Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 11:56, TLD napsal:

Matt81, moc peknej bike.

tl

no uvidime ci bude nakoniec pekny...aj sam som zvedavy na kombinaciu ramu 17,5 a kolies 29 :)

Odesláno

Chlapi, v čem jezdíte na jaře a na podzim? Jedná se mi hlavně o vršek, aby to zepředu neprofouklo a zároveň se člověk nepotil jak vepř. Díky za zkušenosti a doporučení.

Odesláno

Ted zadnej smich,mam po strejkovi silnicarskou jupku ze sedmdesatejch-osmdesatejch let:) vepredu a rukavy z neceho co neprofoukne a zada pleteny s dvema kapsama. Zatim sem nic lepsiho nenasel:)

tl

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 19:07, vzduch napsal:

Chlapi, v čem jezdíte na jaře a na podzim? Jedná se mi hlavně o vršek, aby to zepředu neprofouklo a zároveň se člověk nepotil jak vepř. Díky za zkušenosti a doporučení.

já bud bike softshelku a pod tím drez, nebo vyteplenej drez z dlouhým rukávem a pod to normální drez....

Odesláno

jen pro informaci: na google play je ted Runtastic Pro za 2,5Kč. Google play slaví 3. narozeniny a naděluje dárky. Myslím, že za dvě pade je to hodně dobrá koupě :-) K tomu jsem dnes pořídil v lidlu hrudní pás kompatibilní s Runtastic Pro, takže už se těším až to prubnu :-)

btw. Spine, nebyl jsi dnes taky v Lidlu v Ro? :cheers:

Odesláno
  V 5. 3. 2015 v 20:09, mr.BSE napsal:

jen pro informaci: na google play je ted Runtastic Pro za 2,5Kč. Google play slaví 3. narozeniny a naděluje dárky. Myslím, že za dvě pade je to hodně dobrá koupě :-) K tomu jsem dnes pořídil v lidlu hrudní pás kompatibilní s Runtastic Pro, takže už se těším až to prubnu :-)

btw. Spine, nebyl jsi dnes taky v Lidlu v Ro? :cheers:

jj byl,jel jsem z Popůvek z cyklo kde jsem koupil dres a stavili jsme se na nákup v Lídlu,kde jsme se potkali??

Odesláno
  V 6. 3. 2015 v 7:55, mr.BSE napsal:

Zahlidnuk jsem Tě od pokladny, když jsem vyhlížel pritulku, byls na druhý straně obchodu, tak jsem nechtěl rvát "koza doji krev" :-D

aha,si příště musíme nejen synchronizovat hodinky,ale i pokladny v Lídlu :lol2:

já když jsem odcházel tak jsem tam zahlídl akorát manžela od kamarádky,tebe jsem fakt neviděl :cheers:

Odesláno

JJ, taky jsem to minulej tyden cetl:) Podle me to dopadne tak, ze vsichni behem par let dostanou rozum a kola budou zase 26:) Akorat XCeckove mozna 29.

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...