TLD Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Salsa je hodne uznavana znacka za morem. Zastoupeni tu maj a myslim, ze to budou pohodari. Vic na www.bikebrothers.cz. Objevil jsem to asi před 14ti dny.Ja si dneska ještě koupil i novy nobby nicky, tak jsem prezul, nasadil novy slapky a jak sem tak na to kolo cumel, me to nedalo a dal jsem krásných 18km po lese za domem:) Botky jsou super.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 tak ještě že jsem nevyjel dnes,jeli jsme na nákupy a cestou z5 začalo zase pršet a prší stále doufám že o vkendu bude pěkně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 tak ještě že jsem nevyjel dnes,jeli jsme na nákupy a cestou z5 začalo zase pršet a prší stále doufám že o vkendu bude pěknějo bude pěkně................................... ..................pršet.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 jo bude pěkně................................... ..................pršet.... moc mě ne...straš ,zítra má být snad ok celkem,ale neděle už vypadá bledě co jsem teď čuměl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Já teda dneska vyjel a pěkně sem zmoknul:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 tak nakoupeno dnes,sem spokojenej :cheers:baťoh parádní,návleky na ruce i kolena a i rukavice Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Stoupani na zamek :-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 pěkný, kde to je takove zajímavej ostnatej rob...tek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 pěkný, kde to je takove zajímavej ostnatej rob...tekHradec nad Moravici je to zadni vyjezd na zamek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Stoupani na zamek :-)moc pěkný,píšu do zápisníku kam bychom se jeli mrknout Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 ták a je to tu , u nás chčije a to tak že fest Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 (upraveno) no jde to k vám od nás,JM je prostě to místo kde pořád chčije a rozděluje to pak něco málo dál Upraveno 29. srpna 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 hoši jsem koukl do mobilu a neprší,, ale roztahovat žaluzie kuli vám nebudu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Dyt mas AM/EN kolo, tak nenaříkej, vem sustakovku a rano vyraz do bahna, alespoň to bude sranda:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 Neprsi :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 29. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2014 u nás taky ne , ale je mlha, že by se dala krájet..............asi podzim ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Dneska super pocasi... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 u nas taky krasne, jen rodinka me vytahla uz v pul8 z postele a sli jsme na houby. rano taky mlha. ted pri cisteni sem do sebe hodil 3 stelly artois a je mi fajn. bajk pocka :-D frantisku, jsem zvedavej, co vyberes za bajka. ja zjistil, ze potrebuju rukavice a nevou helmu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 no uvidíme, dam asi šanci prodejcum ze širšího okolí protože Bílek z ML, nebo FUN B z TC si mou pozornost nezaslouží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bobisek Odesláno 30. srpna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2014 Já už si nový kolo vybral, škoda, že dostupnost bude až na jaře 2015... Canyon Commuter: http://www.canyon.com/_en/roadbikes/bike.html?b=3635 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky