Napoleon Odesláno 29. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. března 2015 Trek? To je paráda. Jen mě štve to jejich označování slitin rámu. Alfa platinum atd. Jako specialized zas a1 . A nejde poznat zda je to 6061. Nebo 7005. Btw máte někdo NORCO?a spokojeni? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Ten trekous v zelene je uplne paradni. Jdi do nej:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 TLD: no myslím že ještě počkám:)) Zatím mám na čem jezdit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 To budes mit vzdycky, a pak prijde jinej model nebo setup a zase reknes, ze pockas..., ses jako ja. Musis si rict, ze to strasne nutne potrebujes a novy kolo Te urcite posune dal a ... je doma:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 TLD: ja jsem střelec takže práve jednám dost unáhleně a jsem schopnej si ho dneska objednat. Jenže práve jsem ve stádiu kdy ty svoje vášně chci krotit a ty tomu moc nepřidáváš. ) Nebo mě testuješ jak na nějaký terapii .) Letos určitě ještě se spěšlíkem vydržím a příští rok se uvidí kam se budou strkat peníze. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Rozvasni se, co bys bez vasne mel ze zivota:)Netestuju, mam to stejne. A kdyz uz jsem se rozhodl, ze budu novy kolo, tak jsem pul roku premyslel co a nakonec to stejne udelal s otevrenou hubou bez premejsleni:) Proste jsem ho uvidel a byl muj:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 já sem taky porad nahlodanej...už uvažuju, ze udělám výměnu příští rok...je to na palici s téma kolama...tak pak dam echo, az budu gianta pouštět pryč ale kua když je sem s nim tak spokojenej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
TLD Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Tak si ho nech. Ja mam stary na spd a budu ho uzivat na dlouhy vylety, kde se pojede dost i po silnici. Je me lito ho dat pryc:)tl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
busdriver Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 (upraveno) Mně by se líbil novej Giant Glory, to by byla docela dobrá dvojka s mym Reignem.. ale za 136,- se asi zbláznili Upraveno 30. března 2015 uživatelem busdriver Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Tak si ho nech. Ja mam stary na spd a budu ho uzivat na dlouhy vylety, kde se pojede dost i po silnici. Je me lito ho dat pryc:)tlto určité ne...dvě kola bych neužil. když bude novy, tak půjde pryč...hlavně bych prachy z prodeje dal na novy. a navíc bych šel zase do nižšího zdvihu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 já sem taky porad nahlodanej...už uvažuju, ze udělám výměnu příští rok...je to na palici s téma kolama...tak pak dam echo, az budu gianta pouštět pryč ale kua když je sem s nim tak spokojenej.když měnit tak za něco stejně dobrého ne-li lepšího...jinak to nemá smysl Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 když měnit tak za něco stejně dobrého ne-li lepšího...jinak to nemá smysl tak to každopádně.... se necháme překvapit Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 já to třebas řešit hodně dlouho nebudu,max.jiná vidle,tlumák atd.vybíral jsem něco víc nadčasové abych toto nemusel řešit,barvičky,design atd Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 Já byl včera taky na Forbike a vybral bych si, ne že ne:-) Vybral bych jak MTB, tak silnici a včera sem si zkusil prvně jet i na cruiseru toho bych bral taky, do hospody na léto:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 no cruiser tam byl bombovej ten vinovej Hmmm Spineshank: ty mas kolo novy. Nemas narok na vymenu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 já to třebas řešit hodně dlouho nebudu,max.jiná vidle,tlumák atd.vybíral jsem něco víc nadčasové abych toto nemusel řešit,barvičky,design atd tak přeci jen moje nadcasovka už ma 3 roky vsak píšu, já jsembtaky víc než spokojenej, ale ten cervik prostě hlodá :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klabrdon Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 no cruiser tam byl bombovej ten vinovej Hmmm Spineshank: ty mas kolo novy. Nemas narok na vymenu Ten vinovej byl super, cruisery jsouu moje platonická láska. Ale kdybych opravdu chtěl nějakýho koupit, tak by to byl asi Felt Red Baron - ten mě bere ze všech nejvíc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 no cruiser tam byl bombovej ten vinovej Hmmm Spineshank: ty mas kolo novy. Nemas narok na vymenu tak jasně že mám já jen že rozdíly u LV moc viditelné nejsou dle modelů a jejich značení MK...to vidím prostě jako velký plusnarozdíl od jinejch značek kde každej rok,jiný barvy,tu a tam něco malinko změněno a už to uvnitř hlodá ten červík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 hele hele....to jen pro pocit zkusit něco nového...ne ze bych hledal ficury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 30. března 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. března 2015 mě jen vadí že prostě čím novější a žhavější věci,tím míň to vydrží a o to víc pěněz za to chtějí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky