busdriver Odesláno 27. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 27. srpna 2014 ja cumim po TLD hadrech na koleso. dres volnej a kratasy mtb. Koupil bych to v cine za par susni. Na modu si nepotrpim , jen ty velikosti ) cinan je polovicni a jeho xxl mam tak na jedno stehno Šortky mám od TLD Skyline i s cyklovložkou. Pohodlný, lehký, odolný. Vydržely i pár celkem slušnejch pádů při DH, takže i ta cena se dá docela kousnout s tím, že nejsou jen na jednu sezonu .
vzduch Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 nevozíte někdo dlouhoprsté FOX??nebo jaké dlouhoprsty vozíte??koukám co bych si na ty chladnější objednal,ale nějaký mega teplý nechci samoTak já mám na chladnější dny (podzim, jaro) Bontragery a paráda http://cyklisticke-rukavice.heureka.cz/bontrager-rl-fusion-gelfoam/
Dantechno Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Ja vozim toto a spokojenost.... ENDURA MTR full finger
Klabrdon Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 já myslím,že to tady nikdo nevozí takže asi těžko někdo poradí....bych přidal a mrknul na tretry ForceTo mě jen tak napadlo...včera sem tam byl tak sem na ně koukal. Force mám v hledáčku a myslim, že to tak dopadne- teda až se odhodlám jít do nášlapů :-)))
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Tak já mám na chladnější dny (podzim, jaro) Bontragery a paráda http://cyklisticke-rukavice.heureka.cz/bontrager-rl-fusion-gelfoam/ Ja vozim toto a spokojenost.... ENDURA MTR full fingervypadají zajímavě,zařazuji do výběru
TLD Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Dneska je super rano. Start v 6.30, trosku kosa, ale nadherne. 33km, privezl jsem rodine cerstvy rohlicky a hned jich 6sezral k snidani:).A ukoncil jsem hledani vhodne obuvy:)Koukal jsem na ty Giro i nazivo, prostudoval recenze na enduro Mavici a rozhodl jsem se pro Eagle 5, v universalni cerne:) A protože moje Time pedaly uz maj taky nej za sebou vemu Shima 520. Levnej a slusnej matros.Jak je to u spd? Time maj od zacatku vuli do stran, coz je dobry na moje kolena. Da se to u spd taky tak nastavit?tl
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 tak myslím že sis vybral hodně dobrý kombo u spd jde nastavit síla vycvaknutí,takže to můžeš mít jak to cítíš podle sebe
TLD Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Super. Ja o tom premyslel a když chci blbnout, tak dam cisty platformy. Třeba Rychlebky. No a hodne najezdim klasicky xc, i tu silnici, tak ty mallety jsou asi blbost. Dam je pryc a koupim ,,klasiku´´ Byl to dobrej tip.Diky.Za ten 301ckovej ram chce pan 48tis.Jinak jsem koukal na PB na novy kolo co predstavil corratec a pecka, hlavne to pruzeni.tl
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Super. Ja o tom premyslel a když chci blbnout, tak dam cisty platformy. Třeba Rychlebky. No a hodne najezdim klasicky xc, i tu silnici, tak ty mallety jsou asi blbost. Dam je pryc a koupim ,,klasiku´´ Byl to dobrej tip.Diky.Za ten 301ckovej ram chce pan 48tis.Jinak jsem koukal na PB na novy kolo co predstavil corratec a pecka, hlavne to pruzeni.tlno já jezdím zatím taky SPD,ale taky když pojedu něco ve stylu Rychlebek určo dám platformy,tam bych neměl odvahu v spd s carbonovejma SIdi to bych letěl jak supermanno za novej rám vcelku zajímavá cena,ale je to balík samo.....dej link na ten Corratec mrknul bych taky
TLD Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Je to na pinkbike, novinky z eurobike jinak kdyby někdo chtěl slusny kratasy, dres nebo rukávice na kolo, tak ne webu ridebike.cz maj slevy na Alpinestar.tl
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 tak jsem koukl na ten shop a mají tam zajímavý věci,dres co by se mi líbil mají jen malej,ale rukavice taky dobrý.....i ty chrániče na kolena a lokty
wave ceptor Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Protože se tu začíná jezdit vostře na celopérách mám tu i tip na přilbu.
323GT Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Ideální počasí dneska bylo.85km, 1.280m nastoupaných, jedno lehké zalehnutí. V lesích docela kluzko a již dost jeté Karmy moc nedrží...
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 tak dnes konečně na biku,sice jen 35km,ale cítím je pěkně v nohách...všude voda,blato...2x jsem si málem na něm pěkně ustlal
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Protože se tu začíná jezdit vostře na celopérách mám tu i tip na přilbu. o tomto vím,už se to probíralo před časem na BF...mě se to hodně líbí,ale klasickou integrálu to nenahradí,ale já bych do toho šel
wave ceptor Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Přesně tak klasickou integrálku to nenahradí, ani to nesplňuje normu pro integrálku, ale myslím že na takové enduro by to bylo ok. Chtěl bych to vidět naživo......
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 já už někde viděl fotky,zkusím pohledat,ale bylo vidět že to napojení není uplně dokonalé
spineshank Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 další bude taky pěkná - Met Parachute
wave ceptor Odesláno 28. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 28. srpna 2014 Jo taky hezká, ale mne zaujala ta Bellka tou jednoduchou montáží toho náhubku. Ta Met bude pevnější asi, je to šroubované, ale nedokážu si představit, to nasazovat někde na kopci s inbusákem.....
Doporučené příspěvky