Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 21. 1. 2015 v 13:08, FrantisekH napsal:

Já jsem v tomhle počasí línej a nemam na to ani hadry.. až bude tak nad deset nad nulou tak klidně vyrazim

mohl bych ti pučit podkolenky. na lenost placatici?

Odesláno

Já jsem dal minulý týden dohromady přes stovku, o víkendu mě začalo bolet v krku, pak i celé tělo a je ze mě invalida:( A tak by se tento týden dalo krásně jezdit do práce na kole...

Odesláno
  V 21. 1. 2015 v 12:05, TLD napsal:

Pekny kolecko:)

Ja jsem si objednal nove pedaly, sedlovku, sedl objímku, sedlo a predstavec. Cekame na něco z Ameeeriky a tak do trech tydnu bude nova hracka doma. Se tesim jako prase:)

tl

tvl to jsme teda zvědavej co to bude :cheers:

já zatím dávám kačky do prasátka :clap:

Odesláno

Bude to pecka, pro me teda urcite:) Cannona jsem vypustil, presto ze se tesim az ho zkusim. Podle me jsem vybral kolo krasny, kvalitni a po vsech strankach 100% fungujici:) A nebude to tuctovka:)

Az to bude tak se moc rad pochlubim:)

tl

Odesláno

ee :) nechte se překvapit, ale není to zadna velkoseriova vyroba, ale poctivej us hand made :)

tl

Odesláno
  V 21. 1. 2015 v 16:45, maama napsal:

Jojo. Poznal jsem dalsiho chronomagora osobne.

:cheers: super,tak teď jen hodně šťastných km a ať ti to šlape...teda až bude pořádný počasí a hlavně teplo :clap: 

• po 2 týdnech...
Odesláno
  V 21. 1. 2015 v 14:42, TLD napsal:

Bude to pecka, pro me teda urcite:) Cannona jsem vypustil, presto ze se tesim az ho zkusim. Podle me jsem vybral kolo krasny, kvalitni a po vsech strankach 100% fungujici:) A nebude to tuctovka:)

Az to bude tak se moc rad pochlubim:)

tl

Tak to jsem zvedavej co to bude za krasavce asi nejaka netuctovka garazovka ruzni prace ? :-)

Odesláno

Kupko - vylozena garazovka ne, ale ani mainstream:) Rucni svary a tak. Pustim alespon neco, takze cele to bude na XTecku, perovat na foxu s kashimou, vidle udelana na 150mm, KS lev sedlovka, enve rodla, slapoty, predstavec,sedlova objimka a sedlo od chromagu, hlavko canecreek :) Uz se nemuzu dockat :)

tl

Odesláno
  V 30. 1. 2015 v 12:20, Jarett napsal:

Taky už jsem zaznamenal ... moc pěkné.

Pro mě je jednička v klasické silniční cyklistice Colnago :)

Priznam se, ze kolo neni moje hobby, o kole vim predevsim to, ze z nej celkem boli perdeel, ale nahodou sem to cetl, tak aby vam to - bikerum - nahodou neuniklo :angel:

Odesláno
  V 30. 1. 2015 v 13:23, TLD napsal:

Kupko - vylozena garazovka ne, ale ani mainstream:) Rucni svary a tak. Pustim alespon neco, takze cele to bude na XTecku, perovat na foxu s kashimou, vidle udelana na 150mm, KS lev sedlovka, enve rodla, slapoty, predstavec,sedlova objimka a sedlo od chromagu, hlavko canecreek :) Uz se nemuzu dockat :)

tl

No krasna soupiska dilu :-) ceske RB- IQ-27.5 :-) uz se tesim na fotky :-)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...