Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Ty ja nemuzu, mel bych je jak prase. Vzdycky v lese pomackam v rukach trochu hliny, abych mel lepci grip jako to delaj borci na videich:)

tl

Odesláno

nasrat na pocasi...tady je taky hrozny. kuciii, souhlasim, 2x10 je ideál...:-D jo a gripy sou nejlepší bílý :-P

á pán je árijec :clap:  :lol2:  :lol2:

jinak v tom se shodne většina že 2x10 je prostě za ty prachy nej volba :clap: samo že v XT

Odesláno

Jasan, pekne ladej k cerveny prd.eli po projizdce ( od sedal :)) )

Jak mate pocasi? Tady to vypada strasne, snih, dest, vitr a predpoved do vikendu vcetne nic moc.

tl

no počasí tu máme takový jarní :lol2: 10čísel sněhu,vody...snad jim ta předpověď nevyjde,ale duben bude hoodně deštivej prý

Ty ja nemuzu, mel bych je jak prase. Vzdycky v lese pomackam v rukach trochu hliny, abych mel lepci grip jako to delaj borci na videich:)

tl

to já jednou taky pomačkal,ale hlína to nebyla :lol2: ...ale hnědý to bylo,to jako jooo

Odesláno

to já radši pomackam ženě prsa :D

to i já dělám moc rád,pomazlit se s melounkama :clap:

A ma to vliv na grip? nebo Ti jen vyleti sedlovka? :)

tl

já myslím že to používá místo teleskopu pak :lol2:

Odesláno

Taky bych sel do 2x10 ale to by bylo vymenit komplet kolo :)))) retez, razeni, prehazka, presmyk, kliky, kazeta   . brrrr

Odesláno

Taky bych sel do 2x10 ale to by bylo vymenit komplet kolo :)))) retez, razeni, prehazka, presmyk, kliky, kazeta . brrrr

tjn, do výměny bych asi taky nešel....ještě ze už sem to na bajku mel. to radši než výměnu, tak rovnou novy kolo :D

Odesláno

Taky bych sel do 2x10 ale to by bylo vymenit komplet kolo :)))) retez, razeni, prehazka, presmyk, kliky, kazeta   . brrrr

No právě... :-(

tak ono těch 3x10 je taky naprosto v poho,takže bych to tak nehrotil

je fakt ale že 2x 10 je pohodlnější když to můžu porovnat a taky u 3x10 jsem nejmenší pilu vůbec nevyužíval

Odesláno

tjn, do výměny bych asi taky nešel....ještě ze už sem to na bajku mel. to radši než výměnu, tak rovnou novy kolo :D

jedině koupit od někoho kdo to sundá z kola když jde do 1x11 to by mohlo být cenově zajímavější,ale za úplnou hubičku to i tak nebude

Odesláno

Já mam ale 3x9 :)

tak zase na jednu stranu máš řetěz co stojí míň jak 10rychl.,taky ti víc vydrží...takže já bych to nechal a opravdu toto řešil popř.až u nového kola

Odesláno

jj taky to tak vidím. Ani mi to nějak nevadí. Kamarád co má stejné kolo jen nižší výbavu se svezl na treku v kyselce a říká že mu to 2x10 strašně chybí že na svém pořád musí řadit:)) Já hodim na singlu jen na prostřední tác a reguluju jen kazetu nahoru dolu:) 

Odesláno

Ja bych vymenu neresil. Mel jsem 3x9 a naprosto me to vyhovovalo. Na novem kole 2x10 a po chvilce zvykani jsem spokojenej. A vim, ze 1x10 je pro me beze smyslu. Chci tim rict, ze 3x9 nebo 2x10 me je uplne fuk. Mozna je to na cisteni jednodusi, vahovej rozdil nepoznam. Vyhovovalo me to i to.

tl

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...