shotik Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 taky jezdim celoprstaky. Jen bych uvital nejaky vodivy se kteryma pujde ovladat display telefonu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 ja je budu taky tahat celorocne ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 taky jezdim celoprstaky. Jen bych uvital nejaky vodivy se kteryma pujde ovladat display telefonuspešl takový má,přímo na toto dělaný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 (upraveno) já tahám spešlácký celoprsťáky co nosí Kulhec skoro celou sezónu a zvykl jsem si na ně , že už bezprsťáky nenosim. Jen když je pod 5 stupňů, tak beru teplejší.jsou to Specialized BG GEL Long finger Wiretapdal jsem špatnou citaci to mělo byl pro shotíka Upraveno 19. září 2014 uživatelem spineshank Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Vcerejsi ,,postovni´´ projížďka byla peknych 21km. Ale dnes to bylo peklo:) Asi nej v dnesni sezone. Celych, a nesmejte se, 16km, z toho jsem pocitam tak 4km tlacil, nosil, smykal. Fakt dobry, nohy palej a servanej jsem vic jak po klasických 40km. Jezdil jsem jen po pesinkach od zvirat a kudy jsem chtěl, proste bezva free jezdeni. Uz po treti za sebou jsem padnul na pravej bok, takze pr.del hraje vsema barvama. Pokazdy moje blbost, uklouznuti po vetvi. Když ty svine jsou schovany v trave:) Jsem nadsenej z přírody, krasna divočina. Zítra si ale dam pohodičku po polnackach a malejch silničkách, jsem fakt znicenej.tl Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 spineshank: diky moc. objednano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
joejog Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 mě teda jde ovládat telefon i v "obyčejných" , přestože nejsou přímo na to dělaný , vždycky se trochu zpotim , a ... funguje to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 jo tak slintat jsem na ne taky zkousel ale to me prijde nechutny.))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 já teda mám i s qwerty telefonem v rukavicích problém jej pořádně ovládat u hladícího tel bych asi vytekl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 me jde jen o to prijmout hovor nbo stopnoput runtastic .))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Vim, ze je tu spec vlakno, ale když uz zminujete ty mobily - moje super bb 9780 po ctyrech letech zacina haprovat, urco cekam na Classica, ale na to meziobdobi - mate zkušenost s galaxy s5? Nebo necim podobnym?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
filo-boxer Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Vyuzil jsem situace a hopnul na kolo. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 filo...super fotky..hlavně ta kobyla a ta slepice...obě čumí jak krávy :-Djá teď koukám po dresu Giant....kurňa, kde na to člověk má brát peníze pořád.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 jj to mi povídej,ale člověk když jezdí musí toho mít víc,než to pořád hned prát dokola Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vanderB. Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 pánové, rád bych si koupil kolo...výhledově...jezdim po okreskách, jezdim abych jel, moc se nekochám, nerad ale zas ležim, tak mě zaujala kategorie fitness kol jako třeba Pells Demon carbon http://www.mojekolo.cz/pells-demon-elite-carbon-2014 je to blbost? kočkopes? dik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Nemyslim, ze to je blbost. A docela se me to kolo i libi. Nevim jak to je s cenama v této kategorii, ale prijde mne i slusne osazeny. Na to co chces bych řekl, ze dobry.tl 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 Bracha prijel dnes na kole na pivo, chtel jsem si to pucit, ale prej bych to rozsed.. Asi ma recht. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 pekna silnicka, ale ty voe,ty kocky bych se bal :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 On je to takovej nunanek kterej se boji i kurat, ale tvarit se umi, no.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 19. září 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. září 2014 (upraveno) Dneska bylo krásně, v práci mě to prudilo a tak sem to zápíchl dřív a vyrazil.Parádních 42 km přírodou a krásně vyčištěná hlava:-)Cestou jsem narazil na tohle tak sem to musel blejsknout:-) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 19. září 2014 uživatelem Klabrdon Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky