Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Dikes, toto všechno co je mozny najit na netu jsem cetl. Spis sem myslel, zda ho tu nikdo nejezdi. Takovou tu osobní zkušenost:). Me se celkem libi  a je za cenu, ze ten rozdil oproti kolum co mam taky v hledacku bych mohl dat do nafty a tri roky jezdit s kolem po Evrope :)

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Presne si to napsal : co se na ramu pokazi,lze hned resit. To me taky laka. A ta cena je fakt super. Když si vezmu, ze proti Intense, Yeti, LV atd co se me libej, je tam uspora cca 50-70tis při cca stejnejch komponentech... No uvidíme:) Chtelo by to jit na kolo a prestat resit blbosti a ono tu chc.je a chc.je.

tl

Odkaz ke komentáři

moc dobře to znám když člověka popadne chtíč,mám to rád to napětí,hledání,probírání všeho kolem :cheers:

líbí se mi u nich možnost udělat si kolo barevně k obrazu svému a opravdu v jednoduchosti je síla,velmi zajímavá je taky cena toho rámu :clap:

Odkaz ke komentáři

to máš samý finančně náročný koníčky :lol2: to ti vůbec nezávidím to vše zafinancovat.....

chce si to určit priority,ale kolo je pro zdraví a děláš to pro sebe a taky potřebuješ vědět kolik je hodin....takže hodinky a bike je jasná volba pro to co si pořídit :clap:

Odkaz ke komentáři

Jedna ze závodů, už přišli výsledky, ze 158 bláznů jsem dojel 142 :blush02:  Ale čistej, když jsem viděl po cestě těch ampůlí a krabiček od všelijakejch sraček, co do sebe ti sportovci nasypali, asi si budu muset něco málo přečíst a příště to do sebe taky nasypat :lol2:  Ale jsem chcíplotina, to je jako pravda :helpsmilie:

post-364-0-44378000-1409054865_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři

Pěkně a rychle, ze 75kg během pár příjemných grilovaček a chlastaček na 86kg, no a už se krotím, dnes ráno jsem měl 78kg, takže ještě trochu a můžu za měsíc na kopec :clap: Mě ta váha strašně letí jak nahoru, tak když nežeru, tak i dolů, takže to beru sportovně"

koukam Afri, jsi nějak přibral ne? redukuješ do vaničky?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...