Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pokud tam mate krasne silnice bez vetsiho provozu tak to chapu,ale pokud je to naopak tak hodne nervu s ridici a hodne stesti pri vyjizdkach.

Odesláno

jak říkam na zkoušku.. když jezdim sám radši valim po silnicích když jedu s někym tak radši do lesa...nebo podle nálady ...tak jsem si říkal že za dvacku se musí sakra dát něco koupit co by trochu odpovídalo..problem je s mojím tělesným rozpoložením 180/110

myslim ze cenove bys neco bazaroveho slushejsiho mohl sehnat,taky mi ted znamej neco nabizi co ma doma,ale nevidel jsem a hlavne nevim kde bych na silnici jezdil:-)
Odesláno

S novym by ti mel asi poradit nekdo kdo jezdi silnicku,ale myslim ze 20 bude asi malo za neco slusnejsi:-)

Ale carbonovej ram urco nee:-)

Odesláno

Díky moc..

jinak hoši jezdíte tu někdo silnici nebo máte přehled...možná bych o něčem přemejšlel ale v tom se vubec neorientuju a na BF nemá cenu chodit tam bude cokoli špatně...

A co konkrétně chceš vědet? :-)

Odesláno

když pominu tu cenu...tak pokud jedu mimo silnici vezmu MTB,pokud chci něco jiné vezmu CX....toto mi přijde vcelku jako zajímavé,netradiční,odlišující ale to je asi vše,navíc ta cena je fakt vcelku šílená...popravdě by mně zajímalo kolik lidí to vozí třebas u nás

Stejny jako s hodinkama....

Odesláno

Do 20 v pohodě třeba modelovej rok 14 nebo 13 Author, mam a super. Na mých pár set km ročně úplně stačí. Al rám, je to celý ve 105ce, ráfky Mavic. Bohatě stačí.

A tu koloběžku už máš? :)

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...