Gustaf Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 hele, čím riznu tu trubku vot vidle? pilka na železo by mela stačit,ne? nic elektrického se mi brát nechce.. kdyby me to náhodou sjelo, tak abych si z bajka neudělal skládačku. a taky by se to asi zahrejvalo. sundavat vidlí kvůli tomu se mi nechce. ted ještě aby ten rez byl rovnej.. když to budu pizlat ručně. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Ja jsem ji pro jistotu rovného řezu sundal a upnul do sveraku. Pak už jen pomalymi tahy ruční pilkou na železo uriznul. Pripadal jsem si jak chirurg :-D pak ohranit a sup zpatky na kolo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 me se ji právě nechce sundavat...ještě me napadlo, nechat tam pro rovnej rez podložku a jet podle ni...i když vodorovné se to bude řezat pěkně na hovno asi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 taky jsem nad tím takto přemýšlel, po deseti minutách zbytečnýho uvažování "jak s tím vyjebat" :-D jsem ji sundal a udělal jsem to najistotu v dílně. Než se pak kvůli pěti minutové operaci (dýl to sundání a nandání netrvá) škrábat na hlavě, že to mám šikmo v jedný, druhý nebo nedejsatan v obou osách... to mně za to nestálo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 hele, čím riznu tu trubku vot vidle? pilka na železo by mela stačit,ne? nic elektrického se mi brát nechce.. kdyby me to náhodou sjelo, tak abych si z bajka neudělal skládačku. a taky by se to asi zahrejvalo. sundavat vidlí kvůli tomu se mi nechce. ted ještě aby ten rez byl rovnej.. když to budu pizlat ručně.tak si vem pořádnou palici a rozklepej to jako nýt né teď vážně myslím že to na kole jde udělat,dát ten forbec co nejníž abys měl dost místa manévrovat,říct někomu ať ti to fest drží,oblepit místo řezu aby to bylo rovný a musí se to podařit ,když né,koupíš novou vidli Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 a cyklocomputer už opravenej,nová baterka a už fičí,jen sem musel vše znova nastavit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 ... a já du vrátit hrudní pás z Lidlu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 tak si vem pořádnou palici a rozklepej to jako nýt né teď vážně myslím že to na kole jde udělat,dát ten forbec co nejníž abys měl dost místa manévrovat,říct někomu ať ti to fest drží,oblepit místo řezu aby to bylo rovný a musí se to podařit ,když né,koupíš novou vidli vidíš to me nenapadlo...to rozklepat :D jo...když těm bude ta podložka, tak snad rovnej rez provedu ciwe, to bude operace... jako ze des vracet hrudak. .nefunguje? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 joo..klidně mužů vyplaznout 12k za novou foxinu...proč ne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 jj asi tak nějak můžeš klepat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 ... a já du vrátit hrudní pás z Lidlu jak to?neměří nebo co s ním je? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Možná měří, ale nelze sparovat s žádným zařízením, který jsem zkoušel. 3x telefon, 2x tablet. Všechna zařízení splňují požadavky na BT i verzi Androidu. Pokazdy to jen napíše, že se nelze sparovat kvůli tomu, že je spatnej pin. Ale není nikde možnost ho zadat :-D A co jsem našel na netu, tak s tím mají problémy všichni, kteří ho koupili... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 tak asi to špatně páříš se musíš nechat inspirovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mr.BSE Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 v mým případě jsem si po dvou hodinách "páření" připadal spíš takto : Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Gustafe, nebuz linej a sundej to:) Pekne si to v hadru dej do sveraku a fikni to pilkou na zelezo. tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 sem linej to i řezat nasazeny, natož sundany Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 hlavně bych měl strach aby to gusta místo do svěráku nestrčil do svěrače.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Copa sem afri Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 Takze by to nerezal, ale stipal?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 9. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. března 2015 to říkám pořád,nic neřezat ale rozklepat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky