Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Pocasi celkem pekny, trosku foukalo. Moc me to neslo, vcera jsem trosku trenoval blbosti a pri pokusu o manual sel na bok, tak mam nejakej cvaknutej loket a dost to boli. Ale jinak parada. Ta priroda je ted uzasna.

tl

post-26281-0-26121100-1429623972_thumb.jpg

post-26281-0-04683700-1429623990_thumb.jpg

Odesláno

jj a az budes mit to nove kolo s normalnim zdvihem, tak budes teprve koukat jaka je divocina pekna:)

mam pocit, ze co mam nove kolo tak porad neco zkousim a blbnu, ze furt jen lezim....

tl

Odesláno

tak teď návrat za tmy,ale dnes to bylo super....jen kdyby tak nefoukalo

jen si musím vzít do báglu světlo a na helmu čelovku pro příště...místy to bylo už HC :lol2:

post-12267-0-10396600-1429643830_thumb.jpg

Odesláno
  V 21. 4. 2015 v 13:46, TLD napsal:

Pocasi celkem pekny, trosku foukalo. Moc me to neslo, vcera jsem trosku trenoval blbosti a pri pokusu o manual sel na bok, tak mam nejakej cvaknutej loket a dost to boli. Ale jinak parada. Ta priroda je ted uzasna.

tl

to souhlas,fučelo místy fakt nechutně

manuál jsem neszkoušel...ale řeknu mé drahé teď večer o manuál nebo orál :lol2:  :lol2:

a máš to mooc pěkný :notworthy:  :notworthy:  :cheers: radost koukat na bike

Odesláno

V Praze dneska 22°C, zahrádky plné... na kole jsem dnes jel z Řeporyjí na Smíchov (Dalejské + Prokopské údolí), ale fotit mě napadlo až na tom Smíchově, ovšem to je megahnus...

Jo, je pravda, že na Hůrce, kde jsem se stavil v Albertu, foukalo fest.

Odesláno
  V 21. 4. 2015 v 19:19, spineshank napsal:

tak teď návrat za tmy,ale dnes to bylo super....jen kdyby tak nefoukalo

jen si musím vzít do báglu světlo a na helmu čelovku pro příště...místy to bylo už HC :lol2:

Fotografie0802.jpg

super spine...já už se taky tesim na zejtra...
Odesláno
  V 21. 4. 2015 v 19:25, Bedjasson napsal:

...chlapi, u nás je furt kosa, že by na kolo nevyhnal.

dnes bylo krásně teplo, jen večer jsem si už musel dát návleky na ruce a nohy..... ale počasí nám snad už bude přát
Odesláno

Spine diky, taky to mas koukatelny ( je dulezite si ta kola pochvalit ) :)

Jen me rekni jak to mas doma tak blbe zarizeny, ze si o oral musis rikat ? :) :) :)

tl

Odesláno

Pánové máte to fakt parádní. TLD jak si spokojenej s vidlí? Já po tom, co jsem vyzkoušel pike, tak už vím, co bude moje příští vidle. Vůbec žádnej odtrh a parádní chod. Jinak mně už chybí pouze kola a můžu skládat. Moc doufám, že o víkendu konečně vyjedu...

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...