TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Ty ja nemuzu, mel bych je jak prase. Vzdycky v lese pomackam v rukach trochu hliny, abych mel lepci grip jako to delaj borci na videich:)tl
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 nasrat na pocasi...tady je taky hrozny. kuciii, souhlasim, 2x10 je ideál...:-D jo a gripy sou nejlepší bílý :-Pá pán je árijec jinak v tom se shodne většina že 2x10 je prostě za ty prachy nej volba samo že v XT
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Jasan, pekne ladej k cerveny prd.eli po projizdce ( od sedal ) )Jak mate pocasi? Tady to vypada strasne, snih, dest, vitr a predpoved do vikendu vcetne nic moc.tlno počasí tu máme takový jarní 10čísel sněhu,vody...snad jim ta předpověď nevyjde,ale duben bude hoodně deštivej prý Ty ja nemuzu, mel bych je jak prase. Vzdycky v lese pomackam v rukach trochu hliny, abych mel lepci grip jako to delaj borci na videich:)tlto já jednou taky pomačkal,ale hlína to nebyla ...ale hnědý to bylo,to jako jooo
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 A ma to vliv na grip? nebo Ti jen vyleti sedlovka?tl
Marty35 Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 jinak v tom se shodne většina že 2x10 je prostě za ty prachy nej volba samo že v XTtak pod to se taky podepíšu
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 A ma to vliv na grip? nebo Ti jen vyleti sedlovka?tl tak vis jak...trenuju úchop :D
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 to já radši pomackam ženě prsa to i já dělám moc rád,pomazlit se s melounkama A ma to vliv na grip? nebo Ti jen vyleti sedlovka? tljá myslím že to používá místo teleskopu pak
shotik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Taky bych sel do 2x10 ale to by bylo vymenit komplet kolo ))) retez, razeni, prehazka, presmyk, kliky, kazeta . brrrr
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Taky bych sel do 2x10 ale to by bylo vymenit komplet kolo ))) retez, razeni, prehazka, presmyk, kliky, kazeta . brrrrtjn, do výměny bych asi taky nešel....ještě ze už sem to na bajku mel. to radši než výměnu, tak rovnou novy kolo
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Taky bych sel do 2x10 ale to by bylo vymenit komplet kolo ))) retez, razeni, prehazka, presmyk, kliky, kazeta . brrrr No právě... :-(tak ono těch 3x10 je taky naprosto v poho,takže bych to tak nehrotilje fakt ale že 2x 10 je pohodlnější když to můžu porovnat a taky u 3x10 jsem nejmenší pilu vůbec nevyužíval
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 tjn, do výměny bych asi taky nešel....ještě ze už sem to na bajku mel. to radši než výměnu, tak rovnou novy kolo jedině koupit od někoho kdo to sundá z kola když jde do 1x11 to by mohlo být cenově zajímavější,ale za úplnou hubičku to i tak nebude
spineshank Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Já mam ale 3x9 tak zase na jednu stranu máš řetěz co stojí míň jak 10rychl.,taky ti víc vydrží...takže já bych to nechal a opravdu toto řešil popř.až u nového kola
shotik Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 jj taky to tak vidím. Ani mi to nějak nevadí. Kamarád co má stejné kolo jen nižší výbavu se svezl na treku v kyselce a říká že mu to 2x10 strašně chybí že na svém pořád musí řadit:)) Já hodim na singlu jen na prostřední tác a reguluju jen kazetu nahoru dolu:)
TLD Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 Ja bych vymenu neresil. Mel jsem 3x9 a naprosto me to vyhovovalo. Na novem kole 2x10 a po chvilce zvykani jsem spokojenej. A vim, ze 1x10 je pro me beze smyslu. Chci tim rict, ze 3x9 nebo 2x10 me je uplne fuk. Mozna je to na cisteni jednodusi, vahovej rozdil nepoznam. Vyhovovalo me to i to.tl
Gustaf Odesláno 31. března 2015 Nahlásit Odesláno 31. března 2015 tam jde spis o to, ze nemusí s tolik radit...setris tím tacy, smyk, hazku...
Doporučené příspěvky