Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

já třeba ježka ve vidlici nepoužívám.

No te je jedno, tak tam mas jinej system ( delas se takovy roztahovaci krouzky) ale je dulezity nemit to povoleny, rozmlatis hlavovku a nemit to na krev, zadres hlavovku :-)

Odesláno

Hlavne si dej bacha abys akorat dotahl toho jezka a doporucuju se ridit instrukcema na predstavci, pokud jsou tam doporuceny Nm tak pouzij momentak. Ten Syntace to mozna nema, ale treba Thomson jo a videl jsem na forech praskly predstavce z duvodu pretazeni a rekl bych, ze jizdy nic moc

syntace a lv uvadi Nm na vsem,nemecka duslednost:-)
Odesláno (upraveno)

syntace a lv uvadi Nm na vsem,nemecka duslednost:-)

čekal bych to, ten týpek na tom videu to má asi v ruce :-) já to dělám vždycky momenťákem, za a) Thomson je fakt drahej představec a za B) mám se opravdu rád :-)

Upraveno uživatelem steel
Odesláno

čekal bych to, ten týpek na tom videu to má asi v ruce :-) já to dělám vždycky momenťákem, za a) Thomson je fakt drahej představec a za B) mám se opravdu rád :-)

já představec utahuju jen imbusem, ale je fakt, ze ne moc na fest. fakt nechvi, aby me při jízdě zůstali řidítka v ruce odděleny od predstavce :D
Odesláno

Ja jsem ježka prendal z jedny vidlice do druhý a drží jako by byl novej... Nevidím důvod dávat nového ježka jen pro to, že už byl jednou vytazenej z "klece"

Odesláno

Pánové, prosím podívejte se mi na tohle kolo. Synek roste a už by užil zase větší kolo. Rozumím, že to bude pro vás nejspíš předpotopní záležitost, ale za ty prachy. A osazení mi přijde jako velmi pěkné. Váha lehounce přes 12 kil a v popisu mají chybkku, páč na krámě má hydraulický Magury.

děkuji

http://www.kola-cykloshop.cz/kolo-rock-machine-08-landslide-scbrush-195/d-331293-c-1219/

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...