mikymik Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 S tou vidlici to myslíte jako že je měkká, že bych měl prifouknout? Těžko soudit takhle od kompu, ale přijde mi, že by jí lehké přifouknutí prospělo. Takhle je to zase zajímavější pro diváka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
TLD Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Kluci, krasny fotky a video. To NM taky ještě letos prubnu.tl
spineshank Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 nemáte někdo nějaký konexe na teleskop od Kind Shock LEV ??
Gustaf Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 doprdele, tak sem nasadil zadni kolo a zjistil jsem, ze hazi...jak jsem se snazil na pichlotine dojet z lesa k silnici. to sem myslel, ze zapleteny kolo to ustoji X(
Gustaf Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 doprdele, tak jsem nasadil zadni kolo a mam tam mirnou osmu, jak sem se snazil na pichlotine dojet z lesa k silnici. to sem myslel, ze zapleteny kolo to ustoji...:-S
shotik Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) ctyrikrat? tak to musi fakt nas*at Upraveno 7. října 2014 uživatelem shotik
Gustaf Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 nejak mi zacal stavkovat mobil, se mi to nechtelo odeslat..omluvuju se :-D
spineshank Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 taky jsme koukal že 4x po sobě to už fakt nasere teď vážně,proč si to hned nelepil nebo nevyměnil a jel na tom??
Gustaf Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 pac lepeni ani pumpu nevozim. tak jsem se snazil ten kousek dojet...uvidim. zkusim sundat plast a rafek protocit,jak moc to hazi. mozna to klame ten plast
mr.BSE Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 Těžko soudit takhle od kompu, ale přijde mi, že by jí lehké přifouknutí prospělo. Takhle je to zase zajímavější pro diváka Zkusím teda trochu prifouknout a uvidím. Ale na dotazy nechodí... Teda kdyz se mně nesekne přední kolo mezi kameny
mr.BSE Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 (upraveno) Těžko soudit takhle od kompu, ale přijde mi, že by jí lehké přifouknutí prospělo. Takhle je to zase zajímavější pro diváka Zkusím teda trochu prifouknout a uvidím. Ale na dorazy nechodí... Teda kdyz se mně nesekne přední kolo mezi kameny Upraveno 7. října 2014 uživatelem mr.BSE
spineshank Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 pac lepeni ani pumpu nevozim. tak jsem se snazil ten kousek dojet...uvidim. zkusim sundat plast a rafek protocit,jak moc to hazi. mozna to klame ten plasttak bez toho se snad nedá ...lepení,pumpička,náhr.duše....já asi přejdu na mlíko,všichni to vozí a funguje to
Gustaf Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 ja asi az budu kupovat novy plaste, tak pujdu do no tubes ;-) kdyz ja ten vercajk nerad taham :-D
shotik Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 ja taham batuzek a tam mam pumpu lepeni a multiklic:) ostatni musi vydrzet:) mr.BSE: takhle kdyby me chodila vidle po elhkym terenu takbych mel strach ze mi vystrli do obliceje to nemuze ani zehlit ne ?
spineshank Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 no já teď vozil ten novej Osprey a do něj sem vše dal a naprosto v poho a max spokojenej...vůbec jsem o něm na zádech nevěděl....pecka baťoh já koupím jen ventilky,jinak to mám na mlíko nachystaný včetně plášťů
Gustaf Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 tak jsem kokot..mam blbe nasazenej plast..rafek je v pohode..njn,XT zaplet je drzak :-D
spineshank Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 a víš že sem ti to chtěl prvně napsat jestli si to nějak blbě nenasadiltak hlavně že je to cajk ,co jsem ale četl tak někomu vcelku hazí i nově koupený pláště,takže se není čemu divit
Gustaf Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 mnaja,jak sem to tam vcera vecer narychlo soupal, tak jsem ho tam blbe usadil :-D
mr.BSE Odesláno 7. října 2014 Nahlásit Odesláno 7. října 2014 ja taham batuzek a tam mam pumpu lepeni a multiklic:) ostatni musi vydrzet:) mr.BSE: takhle kdyby me chodila vidle po elhkym terenu takbych mel strach ze mi vystrli do obliceje to nemuze ani zehlit ne ? Právě naopak připadá mně, že o nerovnostech vůbec nevím...
Gustaf Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 jezdi tady jeste nekdo! :-D ja dal po praci rychlych 30km a zjistil jsem, ze mam kaput zadni desticky. brzda byla gumova a pri nizsich rychlostech pekne vrzala :-) tak zejtra servis..
Doporučené příspěvky