Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

hele, čím riznu tu trubku vot vidle? pilka na železo by mela stačit,ne? nic elektrického se mi brát nechce.. kdyby me to náhodou sjelo, tak abych si z bajka neudělal skládačku. a taky by se to asi zahrejvalo. sundavat vidlí kvůli tomu se mi nechce. ted ještě aby ten rez byl rovnej.. když to budu pizlat ručně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

taky jsem nad tím takto přemýšlel, po deseti minutách zbytečnýho uvažování "jak s tím vyjebat" :-D jsem ji sundal a udělal jsem to najistotu v dílně. Než se pak kvůli pěti minutové operaci (dýl to sundání a nandání netrvá) škrábat na hlavě, že to mám šikmo v jedný, druhý nebo nedejsatan v obou osách... to mně za to nestálo :cheers:

Odkaz ke komentáři

hele, čím riznu tu trubku vot vidle? pilka na železo by mela stačit,ne? nic elektrického se mi brát nechce.. kdyby me to náhodou sjelo, tak abych si z bajka neudělal skládačku. a taky by se to asi zahrejvalo. sundavat vidlí kvůli tomu se mi nechce. ted ještě aby ten rez byl rovnej.. když to budu pizlat ručně.

tak si vem pořádnou palici a rozklepej to jako nýt :lol2:  :lol2:  :lol2:

né teď vážně myslím že to na kole jde udělat,dát ten forbec co nejníž abys měl dost místa manévrovat,říct někomu ať ti to fest drží,oblepit místo řezu aby to bylo rovný a musí se to podařit :cheers: ,když né,koupíš novou vidli :lol2:

Odkaz ke komentáři

tak si vem pořádnou palici a rozklepej to jako nýt :lol2: :lol2: :lol2:

né teď vážně myslím že to na kole jde udělat,dát ten forbec co nejníž abys měl dost místa manévrovat,říct někomu ať ti to fest drží,oblepit místo řezu aby to bylo rovný a musí se to podařit :cheers: ,když né,koupíš novou vidli :lol2:

vidíš to me nenapadlo...to rozklepat :D :D jo...když těm bude ta podložka, tak snad rovnej rez provedu :) ciwe, to bude operace...

jako ze des vracet hrudak. .nefunguje?

Odkaz ke komentáři

Možná měří, ale nelze sparovat s žádným zařízením, který jsem zkoušel. 3x telefon, 2x tablet. Všechna zařízení splňují požadavky na BT i verzi Androidu. Pokazdy to jen napíše, že se nelze sparovat kvůli tomu, že je spatnej pin. Ale není nikde možnost ho zadat :-D A co jsem našel na netu, tak s tím mají problémy všichni, kteří ho koupili...

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...