Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Udělal jsem revizi bajku a budu mj. dávat nový lanka a bowdeny. Brzdy určitě, řazení nevím - aktuálně po pravdě netuším, jak se do něj lankem leze (a pak, ještě to řadí :-) ) a to i když jsem předloni dával celý nový řazení (Alivio) na jiný kolo.

Dotaz je, kde (od koho) kupujete tak citlivou věc jako je brzdový lanko. Stačí nějaký "OEM"?

Bowden je asi šumák, ne? BTW, proč jsou různý bowdeny na brzdy a řazení? Nestačil by ten brzdový na oboje?

Předem díky za info.

Brzdove a radici lanko kazde ma jiny prumer  a koncovku neda se to prohodit hlavne nerez co se tyce bowdenu tak nejlepsi je shimano ale dulezite jsou jak jsem jiz psal koncoky zadne kovove spatne tesni a pak se lanka pridiraji z duvodu bodelu :-)

Odesláno

Udělal jsem revizi bajku a budu mj. dávat nový lanka a bowdeny. Brzdy určitě, řazení nevím - aktuálně po pravdě netuším, jak se do něj lankem leze (a pak, ještě to řadí :-) ) a to i když jsem předloni dával celý nový řazení (Alivio) na jiný kolo.

Dotaz je, kde (od koho) kupujete tak citlivou věc jako je brzdový lanko. Stačí nějaký "OEM"?

Bowden je asi šumák, ne? BTW, proč jsou různý bowdeny na brzdy a řazení? Nestačil by ten brzdový na oboje?

Předem díky za info.

http://www.mojekolo.cz/alligator-koncovka-ly-hpps01-4mm

Odesláno

Musim s tebou nesouhlasit  dobre nastavene odpruzeni 100-100 pobere hodne terenu jezdil jsem 120 a vice a momentalne mam 100-100 a jsem spokojen bohate to staci na rakousko atd clovek nejezdi jenom z kopce ale i do kopce a po rovince a tak vysokej zvich je jenom na skodu :.-)

s dobrým trailbikem jezdíš jak z kopce i do kopce a i klidně XC naprosto v pohodě,vše si nastavíš podle toho co a kde jedeš a využiješ předností toto co máš

je jasný pokud člověk chrtí...,jezdí závody tak 100/100 ideální volba

Odesláno

ja jsem rád za svých 120mm a rád bych víc. Přeci jen slyšet ťukanec na dorazu někde na singlu není to pravý vořechový :) 

Odesláno

Ty vo.le kam se to tu dostava? Jednomu lita vocas, druhej je rad za svejch 120mm... :)

tl

jj jak nemáš aspoň 120 a víc tak ses prostě mrtvej Homolka :cheers:  :lol2:

Odesláno (upraveno)

To je proč na podobný akce nechodím... :-) A co to bude?

Jinak vcera na For Bikes a nutne potrebuju novy kolo :)))

Upraveno uživatelem odjinud
Odesláno

Hele na to moje jezdeni staci co mam. Ale zalibil se mi Trek Remedy na 27,5 :) pockam pristi rok az bude na kyselce vyprodej z pujcovny :))

Odesláno

Hele na to moje jezdeni staci co mam. Ale zalibil se mi Trek Remedy na 27,5 :) pockam pristi rok az bude na kyselce vyprodej z pujcovny :))

v té zelinkočerné vypadá na jejich stránkách moc pěkně

Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma.

Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...