FrantisekH Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 na kolobku je to moc hard..ale mě zajímá co na to kolaři :-))) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 ciwe já mám taky kolodvje dokonce jakej máš rozpočet? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) max 25k ale to je ta nejvyšší možná hranice spíš kolem dvacky.. Podmínkou je to koupit tady, nechci přes net posílat ani nic...vycházim z toho co mi nabídl místní prodejce, se kterym mam zkušenost, výběr je asi takovejhle: http://www.sport-bilek.cz/produkt/117-jizdni-kola_horska-29/tacana-7-blackredwhite-2015http://www.sport-bilek.cz/produkt/117-jizdni-kola_horska-29/acid-2015http://www.sport-bilek.cz/produkt/117-jizdni-kola_horska-29/acid-2015-blackgreyred http://www.sport-bilek.cz/produkt/117-jizdni-kola_horska-29/ltd-pro-2015 Upraveno 18. května 2015 uživatelem FrantisekH Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tommas4 Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 http://www.mojekolo.cz/gt-zaskar-9r-elite-black-green-2014 po tomhle pokukuju já, ale říkám si že mi ten můj 26 veterán pořád stačí na to moje ježdění . . . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
FrantisekH Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 no já uvidim zatím bych do toho šel..ale třeba mi vychladne hlava.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Pro ty, kdo neznaji, mala ochutnavka, jak se da řádit ve Smrku :-) Upraveno 18. května 2015 uživatelem Frantik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) nejdete se zejtra někdo podívat na Pražský schody? Ruza tam bude testovat v závodě Ducha...tak sem zvedavej, jak bude spokojenej Upraveno 18. května 2015 uživatelem Gustaf Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 hned bych šel, ale dálka nedovoluje.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) frantik: dyk to je skoro furt rovně a před zatáčkou nebo techničtější pasáži je střih... na další rovinku... takhle z videa to vypadá jako docela pohodička. Upraveno 18. května 2015 uživatelem Anela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Pro ty, kdo neznaji, mala ochutnavka, jak se da řádit ve Smrku :-)krásné stezky, a je dobré že tam člověk může jezdit třeba i na trekingu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 hned bych šel, ale dálka nedovoluje....Me to tak laka...ale taky to mám z ruky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Me to tak laka...ale taky to mám z ruky...Taky mě to celkem zajímá, ten závod mě vždycky bavil. Ale upřímně mi to v televizi příjde zajímavější...... Jinak si myslím, že by jsi měl jet a taky otestovat toho nového ducha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 frantik: dyk to je skoro furt rovně a před zatáčkou nebo techničtější pasáži je střih... na další rovinku... takhle z videa to vypadá jako docela pohodička.No vždyť je :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anela Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Aha, já si pod těma stezkama pořád představuji takové ty sjezdové šílenosti, ale takhle mě to naladilo, že to budu muset asi taky zkusit, vypadá to, že bych to snad zvládnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 to jezdí děcka, to vpoho zvládneš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Aha, já si pod těma stezkama pořád představuji takové ty sjezdové šílenosti, ale takhle mě to naladilo, že to budu muset asi taky zkusit, vypadá to, že bych to snad zvládnul To vůbec, je to super. Teda některé stoupání a sjezdy jsou prudký, ale da se to i na brzdach :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shotik Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 (upraveno) Maly sestrih ze Smrku ode me Upraveno 18. května 2015 uživatelem shotik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wave ceptor Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 nevidíme odkaz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 18. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. května 2015 Taky mě to celkem zajímá, ten závod mě vždycky bavil. Ale upřímně mi to v televizi příjde zajímavější...... Jinak si myslím, že by jsi měl jet a taky otestovat toho nového ducha on tam testuje toho samyho,takže pac pockam az mi pisne mejla Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
schipe Odesláno 20. května 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. května 2015 Borci, v sobotu se budu celý den pohybovat v Pardubicích, teda přesně v Bohdanči. Chci si s sebou vzít kolo, ale nevím, jestli žiletku nebo horáka. Zná někdo okolí a poradí pěkné terénní stezky? Tak cca. 50km. Pokud bych měl vzít horáka, tak určitě do lesa, žádné asfalt cyklostezky atd. Díky! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky