Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

TLD: ja jsem střelec takže práve jednám dost unáhleně a jsem schopnej si ho dneska objednat. Jenže práve jsem ve stádiu kdy ty svoje vášně chci krotit a ty tomu moc nepřidáváš. :)) Nebo mě testuješ jak na nějaký terapii .)

Letos určitě ještě se spěšlíkem vydržím a příští rok se uvidí kam se budou strkat peníze. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Rozvasni se, co bys bez vasne mel ze zivota:)

Netestuju, mam to stejne. A kdyz uz jsem se rozhodl, ze budu novy kolo, tak jsem pul roku premyslel co a nakonec to stejne udelal s otevrenou hubou bez premejsleni:) Proste jsem ho uvidel a byl muj:)

tl

Odkaz ke komentáři

Tak si ho nech. Ja mam stary na spd a budu ho uzivat na dlouhy vylety, kde se pojede dost i po silnici. Je me lito ho dat pryc:)

tl

to určité ne...dvě kola bych neužil. když bude novy, tak půjde pryč...hlavně bych prachy z prodeje dal na novy. a navíc bych šel zase do nižšího zdvihu...
Odkaz ke komentáři

já sem taky porad nahlodanej...už uvažuju, ze udělám výměnu příští rok...je to na palici s téma kolama...tak pak dam echo, az budu gianta pouštět pryč :D ale kua když je sem s nim tak spokojenej.

když měnit tak za něco stejně dobrého ne-li lepšího...jinak to nemá smysl :cheers:

Odkaz ke komentáři

no cruiser tam byl bombovej ten vinovej :) Hmmm

Spineshank: ty mas kolo novy. Nemas narok na vymenu :)

Ten vinovej byl super, cruisery jsouu moje platonická láska. Ale kdybych  opravdu chtěl nějakýho koupit, tak by to byl asi Felt Red Baron - ten mě bere ze všech nejvíc :-)

Odkaz ke komentáři

no cruiser tam byl bombovej ten vinovej :) Hmmm

Spineshank: ty mas kolo novy. Nemas narok na vymenu :)

tak jasně že mám :clap:  :cheers:

já jen že rozdíly u LV moc viditelné nejsou dle modelů a jejich značení MK...to vidím prostě jako velký plus

narozdíl od jinejch značek kde každej rok,jiný barvy,tu a tam něco malinko změněno a už to uvnitř hlodá :lol2: ten červík

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...