FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 navic vsude je jeste bordel sterk a pod. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 asfalty jsou vo nicem . To chce les a stromy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 (upraveno) hele je to divny ale my co bydlime v civilizaci obcas kus po ty silnici musime.. Upraveno 8. března 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 (upraveno) trosku nadhled FrantiskuH Upraveno 8. března 2015 uživatelem shotik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 70-80 kmh? bych riti strihal sedlovku..me to neva,ale dnes jsem to brzdil radsi:-) Navic i vcelku dost foukalo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Dneska to byla pecka! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 okruh nad Cenou ta druhá fotka,tam to znám Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Kluci moc pekny, hlavne Gustaf fotky a ten Canonak. Spine, mas dobre zadanej obvod kola v tom tachaci? Tolik ja nejezdim ani autem:)Ja dnes hodku a pul s prckama, takze asi 4km:) ale zase jsme blbli na louce, tak jsem trenoval po zadnim, bunny a tak.tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 no tak to má být. pěkně od mala je učit potřebným kouskům. co se do 20roků člověk nenaučí to už nikdy nedá. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Kluci moc pekny, hlavne Gustaf fotky a ten Canonak. Spine, mas dobre zadanej obvod kola v tom tachaci? Tolik ja nejezdim ani autem:)Ja dnes hodku a pul s prckama, takze asi 4km:) ale zase jsme blbli na louce, tak jsem trenoval po zadnim, bunny a tak.tl ciwe, taky sem se při focení snažil Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 ja taky nasekal par fotek..ale 99% mazlych.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 PAC mas parkinsna a klepou se ti ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 za to muze ta cyklistka woe.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Kluci moc pekny, hlavne Gustaf fotky a ten Canonak. Spine, mas dobre zadanej obvod kola v tom tachaci? Tolik ja nejezdim ani autem:)Ja dnes hodku a pul s prckama, takze asi 4km:) ale zase jsme blbli na louce, tak jsem trenoval po zadnim, bunny a tak.tljj mám,dole pod kopcem je i radar....jinak tu máme i kopec kde pár známejch jelo okolo 90km/h,tam ale jsem nebyl a nezkoušel jsem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 PAC mas parkinsna a klepou se ti ruce né,Franta fotil tu ženskou tak proto te třas v ruce Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Franta, Ti nechodi vidla a ses vykleplej jak z pevnaku:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 noo jo co jsem.od vas mohl cekat )) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Jen to nejlepsi:-) :-) Od nas by se nic spatneho preci ani nedalo cekat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 okruh nad Cenou ta druhá fotka,tam to znám Přesně ták! Dneska tam bylo krásně a ani není v lese tolik bordelu, jak jsem čekal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2015 Přesně ták! Dneska tam bylo krásně a ani není v lese tolik bordelu, jak jsem čekal...jsem zvědavej jak to celkově všude bude vypadat po těch polomech,ale tady jezdím když jedu k nám z Pryglu kolem Ceny..miluju ty retadéry když šlapu ten kopec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky