Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

spineshank: hele dik za doporučení LizardSkins , dnešní testovačka cestou do práce a z práce. No jsem rád že jsem nekoupil nějaký tvrdý jebky za kilo . Investice se vyplatila a ještě to libově vypadá :)

A z čeho soudíš že jsou za kilo ty gripy tvrdý? 

Odesláno (upraveno)

Tombed:    No chtěl bych jednou bejt jako ty ...  pořádnej chlapák :D

EDIT: nefunguje mi citace...

Upraveno uživatelem Dantechno
Odesláno

spineshank: hele dik za doporučení LizardSkins , dnešní testovačka cestou do práce a z práce. No jsem rád že jsem nekoupil nějaký tvrdý jebky za kilo . Investice se vyplatila a ještě to libově vypadá :)

jsem rád že seš spokojenej :cheers: 

myslím si že si to kolo zaslouží a investice to není nějak závratná....člověk si musí dělat radost

Odesláno

prostě si ten sjezd zasloužit :-)

přesně tak,prostě nic není zadarmo a o to sladčí je pak jet dolů :clap: 

a že těch kopců tady máme že :clap:

Odesláno

Kámoš takhle prolitnul při sjezdu od Masecu k Rysove studance koňským dvojho.vnem :lol2:

Vypadalo to podobně, akorát v tě rychlosti zo hned začalo lítat na všechny strany... No a hlavně na něho. Měl to i v puse :-D

• Dát hlas 1
Odesláno

Kámoš takhle prolitnul při sjezdu od Masecu k Rysove studance koňským dvojho.vnem :lol2:

Vypadalo to podobně, akorát v tě rychlosti zo hned začalo lítat na všechny strany... No a hlavně na něho. Měl to i v puse :-D

tak to musela být pořádná chuťovka :lol2: 

já v neděli dojel,zadrbanej já i kolo,tak sem začal čistit kolo a pak i tretry,umyju jednu...v poho,vezmu druhou do ruky a najednou takvá divná vůně :lol2: ..no nešlápl jsem někde do hovna :lol2:

Odesláno

Budu teda, koukam,  muset sundat ty moje super blatniky.. Jinak tady za frajera nebudu...

ten zadní je v poho celkem,ten předek moc nesedí a vypadá to divně,ale pokud ti to vyhovuje tak to neřeš :cheers: 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...