Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

já mám na to přípravek...na odspineni..pocakam, utru...a pak nanesu lubrikant...tocim slapkama a mám lahvičku položenou na rezu a objezdu to dokola. pak přebytky otru. sprejem to samy..

Sprej nepouzivam je to na nic pomerna cast maziva je v hadre a muze jit mastny prach na kotouce tak ze kapatko od Shimana.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

spine, tak kolo umyty...prostriknul jsem silikonem i ten tlumak :D očistil řetěz, znovu namazal. dotaz, prostrikavate i cepy na uchycení tlumiče? popř čím...já je trochu caknul silikonem ..

no super,už budu mít klidnější spaní :cheers: 

nestříkám čepy ani nic jiné,jen vidle,tlumák,řetěz

Odkaz ke komentáři

Hele a kdyz uz jsme u ty udrzby, jak mazete retez? Pekne poctive kapicku jen ,,do krouzku´´, nebo ho prostrikate ze vsech stran a pak se divite jak je zasra....? :)

tl

hele používám na doporučení super mazivo,opatrně pomocí trubičky stříkám to tak že to jen vytéká z trubičky na řetěz,nechám 15 min působit a pak jen setřu,nechytá se na to bordel a dlouho mazivo vydrží

Odkaz ke komentáři

njn...tak možná, když budu mít cestu  :lol2:  :lol2:  nebo řeknu ženě..ta jede zejtra do plzně...mě všichni nějak infikovali, jak o něm básní... :frusty:  :frusty:

kdo nemá stojan na kolo jako by nebyl :lol2:  :lol2:  :lol2: 

nechápu jak můžeš nez něj klidně spát :clap:

Odkaz ke komentáři

no super,už budu mít klidnější spaní :cheers:

nestříkám čepy ani nic jiné,jen vidle,tlumák,řetěz

:cheers: ok...já taky...ty čepy jsem stříknul poprvý..tím se nic neposere.... :lol2: budu to muset vydržet bez něj...ho koupím v příští akci..na podzim bude zas...

Upraveno uživatelem Gustaf
Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...