozit sběr , mám zadek na 2mm drátech a stejně litaj když podivocim. Musím se naučit centrovat to jediný si na kole neudělámThe Tap Tap
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Jj, na to si vzpomínám, dokonce jsme to tuším slyšel ve variantě, že on si tu ruku urazil. Btw. mně osobně se před léty stalo, když jsme se s bráchou vraceli z nějakého cykločundru, že nás "borec" z předjíždějícího auta plácl přes záda plácačkou na mouchy. Jednak to bolelo, jednak jsem se docela lekl a především jsem byl děsně nas*anej.to kdyby udělal mě tak ho hned dojedu a rozbiju mu hubu
spineshank Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Dneska jsem platil "jen dvě kila" za tři dráty, pohoda" Minule mě seřídily a servisovaly i středy prej :-) Jinak rozdíl je obrovskej, aspoň oproti tomu co jsem na kole v základu původně měl. Úplně jiná jízda, rychlejší, stabilnější. Tak někde rozdíl pomalu třinácti tisíc musí být znát...Já bych za ně jinak ty prachy taky nedal, ale kamarád, majitel jednoho krámu mě je nabídl za nákupku, a to se už nedalo odmítnout Roval je super, dávají je na Spešly, mrkni někde na testy, co s nimi dělají, dost dobrá záležitost.tak určo se vyplatí mít slušnější kola,je to jedna z věcí která má smysl na rozdíl od vybavení Deore,SLX XT atd
African Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 U nás během několika minut konec světa, bouře jako kráva, jedeme vite kam :-)
mondeo2 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Ne kam ? Tady celou dobu slunečno,39,3 na sluníčku prostě pařák a já mám píchlý kolo ve sklepě, nějak se nemůžu na něj odhodlat
Doporučené příspěvky