Gustaf Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 mam to taky tak..kdyz jsme z dovci jeli pres alpy, tak sem taky cumel po bajcich, co vezly okolni auta. dobra uchylka :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 já taky tam čuměl jak jsme jeli z dovči ,ale popravdě žádná sláva to nebyla co jsem viděl jak vozili na autech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 ja par zajimavejch kousku videl..a prevladala masovka 'speslájzd' :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 tak koukam, lidl od pondelka cyklo veci, ale stojan na bajka nemaj..skoda. ale ten cyklocomputer nevypada zle, za ty prachy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 musím se mrknout,ale někdy tam mají i věci co v letáku nejsou,třebas i ten stojan bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 podivat se zajdu,treba prekvapi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 toto omrknu a vezmu pokud budou mít velikosthttp://www.lidl.cz/cps/rde/SID-08F98468-31AE2290/www_lidl_cz/hs.xsl/nabidka.htm?action=showDetail&id=15555 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 nevypada to zle..dokonce to pry i funguje, tak jak ma... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 no jedno jsem vzal na jaře na zkoušku už a nemůžu si stěžovat,,takže to vezmu určo zase Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
corve Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 musím se mrknout,ale někdy tam mají i věci co v letáku nejsou,třebas i ten stojan bude Němci jsou proti nám ve výhodě, jejich Lidl má onlineshop a spoustu věcí si mohou objednat..stojan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 tak koukam, lidl od pondelka cyklo veci, ale stojan na bajka nemaj..skoda. ale ten cyklocomputer nevypada zle, za ty prachy..mel jsem tenhle koupeny v posledni vlne cyklo veci . fungoval v pohode. Neprekvapi ale nezklame Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Ahoj chlapi, potrebuju poradit mam horske kolo, spise freeride, nicmene me to tahne zpet k silnicnimu, ktere jsem mel asi pred 25 lety....aktualne prochazim hubnouci procedurou a celkem casto beham a chtel bych do toho jeste zakomponovat prave silnicni kolo....o co jde.......nevim jestli me to chytne tak jako pred lety, proto potrebuju od aktualne zkusenych mazaku zjistit, zdali jit cestou koupe noveho kola rekneme kolem 10-15k, nebo si koupit starsi.....a kdy to bude ok, tak za nejakou dobu treba koupit drazsi a kvalitnejsi kousek....dnes je uplne jina doba, za me byly jen Favoriti a kdo mel ve predu dvoutac, tak to uz bylo neco.....o F1 ani nemluve....diky za typy, popripade odkazy na net. stranky..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bullet Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Diky Bedjassone, co rikas na toto: http://www.cyklobazar.cz/inzerat/320720/author-a-5504-vel-58-cm-columbus-/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Na tom celoperu něco bude... :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Financ pustil finance? tak se pochlub Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Dnes odpoledne s manželkou 30 kiláčků na rozehřátí, když jsme dorazili domů čekal na mě balíček.Za dvacet minut namontovány novej střed a košík na vodu, když jsem měl kolo na zádech zjistil jsem že přibržduje zadní kolo.A já si ríkám že mi to nějak nejede! Opraveno v mžiku a už se těším na zítra Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Na tom celoperu něco bude... :-)nějaká testovačka??co to je za krasavce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
financ Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 Epic Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 S-works??to bude teda palba cenová,kolik je tam ceníkovka?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 21. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2014 ...kuci pomožte Cikinkovi...má 179cm. Za mě Wilier.silnice jde mimo mě,ale ten Wili je opravdu krasavec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky