spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 už to vidím a joooo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 spyfoto )) manekynka v kazdem okamziku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 něco pro Gustafa,novej Anthem SX, Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 to vis, neni dulezity to umet, ale dobre u toho vypadat :-D spyfoto by moje zena :-D ten Anthem vypada dobre, ale ja bych ho chtel v jiny barve... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Gusto, jako otočit tu modrou s tou žlutou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 jj taky zasávám ten názor no asi bych volil taky jinou barvu,nebo si mohli nechat udělat i vidlu ve stejný barvě,vypadalo by to lípco se mi líbí je 120 zdvih a teleskop u něj Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Gusto, jako otočit tu modrou s tou žlutou?mě se líbí buď něco tmavý nebo něco hodně výrazný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 ja bych zustal u osvedceny cerno-bily kombinaci, pripadne cervena... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Yeti vypadaji paradne. Libi se mi prohnuta ta zadni spodni cast. Kdysi jsem chvili na jednom jezdil a super kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Ahoj, mate někdo zkušenost s RB IQ575? Za ty peníze me prijde super.... Dikytl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Ahoj, mate někdo zkušenost s RB IQ575? Za ty peníze me prijde super.... Dikytljá osobně ne,ale našel jsem něco na netu,aspoň k pročteníhttp://www.bikeandride.cz/2014/05/redakcni-rb-iq-575-prvni-postrehy-z-jizdy/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Dikes, toto všechno co je mozny najit na netu jsem cetl. Spis sem myslel, zda ho tu nikdo nejezdi. Takovou tu osobní zkušenost:). Me se celkem libi a je za cenu, ze ten rozdil oproti kolum co mam taky v hledacku bych mohl dat do nafty a tri roky jezdit s kolem po Evrope tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Presne si to napsal : co se na ramu pokazi,lze hned resit. To me taky laka. A ta cena je fakt super. Když si vezmu, ze proti Intense, Yeti, LV atd co se me libej, je tam uspora cca 50-70tis při cca stejnejch komponentech... No uvidíme:) Chtelo by to jit na kolo a prestat resit blbosti a ono tu chc.je a chc.je.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 moc dobře to znám když člověka popadne chtíč,mám to rád to napětí,hledání,probírání všeho kolem líbí se mi u nich možnost udělat si kolo barevně k obrazu svému a opravdu v jednoduchosti je síla,velmi zajímavá je taky cena toho rámu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Ja to taky mam rad, bohužel me ještě bavej auta a motorky a ted i hodinky Ale je dulezite mit sny co Te zenou dopředu.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 to máš samý finančně náročný koníčky to ti vůbec nezávidím to vše zafinancovat.....chce si to určit priority,ale kolo je pro zdraví a děláš to pro sebe a taky potřebuješ vědět kolik je hodin....takže hodinky a bike je jasná volba pro to co si pořídit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 JJ, asi dam pryc jednu motorku a koupim to kolo tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Jedna ze závodů, už přišli výsledky, ze 158 bláznů jsem dojel 142 Ale čistej, když jsem viděl po cestě těch ampůlí a krabiček od všelijakejch sraček, co do sebe ti sportovci nasypali, asi si budu muset něco málo přečíst a příště to do sebe taky nasypat Ale jsem chcíplotina, to je jako pravda Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 koukam Afri, jsi nějak přibral ne? redukuješ do vaničky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
African Odesláno 26. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. srpna 2014 Pěkně a rychle, ze 75kg během pár příjemných grilovaček a chlastaček na 86kg, no a už se krotím, dnes ráno jsem měl 78kg, takže ještě trochu a můžu za měsíc na kopec Mě ta váha strašně letí jak nahoru, tak když nežeru, tak i dolů, takže to beru sportovně"koukam Afri, jsi nějak přibral ne? redukuješ do vaničky? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky