FrantisekH Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 já bych prodal i barák kde to kolo stojí, určitě je prokletej
spineshank Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 koupit úplně nový bike? já nedal refresh stránky tak jsem to nečetl co si psal.ale je vidět ze umíme poradit.....D
mondeo2 Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 tak dík, no budu muset ještě chvilku vydržet.................a ostatně na to moje domácí pojíždění kolem komínu........
spineshank Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Dnes cestou do kralup me něco sledovalo :-)to je na pekac jen větší husa....D...... žádná labut
spineshank Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 tak dík, no budu muset ještě chvilku vydržet.................a ostatně na to moje domácí pojíždění kolem komínu........ to právě musíš mít hodně dráhy kolo,není důležitý kolik jezdis,ale jak u toho vypadá s.....D
Gustaf Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Dík, snad bude na to kolo čas.Šmelcovna je trochu z ruky hádám někde za přehradou a to je pro mě na druhé straně Brna, no ale až koupím zahrádku, tak se tam určitě ukážu. Pro mě teď bude asi základna ranč u jelena, mám to za domem. Gustaf: Tak teď jsem hledal, jaký kolečko máš na mysli a jediný který jsem našel je vzadu na kole. Ale těch odrazek jsem dostal docela dost, mohl to být pěkný vánoční stromeček.jj, přestě to je ono...to plastový za kazetou...
FrantisekH Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 jen aby nehledal tu magnetofonovou..
Gustaf Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 snad ne....Jedete zejtra někdo na švih? Já určo vyrazím..
Qvido Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Já tam dnes bouchnul necelou dvacičku, vím není to moc ale lepčí než drátem do oka Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
wave ceptor Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 snad ne....Jedete zejtra někdo na švih? Já určo vyrazím..každé ráno vyrážím
Gustaf Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 do práce a zpátky...nebo opravdu někam do přírody
wave ceptor Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 jj, do práce a z práce. ale přírodu kolem vidím.....
Gustaf Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 tak to jsme na tom stejně...ale já to mám do práce tak 1,5km
spineshank Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 Taky to mám do prace cely kilometr....D
wave ceptor Odesláno 8. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 8. dubna 2015 jj, ale když ráno moc prší nejedu.
wave ceptor Odesláno 9. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 9. dubna 2015 tak je, ale naštěstí vyjíždím až v 5hodin.
Doporučené příspěvky