TLD Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Jasnacka tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
alois Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Ja mam 1x10 a maka to dobre, 36 vepredu 2Olftooth a vzadu 11-36 a to na 29" kolech Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 spine, tak kolo umyty...prostriknul jsem silikonem i ten tlumak očistil řetěz, znovu namazal. dotaz, prostrikavate i cepy na uchycení tlumiče? popř čím...já je trochu caknul silikonem .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Hele a kdyz uz jsme u ty udrzby, jak mazete retez? Pekne poctive kapicku jen ,,do krouzku´´, nebo ho prostrikate ze vsech stran a pak se divite jak je zasra....?tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 já mám na to přípravek...na odspineni..pocakam, utru...a pak nanesu lubrikant...tocim slapkama a mám lahvičku položenou na rezu a objezdu to dokola. pak přebytky otru. sprejem to samy.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 důležitý jen otrit ty přebytky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 jo ciwe gusto, dneska jsem byl v lidlu a u nás mají ještě ty stojany dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 já mám na to přípravek...na odspineni..pocakam, utru...a pak nanesu lubrikant...tocim slapkama a mám lahvičku položenou na rezu a objezdu to dokola. pak přebytky otru. sprejem to samy..Sprej nepouzivam je to na nic pomerna cast maziva je v hadre a muze jit mastny prach na kotouce tak ze kapatko od Shimana. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 na když strikam sprey, tak si okolí oblozim hadrem.. aby se mi právě nikam nedostal. Franto, kua ještě ty me nahlodavej.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 no hele ale když si pro něj pojedeš je už za litr viď :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Qvido Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Hele wapku jsem používal u všech kol a vždy bez problému.Musí se ale s rozumem, nervat to z blízka do čepů.Starám se hlavně o řetěz a nějaké pravidené pucování mě stejně jako Afričana nebaví. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 no hele ale když si pro něj pojedeš je už za litr viď :-))) to pro něj nepojedu ..sem tak nahlodanej, ze se ještě zeptam dneska u nas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 jo ciwe gusto, dneska jsem byl v lidlu a u nás mají ještě ty stojany dva...sem se hecnul a vletěl za 5min 20hod k nám do lidlu a hovno..tady je fakt vůbec neměli.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 co ti mam rict..v plany to budou mit jeste i za mesic.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 njn...tak možná, když budu mít cestu nebo řeknu ženě..ta jede zejtra do plzně...mě všichni nějak infikovali, jak o něm básní... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 hmm ja si ho nekoupil a uz jsem tam byl 2x ..na me zbytecne drahy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 spine, tak kolo umyty...prostriknul jsem silikonem i ten tlumak očistil řetěz, znovu namazal. dotaz, prostrikavate i cepy na uchycení tlumiče? popř čím...já je trochu caknul silikonem ..no super,už budu mít klidnější spaní nestříkám čepy ani nic jiné,jen vidle,tlumák,řetěz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 Hele a kdyz uz jsme u ty udrzby, jak mazete retez? Pekne poctive kapicku jen ,,do krouzku´´, nebo ho prostrikate ze vsech stran a pak se divite jak je zasra....? tlhele používám na doporučení super mazivo,opatrně pomocí trubičky stříkám to tak že to jen vytéká z trubičky na řetěz,nechám 15 min působit a pak jen setřu,nechytá se na to bordel a dlouho mazivo vydrží Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 njn...tak možná, když budu mít cestu nebo řeknu ženě..ta jede zejtra do plzně...mě všichni nějak infikovali, jak o něm básní... kdo nemá stojan na kolo jako by nebyl nechápu jak můžeš nez něj klidně spát Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 17. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. března 2015 (upraveno) no super,už budu mít klidnější spaní nestříkám čepy ani nic jiné,jen vidle,tlumák,řetěz ok...já taky...ty čepy jsem stříknul poprvý..tím se nic neposere.... budu to muset vydržet bez něj...ho koupím v příští akci..na podzim bude zas... Upraveno 17. března 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky