Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

tak koukam, lidl od pondelka cyklo veci, ale stojan na bajka nemaj..skoda. ale ten cyklocomputer nevypada zle, za ty prachy..

mel jsem tenhle koupeny v posledni vlne cyklo veci . fungoval v pohode. Neprekvapi ale nezklame  :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj chlapi, potrebuju poradit mam horske kolo, spise freeride, nicmene me to tahne zpet k silnicnimu, ktere jsem mel asi pred 25 lety....aktualne prochazim hubnouci procedurou a celkem casto beham a chtel bych do toho jeste zakomponovat prave silnicni kolo....o co jde.......nevim jestli me to chytne tak jako pred lety, proto potrebuju od aktualne zkusenych mazaku zjistit, zdali jit cestou koupe noveho kola rekneme kolem 10-15k, nebo si koupit starsi.....a kdy to bude ok, tak za nejakou dobu treba koupit drazsi a kvalitnejsi kousek....dnes je uplne jina doba, za me byly jen Favoriti a kdo mel ve predu dvoutac, tak to uz bylo neco.....o F1 ani nemluve....diky za typy, popripade odkazy na net. stranky.....

Odkaz ke komentáři

Dnes odpoledne s manželkou 30 kiláčků na rozehřátí, když jsme dorazili domů čekal na mě balíček.

Za dvacet minut namontovány novej střed a košík na vodu, když jsem měl kolo na zádech zjistil jsem že přibržduje zadní kolo.

A já si ríkám že mi to nějak nejede! Opraveno v mžiku a už se těším na zítra :clap:

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...