Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tenge-.koukni na  http://www.cyklonemcik.cz/ tam by se mohlo neco kolem 14-15 vybrat.....

Nebo to udělej jako já loni v létě, koupil Spešla taky za 14,proože mi sednul najezdil jsem na něm 1100 km az bez problémů. Pole, lesy, zkrátka všude. Největší mínus byla vidle. Tak jsem mu v zimě nadělil vzduchovýho Raidona XC a musim říct , že ten rozdíl je fakt znát. Takže podle mě je základ rám aby seděl, slušná vidle, kola  a pak až další věci. Ale to je jen můj názor :-)

Odesláno

Chacha Gusto, to Ti nezavidim, ja si tim prochazel celej podzim:) Ale reknu Ti jedno, chces to zkusit, tak jdi do toho. Pak bys treba jednou litoval zes to neprubnul. Jinak Duch nebude spatnej, kamos jezdi chrti XC a ma asi tretiho a moc si to chvali. Me se jejich kola taky libej.

tl

Odesláno

vim ze bych mel radši neresit a jezdit, ale kua...je to novy výzva...karbon a 29er. jebe mi, no...:D i ten přechod zpět na ht by me nevadil...jediný co me malinko vadí je ta trojplacka....ale i to bych prelousknul...

spine, nechal bych to rozlezet, ale ono mi to nějak nedá...navíc, tohle je docela pěkná XC raketa.

Odesláno

vim ze bych mel radši neresit a jezdit, ale kua...je to novy výzva...karbon a 29er. jebe mi, no... :D i ten přechod zpět na ht by me nevadil...jediný co me malinko vadí je ta trojplacka....ale i to bych prelousknul...

spine, nechal bych to rozlezet, ale ono mi to nějak nedá...navíc, tohle je docela pěkná XC raketa.

já tě úplně chápu a dokážu si představit co prožíváš,já bych na tom byl asi stejně :lol2: jsem takovej pacient kterej když se nadchne tak jde po tom až se to uskuteční :clap:

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...