Přejít na obsah

BIKE [2007-2020]

Doporučené příspěvky

Odesláno

to si ale nefrčel moc terénem :-D

Zadnej teren prisel jsem z prace a rekl jsem si ze dam nejakou casovku po par km jsem potkal kamose jak se vracel domu na ziletce tak jsem ho prekecal at jeste jede se mnou jel jsem v haku po 40jsme nesli jen kopce kleslal rychlost na rovince jsem s edrzel do 47km ale uz to byl mazec :-) na 29 horaka to docela slo :-)

Odesláno

Dnes single Pod Smrkem a po dešti to je masakr :-) Ale krasnejch 40 a pak do myčky i s kolem :-)

Na Smrku jsem byl o vikendu a mokro fest. Tolik jsem tam nenajel :)

Odesláno (upraveno)

Na Smrku jsem byl o vikendu a mokro fest. Tolik jsem tam nenajel :)

Příště pojedu tak půlku, je to na me moc. Ale ty louže a bahno byly neuvěřitelný, to lítalo metry vysoko :-) Jsem nadsenej!!! Upraveno uživatelem Frantik
Odesláno

Frantik: poprve jsem tam dal 30 a byl sem hotovej. Ted asi 16 a bylo to tak akorat :)) podruhy po zime na kole a zadek bolel. Zkousel si cernou?

Odesláno

Frantik: ja jel tu cernou jednou a nejak me to neuchvatilo. Moc sem se nadrel kvuli celkem nicemu ale mozna blbej usek a vycerpani zahralo svoji roli

Gustaf: jo tu Sumavu taky chci

Odesláno

Jj noční jízda ma velké kouzlo a jezdil tak rad......taky mi pres týden nic jiné nezbývá když vyjizdim později po praci

jasan, to je pochopitelný. já osobně raději vidím na cestu, když jedu :D
Odesláno

jasan, to je pochopitelný. já osobně raději vidím na cestu, když jedu :D

tak to i já vidím i v tuto hodinu....lampa na rodlech a celovka na helmě a není co řešit....
Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...