Klabrdon Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Nejdřív jsme mu stavěli kazatelnu, ale neodvolal a moc dobře (pro něho) to nedopadlo.Chudák Honza:-) Sem doufal, že tentokrát to bude jinak:-)
wave ceptor Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 spineshank: hele dik za doporučení LizardSkins , dnešní testovačka cestou do práce a z práce. No jsem rád že jsem nekoupil nějaký tvrdý jebky za kilo . Investice se vyplatila a ještě to libově vypadá A z čeho soudíš že jsou za kilo ty gripy tvrdý?
mr.BSE Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 já mám rád si máknout do kopce až mi hořej nohy,o to ten sjezdík je lepšíprostě si ten sjezd zasloužit :-)
shotik Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Wave: ok, tak rad vyhazuju penize kominem no )) za kilo nemaj lock a jsou hlavne hnusny
FrantisekH Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 simtě to neřeš na tomhle foru lítaj miliony komínem..ty tři kila za gripy se ztratí
Dantechno Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 (upraveno) Tombed: No chtěl bych jednou bejt jako ty ... pořádnej chlapák EDIT: nefunguje mi citace... Upraveno 19. srpna 2014 uživatelem Dantechno
financ Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Polem, nepolem. Lesem, nelesem ... Dneska to šlo.
spineshank Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 spineshank: hele dik za doporučení LizardSkins , dnešní testovačka cestou do práce a z práce. No jsem rád že jsem nekoupil nějaký tvrdý jebky za kilo . Investice se vyplatila a ještě to libově vypadá jsem rád že seš spokojenej myslím si že si to kolo zaslouží a investice to není nějak závratná....člověk si musí dělat radost
spineshank Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 prostě si ten sjezd zasloužit :-)přesně tak,prostě nic není zadarmo a o to sladčí je pak jet dolů a že těch kopců tady máme že
financ Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 to je h...o :-DByl to macek, mázlo to i přední kolo :-)
mondeo2 Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 Byl to macek, mázlo to i přední kolo :-)bych to kolo normálně zahodil, fůj hovno fšude
spineshank Odesláno 19. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 19. srpna 2014 nejlepší je jak to pak začne lítat po kouskách jak čokoláda to blato když člověk vyjede na pevnej povrch
mr.BSE Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Kámoš takhle prolitnul při sjezdu od Masecu k Rysove studance koňským dvojho.vnem Vypadalo to podobně, akorát v tě rychlosti zo hned začalo lítat na všechny strany... No a hlavně na něho. Měl to i v puse :-D 1
Dantechno Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Budu teda, koukam, muset sundat ty moje super blatniky.. Jinak tady za frajera nebudu...
shotik Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 nesmis bejt dámička Správněj biker ma bejt zařezanej. no ni ?
mondeo2 Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 no jistě !!!!!!! https://www.youtube.com/watch?v=Iw-Bu-3WuJA
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Kámoš takhle prolitnul při sjezdu od Masecu k Rysove studance koňským dvojho.vnem Vypadalo to podobně, akorát v tě rychlosti zo hned začalo lítat na všechny strany... No a hlavně na něho. Měl to i v puse :-Dtak to musela být pořádná chuťovka já v neděli dojel,zadrbanej já i kolo,tak sem začal čistit kolo a pak i tretry,umyju jednu...v poho,vezmu druhou do ruky a najednou takvá divná vůně ..no nešlápl jsem někde do hovna
spineshank Odesláno 20. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 20. srpna 2014 Budu teda, koukam, muset sundat ty moje super blatniky.. Jinak tady za frajera nebudu...ten zadní je v poho celkem,ten předek moc nesedí a vypadá to divně,ale pokud ti to vyhovuje tak to neřeš
Doporučené příspěvky