Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Těžko soudit takhle od kompu, ale přijde mi, že by jí lehké přifouknutí prospělo. Takhle je to zase zajímavější pro diváka ;)

Zkusím teda trochu prifouknout a uvidím. Ale na dotazy nechodí... Teda kdyz se mně nesekne přední kolo mezi kameny
Odesláno (upraveno)

Těžko soudit takhle od kompu, ale přijde mi, že by jí lehké přifouknutí prospělo. Takhle je to zase zajímavější pro diváka ;)

Zkusím teda trochu prifouknout a uvidím. Ale na dorazy nechodí... Teda kdyz se mně nesekne přední kolo mezi kameny Upraveno uživatelem mr.BSE
Odesláno

pac lepeni ani pumpu nevozim. tak jsem se snazil ten kousek dojet...uvidim. zkusim sundat plast a rafek protocit,jak moc to hazi. mozna to klame ten plast

tak bez toho se snad nedá ...lepení,pumpička,náhr.duše....já asi přejdu na mlíko,všichni to vozí a funguje to

Odesláno

ja taham batuzek a tam mam pumpu lepeni a multiklic:) ostatni musi vydrzet:) 

mr.BSE: takhle kdyby me chodila vidle po elhkym terenu takbych mel strach ze mi vystrli do obliceje :) to nemuze ani zehlit ne ? :)

Odesláno

no já teď vozil ten novej Osprey a do něj sem vše dal a naprosto v poho a max spokojenej...vůbec jsem o něm na zádech nevěděl....pecka baťoh :notworthy:

já koupím jen ventilky,jinak to mám na mlíko nachystaný včetně plášťů

Odesláno

:lol2: a víš že sem ti to chtěl prvně napsat jestli si to nějak blbě nenasadil

tak hlavně že je to cajk :clap: ,co jsem ale četl tak někomu vcelku hazí i nově koupený pláště,takže se není čemu divit

Odesláno

ja taham batuzek a tam mam pumpu lepeni a multiklic:) ostatni musi vydrzet:)

mr.BSE: takhle kdyby me chodila vidle po elhkym terenu takbych mel strach ze mi vystrli do obliceje :) to nemuze ani zehlit ne ? :)

Právě naopak připadá mně, že o nerovnostech vůbec nevím... :)
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...