Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 blatníky jsou fuj.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Zdravim, rad by som pocul vase nazory, pripomienky a rady k tomuto biku http://www.kaktusbike.sk/rockhopper-sport-29-14587 Nebrat znacka nema zadne poradne zazemi :-( osazeni taky nic moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 přitom na kole jde fyzička vcelku rychle nahoru pokud člověk jezdíJo jo jde :-) dneska v podvecer jsem si dal rychle 33km s prumerem 28.3 byl to mazec :-) duch letel jako strela :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 to si ale nefrčel moc terénem :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Gustaf fotka v repce super ti to ladi :-) 29 je bomba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 jj...díky :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 to si ale nefrčel moc terénem :-DZadnej teren prisel jsem z prace a rekl jsem si ze dam nejakou casovku po par km jsem potkal kamose jak se vracel domu na ziletce tak jsem ho prekecal at jeste jede se mnou jel jsem v haku po 40jsme nesli jen kopce kleslal rychlost na rovince jsem s edrzel do 47km ale uz to byl mazec :-) na 29 horaka to docela slo :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 tak to je slušnej výkon, držet se na horáku žiletkáře... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Jo bylo to huste :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Dnes single Pod Smrkem a po dešti to je masakr :-) Ale krasnejch 40 a pak do myčky i s kolem :-)Na Smrku jsem byl o vikendu a mokro fest. Tolik jsem tam nenajel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 (upraveno) Na Smrku jsem byl o vikendu a mokro fest. Tolik jsem tam nenajel Příště pojedu tak půlku, je to na me moc. Ale ty louže a bahno byly neuvěřitelný, to lítalo metry vysoko :-) Jsem nadsenej!!! Upraveno 13. května 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Frantik: poprve jsem tam dal 30 a byl sem hotovej. Ted asi 16 a bylo to tak akorat ) podruhy po zime na kole a zadek bolel. Zkousel si cernou? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Jo, zkoušel, neni to tak hrozny, ale po tech tahlejch stoupání, pak uz boli i ty sjezdy. Ale ten adrenalin tak hodinu vydrží, to je bomba :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 kurna, hosi..tam budu muset vyrazit.....ale teď jsem na BF narazil na tohle http://www.bayerischer-wald-mountainbiken.de/index.php/cs/trasy tak taky plánuju nějakou tu trasu dát...to mám trochu blíž Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Tak já ted navrat.,dnes tradičních 44km bylo fajn sluníčko ještě při odjezdu svítilo a ted super jízda za tmy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 z tebe se pomalu stává noční tvor vítej zpátky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Jj noční jízda ma velké kouzlo a jezdil tak rad......taky mi pres týden nic jiné nezbývá když vyjizdim později po praci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Frantik: ja jel tu cernou jednou a nejak me to neuchvatilo. Moc sem se nadrel kvuli celkem nicemu ale mozna blbej usek a vycerpani zahralo svoji roli Gustaf: jo tu Sumavu taky chci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 Jj noční jízda ma velké kouzlo a jezdil tak rad......taky mi pres týden nic jiné nezbývá když vyjizdim později po pracijasan, to je pochopitelný. já osobně raději vidím na cestu, když jedu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 13. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. května 2015 jasan, to je pochopitelný. já osobně raději vidím na cestu, když jedu tak to i já vidím i v tuto hodinu....lampa na rodlech a celovka na helmě a není co řešit.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky