Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Kluci moc pekny, hlavne Gustaf fotky a ten Canonak. Spine, mas dobre zadanej obvod kola v tom tachaci? Tolik ja nejezdim ani autem:)

Ja dnes hodku a pul s prckama, takze asi 4km:) ale zase jsme blbli na louce, tak jsem trenoval po zadnim, bunny a tak.

tl

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Kluci moc pekny, hlavne Gustaf fotky a ten Canonak. Spine, mas dobre zadanej obvod kola v tom tachaci? Tolik ja nejezdim ani autem:)

Ja dnes hodku a pul s prckama, takze asi 4km:) ale zase jsme blbli na louce, tak jsem trenoval po zadnim, bunny a tak.

tl

ciwe, taky sem se při focení snažil :D
Odkaz ke komentáři

tl

jj mám,dole pod kopcem je i radar....

jinak tu máme i kopec kde pár známejch jelo okolo 90km/h,tam ale jsem nebyl a nezkoušel jsem

Odkaz ke komentáři

Přesně ták! Dneska tam bylo krásně a ani není v lese tolik bordelu, jak jsem čekal...

jsem zvědavej jak to celkově všude bude vypadat po těch polomech,ale tady jezdím když jedu k nám z Pryglu kolem  Ceny..miluju ty retadéry když šlapu ten kopec :lol2: 

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...