Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak znacku ma porad stejnou, to video neni reklama na kola. Ale asi by si ,,Finalovku´´ na XC rakete moc neuzil...

tl

Odesláno
  V 23. 4. 2015 v 9:55, TLD napsal:

Kluci, kouknete co ten Nino ma za zdvihy kdyz jede do terenu:) To musi byt asi blazen,takovejch centaku zbytecnejch navic, proc si nevezme XC kolo? A nemyslim si, ze by na nem neumel:) Je to demon.

V poslednim videu plusove body za music - RATM:)

http://reviews.mtbr.com/video-nino-schurters-hunt-for-glory

tl

moc pěkný :clap: ,neskutečná makačka čím musí projít v tréninku

a taky si myslím že si vybral to co mu sedí,značka ta je jasná,ta je dána smlouvou,ale model určo ne,navíc to není reklamní video na model

Odesláno

Jsou to borci. A umi jezdit asi na vsem. Treba to Saganovo video, kdyz si daval endurko. To jeste jezdil za Canona. Nebo Lopes, taky rizek.

Jak hodnotis tu sedlovku? Dobra vec ne?:)

tl

Odesláno

to máš pravdu,ti zajedou na všem...prostě skilleři to jsou :notworthy:

Sagan už nejezdí za Cannondale?to ani nevím a už koukám že je specialozovanej

teleskop super,vzal jsem nakonec 150....

Odesláno
  V 24. 4. 2015 v 8:37, Gustaf napsal:

kdy používáte teleskop? mám strach ze ho nevyuziju...kazdej sjezdik sem daval s p...li za sedlem.. :D

to budeš dávat i teď,ale budeš to mít komfortnější :clap:

Odesláno

Jsi s ním spokojený Spine? Jinak já dřel celej tejden od nevidím do nevidím, ale dnes to ve dvanáct balím a taky hurá na celé odpoledne co nejdál, už se těším.....

V 24. 4. 2015 v 8:52, spineshank napsal:

to budeš dávat i teď,ale budeš to mít komfortnější :clap:

Odesláno

Gustafe a uz si nekdy kulkama brousil pneu nebo se trenkama sekl za sedlo?:) Budes to pouzivat hodne, je to fakt luxus a jak pise Spin, je to moc velkej komfort si to dat za jizdy z riditek dolu a uzit si sjezd, drop, cokoliv. A treba i prevazeni v aute je pohoda, kdyz to sedlo z riditek das dolu.

tl

Odesláno

Zavidim Vam, ja to dnes nedam a na zitra jsem prckum slibil prazskou ZOO, tak se na bike taky nedostanu... Ale v nedeli jeduuu:)

Uzijte si to!

tl

Odesláno
  V 24. 4. 2015 v 8:56, African napsal:

Jsi s ním spokojený Spine? Jinak já dřel celej tejden od nevidím do nevidím, ale dnes to ve dvanáct balím a taky hurá na celé odpoledne co nejdál, už se těším.....

spokojenost velká,je to fakt komfortní když jedeš jen si jej dáš dolů,sjedeš cvakneš a sedlo v normální poloze...prostě pohodička

V 24. 4. 2015 v 9:09, Gustaf napsal:

ale jooo...tak ma to moje sukani :D :D tak snad to využiju...spis si budu muset zvyknout.

afri, taky balim po 12 a vypadnu na bajk

tak si užijte oba výlet v tom krásném slunci borci :cheers:

já vyjedu tak okolo 18 hod nejdříve,ale těším se na návrat ve tmě zase :clap:

Odesláno
  V 22. 4. 2015 v 19:23, African napsal:

Tak hodně věcí sjedeš i na skládačce, tady jde o to, jaký požitek s toho máš a 100 zdvih je prostě málo :-) Na profíky nemůžeš koukat, tam je to úplně o něčem jiným si myslím'

jasně je to otázka osobních preferencí. na druhou stranu ta technika se dá hodně rychle naučit. U nás na biku jezdili na tréninku 12 lete děcka na xc to co nedá naprostá většina lidí na trailu. Já jsem prostě jezdil bikové závody a hlavně teda v rámci triatlonu Xterry a tím pádem jak mám jakékoliv trailové kolo tak mi to nevyhovuje. Na druhou stranu musím říct, že týden na DH ve špindlu na půjčeném dh speciálu od RB jsem si taky parádně užil a užil bych si ho ještě mnohem víc kdybych se poslední den tak nerozflákal :D 

Odesláno
  V 24. 4. 2015 v 8:37, Gustaf napsal:

kdy používáte teleskop? mám strach ze ho nevyuziju...kazdej sjezdik sem daval s p...li za sedlem.. :D

Skoro pořád! Na to si sakra rychle zvykneš a po pár vyjížďkách budeš přemejšlet, jak si bez toho mohl vůbec jezdit :D 

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...