Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

JJ, po cestě z práce osm stupňů, slunečno, bezvětří, sucho... Aspoň pár dnů by to mohlo vydržet. Tři týdny  bez kola a fyzička šla znatelně dolů:( 

Odesláno

Ahoj, myslite ze nakup silnicky na dochadzanie dochadzanie do prace (15k tam + 15k spat) je dobry napad? Pruser je ze musim cez Prahu. Byvam pri Bulovke, pracujem na Pankraci? ... Hlavne chcem bike s "baranmi" ...

Odesláno

No já bych hlavně přemýšlel, po jakém povrchu a v jakém prostředí pojedu... Já to mám třeba do práce 20 km po silnicích, ale ty silnice jsou ve větší části cesty v takovém stavu, že na silničce musím mít oči přilepené na asfaltu před sebou a vyhýbat se dírám. Proto jezdím tuto trasu na silničce fakt výjimečně a jinak jezdím na biku s pevnou vidlí a s 1,6 slickama - prostě takový horák přeskládaný na treka. Když jsem si to pak změřil, zjistil jsem, že na silničce to mám o pár minut rychleji, ale rozdíl v pohodlí se nedá popsat. Hlavně se na biku nemusím bát, že rozstřelím ráfek v nějaké díře, kterých je po cestě nepočítaně. Takže asi tak...

Odesláno
  V 14. 1. 2015 v 13:26, schrapnel napsal:

Ahoj, myslite ze nakup silnicky na dochadzanie dochadzanie do prace (15k tam + 15k spat) je dobry napad? Pruser je ze musim cez Prahu. Byvam pri Bulovke, pracujem na Pankraci? ... Hlavne chcem bike s "baranmi" ...

No vzhledem k tomu že to máš skoro celou cestu podle vody tak by se trasa pro horáka vykoumat dala.

Odesláno

Zavidim Ti, ze toto resis:) Me se totiž strasne libi bad boy od cannondale:) Myslim, ze pro tuto situaci parada.I když jezdit kazdej den Bulovka-Pankrac asi nebude zadnej med.

tl

Odesláno

Pekny kolecko:)

Ja jsem si objednal nove pedaly, sedlovku, sedl objímku, sedlo a predstavec. Cekame na něco z Ameeeriky a tak do trech tydnu bude nova hracka doma. Se tesim jako prase:)

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...