Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 ciwe, není zdejší... takže nic nebude. canona neuvidim...ale byl jsem dnes v krámu a pořídil rukavice, vzal jsem nakonec 3f...pěkně lehoucky. tak snad budou OK. ještě mne kluci nahlodavali, jestli nechci vyměnit bajka za novej...smejdi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 ciwe, není zdejší... takže nic nebude. canona neuvidim...ale byl jsem dnes v krámu a pořídil rukavice, vzal jsem nakonec 3f...pěkně lehoucky. tak snad budou OK. ještě mne kluci nahlodavali, jestli nechci vyměnit bajka za novej...smejdito vis obchodníci...DJakej model ti nabízeli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 to vis obchodníci...DJakej model ti nabízeli?jj, tak já uvažuju, o výměně, ale až tak za dvě sezony...teď ještě ne. Nabízeli mě tohle http://www.ghost-bikes.com/bikes-2015/bike-detail/kato-fs-8/ ale má to na mě moc veliký zdvihy...testovačku na ještě lepších zapletených kolech... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 jj, tak já uvažuju, o výměně, ale až tak za dvě sezony...teď ještě ne. Nabízeli mě tohle http://www.ghost-bikes.com/bikes-2015/bike-detail/kato-fs-8/ ale má to na mě moc veliký zdvihy...testovačku na ještě lepších zapletených kolech...vcelku vymazlenej a výbavenej bike ;jiná barva a sedlo a jezdí se)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 mno a hlavně by bylo za míň než polovinu...(testovačka) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 mno a hlavně by bylo za míň než polovinu...(testovačka)hmm to je k zamyšlení..........jaká je u něj cena? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 (upraveno) skoro 70khttp://www.pedom.cz/detail-zbozi/detailzbozi/3906?varianta=52 Upraveno 25. března 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Na pumování s těma malejma mr*kama jsem levej a už mě to nebaví. Aktuálně už asi 2 roky vozím toto:(a nesmějte se):-) pumpa.jpg Původně jsem měl duše s autoventilkama, ale u těch jsem byl mega neschopnej, takže teď mám galuskáče + vždy tam musím dát šroubovací redukci, aby si to rozumnělo s pumpičkou. Je nějaká pumpička, kterou zvládne i nemehlo jako já?Základ je aby zvládla i úplně prázdnou duši po výměně někde v terénu.NO TO SI DELAS PRDEL :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 skoro 70k http://www.pedom.cz/detail-zbozi/detailzbozi/3906?varianta=52tak za 35 super kauf.... navíc ma i teleskopKS Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 btw,nebudete se někdo zbavovat střešního nosiče na bajka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 tak za 35 super kauf.... navíc ma i teleskopKSbylo by to něco kolem 30k, ale já to teď jebu...jak říkám...ještě nějakou sezonu ponechám giantíka...jsem s ním nad míru spokojenej. Až pak budu vymejšlet co dál...Kdo ví, jakým směrem se bajky budou ubírat...Ale nabíka pořád bude...objednat testovačku za super peníze.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 bylo by to něco kolem 30k, ale já to teď jebu...jak říkám...ještě nějakou sezonu ponechám giantíka...jsem s ním nad míru spokojenej. Až pak budu vymejšlet co dál...Kdo ví, jakým směrem se bajky budou ubírat...Ale nabíka pořád bude...objednat testovačku za super peníze..já te chápu.je nesmysl to měnit jen proto ze je třeba novém model atd....ale cena opravdu nahlodavajici.... DOAle ver ze pujdes cestou vyssich zdvihu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 šak to má malé zdvihy :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 já te chápu.je nesmysl to měnit jen proto ze je třeba novém model atd....ale cena opravdu nahlodavajici.... DOAle ver ze pujdes cestou vyssich zdvihujj..tak hlavně tohle mám teprve 3 sezonu, tak je to imho i nesmysl....ikdyz bych ho asi za dobry prachy prodal...ale ne...ještě si ho užiju. Jen mě oopravdu nahlodala ta nabídka....Tak větší zdvihy možná přijdou..tak 120max Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Tak jasné 180/180 to nemá.... D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 nemá cenu chodit do vyšších zdvihů, proč? ničemu si nepomůžeš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 Ale za ty prachy je to super nabídka, to zase jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 já jsem stále nízkozdvihař.....xc jezdec Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 jj..tak hlavně tohle mám teprve 3 sezonu, tak je to imho i nesmysl....ikdyz bych ho asi za dobry prachy prodal...ale ne...ještě si ho užiju. Jen mě oopravdu nahlodala ta nabídka....Tak větší zdvihy možná přijdou..tak 120max no pokud bys ho velmi dobře prodal to už je pořadnej brouk....D to i me by asi trvalo;120-140 ideální trailbike Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
exBURN Odesláno 25. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. března 2015 nemá cenu chodit do vyšších zdvihů, proč? ničemu si nepomůžešZáleží na úhlu pohledu. Já už bych ze 140/150 neměnil. Oproti 120 propastný rozdíl. Já ale najedu po asfaltu minimum. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky